Haberler

Beyazıt Öztürk'ün köpeği hayatını kaybetti

Güncelleme:

Ünlü sunucu Beyazıt Öztürk'ün yıllardır baktığı köpeği hayatını kaybetti. Sosyal medya hesabından vefat eden köpeğine veda eden Öztürk, "İyi ki hayatımdaydın" dedi.

Son olarak TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapan Beyazıt Öztürk, koronavirüs salgını nedeniyle kendisini eve kapattı. Evinden dışarı çıkmayan Öztürk, bu süreçte yıllardır baktığını köpeğini kaybetti.

"MELEK OLDUN"

Salgın nedeniyle zor günler yaşayan Öztürk, Jack Russell Terrier cinsi köpeğinin vefatıyla büyük üzüntü yaşadı. Acı haberi sosyal medya hesabından paylaşan sunucu, "İyi ki hayatımdaydın... Melek oldun... Bir gün tekrar inşallah...." dedi.

Beyazıt Öztürk'ün köpeği hayatını kaybetti

BEYAZIT ÖZTÜRK KİMDİR?

Beyazıt Öztürk, 12 Mart 1969 yılında Bolu'da dünyaya geldi. Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü'nden mezun oldu. Bölümünü devam ettiren Öztürk, iki heykel, iki seramik, bir karikatür sergisi açtı. Medya sektörüne geçiş yapan Beyazıt, Klas Fm'de radyoculuk yaptıktan sonra Number One TV,Kanal 6, Kanal D, Star televizyonlarında programlar yaptı. Yıllarca Beyaz Show'u sunan Beyazıt Öztürk, Biz Size Aşık Olduk, Karım ve Annem, Yalan Dünya dizilerinde rol aldı. Öztürk, son olarak TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Beyazıt Öztürk O Ses Türkiye Sosyal Medya Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

500

Yorumlar (14)

Hakk:

1 köpek için hayatını kaybetti, vefat etti denilmez. Öldü ya da geberdi denilir. 2 hiçbir özelliği olmayan bir necis köpek için melek denilmez. 3 insanlar çaresizlikten ölüyor haber yapan yok. Bir köpek leşi haber yapmak için koyruğa girilmez. 4 bunun haber yapılması bile abesle iştigaldır. 5 hayvan düşmanı hele hele köpek düşmanı hiç değilim. Sadece saçmalamakta üzerimize yok diyorum. Allah hepimize akıl fikir versin.

14
28
yanıtYanıtla
YILDIRAY:

Insanların ölmesine hepimiz üzülüyoruz.Ama senin bu sekilde konuşman ne kadar aciz olduğunu gösterir nitelikte. Evrendeki tüm hayatlar değerlidir. Insan olduğun için degerli oldugunu hissediyorsan yanılıyorsun.Nasil baktığınla alakalı.Bu tarz yaratıkların şerrinden Allah bizi korusun.

yanıt3
yanıt1
ViVA Fidel:

Cok mubarek 1 kopekmis,Ramazan ayinda olmus.Cenaze toreni yapacakmi acaba?..diyanetten fetva bekliyorum.

8
8
yanıtYanıtla
hayatın acı gerçeği:

aklınızda olsun maaşlı bir işte eşek gibi çalışmakla bir yere varamazsınız ancak günü kurtarırsınız eğer ticari beceriniz varsa veya çene yapmayı biliyorsanız yada sizi başkalarından ayıran pazarlayabileceğiniz özel yeteneğiniz varsa köşeyi dönebilirsiniz işte o zaman sizde köpeğinizde öldüğünde haber olursunuz yoksa her gün ölen adı duyulmayan sıradan bir insan olursunuz ve sizin o köpek kadar haber değeriniz olmaz zaten haber yapmazlar.

9
4
yanıtYanıtla
Burak:

Köpek evde beslenilecek bir hayvan değildir . Çiftlik , Villa , Özel Apartmanda filan beslenir .

1
6
yanıtYanıtla
CAN SAHİBİ:

NEDEN ? ŞU YAPTIRIMI BİR BIRAKIN ARTIK ONLAR CAN EV VİLLA ŞURA BURA FARK ETMEZ BEN EVİMDE KÖPEK BAKIYORUM ÇOK MUTLUYUM ONUN GÖZÜNDEKİ MUTLULUĞU BİR GÖRSEN AŞIK OLURSUN BAKIŞLARINA FRANSIZ BULDOG BİR CANIM VAR EVİN İÇİNDE ÜŞÜYEN BİR HAYVANI NASIL BİR KULÜBE VEYA DIŞARIDA YATIRACAKSIN

yanıt6
yanıt0
taner:

allah rahmet eylesin, isiklar icinde yatsin. o da bizler gibi bir can. Beyaz dan allah razi olsun. bir cana yillarca bakmis. . .

2
2
yanıtYanıtla
erdal:

bazı saçma yorumlar görüyorum. hayvan sevmiyen insan merhametsiz olur . o sadece kendini düşünür. nankör olur. . .

3
0
yanıtYanıtla
Hülya:

Ya siz nasıl kotusunuz senin caninla onun canı arasindaki fark ne de ne kadar acı cekiyisan onlarda aynı hayvanlar için ne düşünüyorsan Allah sana kat kat fazlasını verdi versin geberdi demek ne ya sen geber kıskanç mahluk de cehenneme defol git sizlef gibi kötü inssnlar olacağına olacağına yok olun

0
0
yanıtYanıtla
Gülay:

Allah razı olsun Beyazıt bey iyi ki baktın çok sevapişledin.ama şuan seni in acını yaşamayan bilemez insanın içi yanıyor.sevgi ve sadakat dolu olan canlarımız Nur içinde yatsın lar ben merry imişkiyıl önce veteriner hatası yüzünden kaybettim hala çok üzgünüm allah sabırlar versin. Zaman zaman hep ağlarım.kardeşimi kaybettim ve benimle beraber ağlardı kuzum Nur içinde yatsın lar

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title