Haberler

Bade İşçil, Eşinden Boşanmadan Eski Sevgilisiyle Yakalandı

Güncelleme:

Eşi Malkoç Süalp'le olaylı boşanma süreci hâlâ devam eden ünlü oyuncu, önceki akşam eski sevgilisiyle yakalanınca ne yapacağını şaşırdı.

Geçen ay eşi Malkoç Süalp'e boşanma davası açan Bade İşçil, önceki akşam İstanbul Kurtuluş'ta eski sevgilisiyle görüntülendi.

ESKİ SEVGİLİSİYLE GÖRÜŞMEYE BAŞLADI

Eşi Malkoç Süalp'e kendisine fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığı gerekçesiyle boşanma davası açan Bade İşçil, evlenmeden önce flört ettiği Moldovalı gençle yeniden görüşmeye başladı.

SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Ünlü oyuncu, önceki akşam Kurtuluş'ta, annesi Kadriye, oğlu Azur ve eski sevgilisiyle yürüyüş yaparken görüntülendi. Flaşlar patlayınca ne yapacağını şaşıran İşçil, tüm soruları yanıtsız bıraktı.

MALKOÇ SÜALP ŞÜPHELENİYORDU

Malkoç Süalp'in yakınları, genç işadamının boşanma davası açılmadan önce de bazı şeylerden şüphelendiğini, "Ayrılmamıza dört ay kala Bade telefon şifrelerini değiştirdi, çağırdığım halde benimle Londra'ya gelmedi, öğle saatlerinde evde olmuyordu." dediğini iddia ediyor.


(Malkoç Süalp ve Bade İşçil)

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bade İşçil İstanbul Magazin Haberler

500

Yorumlar (28)

hainlerMobil-ANDROID:

askerimiz milletimiz neyle uğraşıyor bu gerizekalı süslü maymunlar hayvan gibi ilişki kuruyor; bu ilişki haritası hayvanlarda bile yok anasını satayım....

18
0
yanıtYanıtla
hak edene hakkını vericen:

zengin adam tavla hamile kal çocuk doğur sonra mağdur olboşan hayatın kurtuldu oh ne güzel dünya ne gururlu kadınlar ne namuslu kadınlar var yinede erkekler böyle kadınlar için o eli öpülesi kadınları bırakıyor

16
1
yanıtYanıtla
sinem:

aynen öyle kardeşim!

yanıt2
yanıt0
polen:

Daha boşanmadan sevgiliyi hazır ediyorlar

13
1
yanıtYanıtla
ALPER:

Kendinizden genç kadın alırsanız böyle olur işte, paranı yer, gider başkasına koklatır, böyle olacağını biliyorsunuz sonuçta. . .

14
0
yanıtYanıtla
tracers:

pompasız kaldı eskiye döndü ! olay bu !

12
2
yanıtYanıtla
AKLIN DURDUĞU AN:

onlar için önemli değil, ha evli ha bekar. kucaktan kucağa gezerler.

12
2
yanıtYanıtla
vedat:

aynen

yanıt2
yanıt0
Baskan:

Bu pislikleri haber yapmayın lütfen. Toplumun bozulmasına sebep oluyorlar

11
1
yanıtYanıtla
özlem:

Canim bade senin yaptığına bizde başka birşey diyorlar ama neyse terbiyem bunu söylemeye izin vermiyor..

7
4
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title