Haberler

Bade İşçil-Malkoç Süalp Çifti Boşandı

Güncelleme:

Uzun süredir magazin gündemini meşgul eden Bade İşçil-Malkoç Süalp çiftinin evliliği iki tarafı da memnun eden bir anlaşma ile noktalandı.

2013 yılında dünyaevine giren Bade İşçil-Malkoç Süalp çiftinin evliliği dün bitti. İşadamı Süalp, hakime 'Lütfen bizi boşayın, iki taraf da kurtulsun.' diye rica etti.

ANLAŞMALI OLARAK BOŞANDILAR

Aylardır büyük kavgalara, karşılıklı suçlamalara sahne olan Bade İşçil-Malkoç Süalp evliliği sona erdi. Çift, dün Çerkezköy Adliyesi'nde görülen davayla anlaşmalı olarak boşandı. İmzalanan anlaşma gereği, boşanma protokolü açıklanmadı.

HER İKİ TARAF DA MEMNUN KALDI

Çerkezköy'deki boşanma davasına çiftin avukatları katıldı. Yapılan anlaşmadan her iki tarafın da memnun olduğu öğrenildi.

"LÜTFEN BİZİ BOŞAYIN" DEMİŞTİ

Malkoç Süalp, geçen duruşmada hakime "Lütfen bizi boşayın, iki tarafta kurtulsun." diye ricada bulunmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bade İşçil Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

teksaslı cihan bursa....:

ya ne bekliodunuz ki bunların pisikolojileri bozuk bakmayın böyle habire sosyete takılıp para harcadıklarına bunlara Allah huzur vermyor bunlar aşkı para zanneden zavallılar cok bile evli kaldılar bence rekor kırdılar

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title