Haberler

Beren Saat'in Yerine Nurgül Yeşilçay Geliyor

Güncelleme:

'Muhteşem Yüzyıl Kösem'in yeni sezonunda izleyicileri büyük bir sürpriz bekliyor. İddialara göre yeni sezonda Beren Saat diziden ayrılacak, onun yerine Nurgül Yeşilçay gelecek.

Nurgül Yeşilçay'ın "Muhteşem Yüzyıl Kösem"in yeni sezonunda rol almak için prensipte anlaşmaya vardığı iddia edildi. Ünlü oyuncunun dizinin yeni sezonunda Beren Saat'in canlandırdığı Kösem'e hayat vereceği konuşuluyor.

ZAMAN ATLAMASI YAŞANACAK

Saat, ekran yolculuğuna başka bir kanalda devam edecek dizinin yeni sezon ilk bölümünde rol alacak. Ardından dizide zaman atlaması yaşanacak ve Yeşilçay yeni Kösem Sultan olarak izleyici karşısına çıkacak.

YAŞLANMAK İSTEMEDİ

Bu kararın alınmasında Beren Saat'in Kösem'in yaşlılık halini canlandırmak istememesinin etkili olduğu öne sürüldü. Ünlü oyuncu, dizideki performansıyla da zaman zaman eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

OYUNCU KADROSU TAMAMEN DEĞİŞECEK

Saat'in diziden ayrılmasıyla "Muhteşem Yüzyıl Kösem"in kemik oyuncu kadrosu tamamen değişmiş olacak. Hülya Avşar, Mete Horozoğlu, Ekin Koç, Esra Dermancıoğlu, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen gibi birçok ünlü isim birinci sezonda rolleri gereği diziden ayrılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nurgül Yeşilçay Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan Beren Saat Magazin Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500

Yorumlar (3)

...:

beren kandile git

28
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

çokkkk geç kalınmış bi karar . . . . daha önce yapsalardı ya. . . berenin yüzüne izlenmiyordu ki zaten dizi

5
2
yanıtYanıtla
daha beteri:

denize düşen yılana sarılır misali, adam gibi bir oyuncu getirsenize!

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title