Haberler

Biricik Suden'in fotoğrafını kendisine aitmiş gibi paylaşan Harika Avcı, sosyal medyanın diline düştü

Güncelleme:

Şarkıcı Harika Avcı, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Yüzünün görünmediği bir pozu takipçilerinin beğenisine sunan Avcı'nın Biricik Suden'in eski bir fotoğrafını paylaştığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz aylarda maddi sıkıntılar yaşadığı iddiaları ile gündeme gelen Harika Avcı, bu kez de sosyal medya paylaşımıyla çok konuşuldu. Harika Avcı başkasına ait olan fotoğrafı kendisine aitmiş gibi paylaştı.

MAZHAR ALANSON'UN EŞİNİN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Avcı, sosyal medya hesabında yüzünün görünmediği bir fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. Şarkıcı, Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden'in 2019 yılında paylaştığı pozu kendisiymiş gibi yayınladı. Ancak dikkatli kullanıcılar fotoğraftaki kişinin Harika Avcı olmadığının farkına vardı.

Biricik Suden'in fotoğrafını kendisine aitmiş gibi paylaşan Harika Avcı, sosyal medyanın diline düştü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mazhar Alanson Biricik Suden Sosyal Medya Harika Avcı Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

Yavuz50:

zaman herşeyi deforme ettiği gibi, insanlarıda deforme ediyor işte.

17
0
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

selamün aleyküm. . . yuüce Allah insanı özene bezene yaratmıştır. bize bahşedilen bu güzel değerleri bozarsak, sonuçları böyle olur. . yarin gireceğimiz mübarek üç aylar ülkemize milletimize devletimize huzur sağlık bereket getirsin inşallah, hayırlı akşamlar. kalın sağlıcakla. . . .

15
0
yanıtYanıtla
kayserili sıddık:

ve aleyküm selam kardeş. bil mukabele.

yanıt5
yanıt1
hacer:

özenmek bezenmek biz insanlara aittir. YARATICI OLAN ALLAH ''ol'' der olur. sözlerin kötü niyetli değil ama cahilce. küfr sözdür. tövbe et kuzeyin uşağı

yanıt2
yanıt0
HACERE CVP:

HACER BEY, mi desek, yoksa, , , sözlerimiz kısa ve öz anlatılmıştır. demek istenen o ki, YARADILANI SEVECEKSİN YARADANDAN ÖTÜRÜ. deriz, öyede biliriz. mana anlam budur. anlasan idark etsen mantığını kullansan keşke. ama nerde, neyse. . aklasın saşılcakla ailenle. . .

yanıt0
yanıt0
HACER EFENDİYE CVP:

asıl sen tövbe etmelisinki. . . . böylesine güzel anlamlı bir yoruma cevap yazdığın için. . . . insafsız HACER

yanıt0
yanıt0
Memleketim:

Midemi bulandirdi.

11
3
yanıtYanıtla
CELLO:

YAŞLANDI DELİDİR NED YAPSA YERİDİR.

8
5
yanıtYanıtla
vay anasını be:

vay be. uzun zamandır görmemiştim. bu kadın zamanında afetti. ne olmuş buna böyle. ulan yaşlanıyoz be.

13
0
yanıtYanıtla
LEON BUUREN:

ZAVALLI KADIN ARTIK NE YAPTIĞINI BİLMİYOR. AKLİ MELEKELERİ YERİNDE DEĞİL DEMEK Kİ.

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title