Haberler

    Bedia Ener'den şok eden Fahriye Evcen ve Gökçe Bahadır itirafı!

    Güncelleme:

    Gazeteci Arif Hür, 2006-2010 yılları arasında ekrana gelen Yaprak Dökümü adlı dizide iki kardeşi canlandıran Gökçe Bahadır (40) ve Fahriye Evcen'in (35) arasının açık olduğunu söylemişti. Yaprak Dökümü dizisinde 'Neyyir' karakterine hayat veren Bedia Ener, 2. Sayfa'ya bu konu hakkında bomba açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

    Bir dönem aynı seti paylaşan Fahriye Evcen ve Gökçe Bahadır, şu sıralar farklı projelerle sevenlerinin karşısına çıkıyorlar.

    Evcen, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça Hatun'u, Gökçe Bahadır ise 'Evlilik Hakkında Her Şey' adlı dizide Azra karakterini canlandırıyor.

    Gazeteci Arif Hür, sosyal medyada sıkça kıyaslanan Fahriye Evcen ve Gökçe Bahadır'ın uzun süredir görüşmediklerini açıklamıştı.

    Bir döneme damgasını vuran Yaprak Dökümü dizisinde Neyyir karakterine hayat vermiş olan usta oyuncu Bedia Ener, 2. Sayfa programının konuğu oldu.

    "ARALARI İYİ DEĞİL"

    Yaprak Dökümü dizisinin iki başrolü Fahriye Evcen ve Gökçe Bahadır'ın uzun süredir görüşmemelerine değinen Bedia Ener, şunları söyledi:

    "Araları iyi değil. Zaten Fahriye daha içe kapalı daha sessiz sakin bir yapısı olan arkadaşımızdı. O herkes ile hep çok ölçülüydü. Hepimizle konuşur selamlaşır ama bir süre sonra hep kendi dünyasında olurdu.

    "GÖKÇE ÇOK CANLI, FAHRİYE KETUM"

    Gökçe öyle değil. Gökçe ortalıktadır, şarkı söyler bir şey yapar taklit yapar, çok canlıdır. O farklı bir kız. Fahriye daha sakin yapılı bir kızdı. Daha ketumdur."

    "DÜĞÜNÜNE ÇAĞIRMADI"

    Bedia Ener, "Fahriye sizi düğününe çağırdı mı?" sorusuna "Hayır, evlendiğini TV'den öğrendim. Öyle şeyleri biz duymuyoruz. Hem artık düğünler ve nikahlar çok kalabalık olmuyor. Böyle bir davet almadım. Başka arkadaşlarımın da davet aldığını zannetmiyorum." yanıtını verdi.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Gökçe Bahadır Fahriye Evcen Bedia Ener Gökçe Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title