Haberler

Bade ve Malkoç, Çocuklarının Doğum Gününü Ayrı Ayrı Kutladı

Güncelleme:

Üç yıllık evliliğin ardından karşılıklı boşanma davası açan oyuncu Bade İşçil ile iş adamı Malkoç Süalp, oğulları Azur'un ilk doğum gününü ayrı ayrı kutladı.

Bade İşçil ile iş adamı Malkoç Süalp, oğulları Azur'un ilk doğum gününü ayrı ayrı kutladı.

"İYİ Kİ DOĞDUK"

İşçil, geçtiğimiz cumartesi günü hem oğlu hem de kendi doğum günü için kutlama yaptı. Bebeğiyle verdiği pozu da "İyi ki doğduk" notuyla Instagram'da paylaştı.

BADE'DEN ALIP ANNESİNE GÖTÜRDÜ

Azur'u sadece pazar günleri 2 saatliğine görebilen Malkoç Süalp de dün oğlunu Bade İşçil'in Büyükada'daki evinden alıp annesinin yanına götürdü. Oğlu için annesinin evde küçük bir parti veren Süalp, "En büyük arzum, Azur'un çok daha mutlu olacağı, kötü günlerin geride kalacağı bir geleceğe sahip olması" dedi.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bade İşçil Magazin Haberler

500

Yorumlar (14)

Defne:

KESKE BOYLE OLMASAYDI, KESKE AYRILMASALARDI!! COK GUZEL BIR CIFTTI!! COCUGA YAZIK!!

21
0
yanıtYanıtla
hatice:

Azuru annesine geri götürme, ne bileyim ateşi filan çıktı doktor başında de. Bade koşa koşa gelir ve sen de kapıyı kilitleyip anahtarı da sokağa atıverirsin. . bitti gitti işteee)) on yerde doğum günü mü olurmuş!çocuğa yazık günah!neyi paylaşamıyorsunuz?fakirlik yok, geçim derdi yok, hastalık yok!unutun kötü şeyleri ve ellerinizi tutun tekrar. . . . . . .

15
4
yanıtYanıtla
Sema:

Cok guzel yazmissin!! Bu zenginler neyi paylasamiyor anlamiyorum!! Galiba fazla paradan kuduruyorlar!!

yanıt17
yanıt0
MELİSA:

İyi yapmış Bade, baktın olmuyor çekmeyeceksin zamanında ayrılacaksın işler daha büyümeden, daha fazla zarar görmeden, zararın neresinden dönersen kardır. öyle uzaktan yorum yapmak kolay, çekene soracaksın.

16
0
yanıtYanıtla
Cancağazım:

Kutlasinlarda çocuğu kim aldi ayri ayri kutlamişlar yazik o çocuk yanliz buyecek aptalar bade nasil bir anne benim de iki tane oğlum var ben neler cektim yaşim kücük oldu halde çocuklarim icin katlandim ama bunlar sadece kendini duşunuyorlar allahim sen yardim et

14
2
yanıtYanıtla
Melisa:

insanlar hayatta kendilerinide düşünmek zorunda tabiki evlat farklı bişey öncelikliler. bu erkekler yüzünden sonra tımarhanelik olunca kimsenin umrunda olmassın,

yanıt2
yanıt0
LİZ:

olan çocuklara oluyor yazik günah!!

6
0
yanıtYanıtla
mercan:

Malasef arkadaşlar hıcbsey grubdgu gbı dyıl kım ıster bosanmayı bade kız oğlan kız evlendı malkoc sualp bu camıada pırlanta ?? buldu kıymetını bılmedı baade çok savastı yuvası yıkılmasn dye ama kocaası hıc oralı ble olmadıben ne yparsm katlnıcksn dedı badeyı kaybttı olan azuta oldu

1
4
yanıtYanıtla
HAKAN:

TAM TERSİ YANLIŞ BİLİYORSUN

yanıt1
yanıt0
...:

Bu olaylar yasaninca onlarin yanindamiydin badeye bekaret kontrlu mu yptrdn

yanıt3
yanıt2
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title