Haberler

Bade İşçil'den Kocasına Ağır Gönderme: Ahmak

Güncelleme:

Bade İşçil, boşanma davası açtığı Malkoç Süalp'e sosyal medyadan ağır göndermeler yapmaya devam ediyor.

Malkoç Süalp'le olaylı boşanma davası süren Bade İşçil, sosyal medya aracılığıyla Süalp'e gönderme yapmayı sürdürüyor... İlk olarak oğlu Azur'la parkta çekilen fotoğraflarını Instagram'da paylaşan güzel oyuncu, bu halleriyle "Oğlum ve ben birlikte çok mutluyuz." der gibiydi. Bade İşçil'in bir diğer sosyal medya sitesi olan Facebook'taki paylaşımları ise Malkoç Süalp'e ağır göndermeler içeriyordu.

MANİDAR PAYLAŞIMLAR

Bugüne kadar sosyetik eşinin iddiaları karşısında hep suskun kalan güzel oyuncu, "Cevap vermemek de cevaptır. Ahmağa verilecek en güzel cevap, sadece susmaktır." yazısını paylaştı. Bade İşçil'in bir diğer paylaşımı da manidardı: "Sağlam çocuklar yetiştirmek, bozulmuş yetişkinleri düzeltmekten daha kolay."

OLAYLI DAVA

İşçil ile Süalp, birbirlerine karşı boşanma davası açarken ikili arasındaki maddi kriz de aşılmaz bir hale geldi. İşçil, 600 bin; Süalp ise 500 bin lira tazminat istedi. Bununla da yetinmeyen sosyetik iş adamı, babasından yadigar olan kolyeyi de Bade İşçil'in kendisine vermesi için dava açtı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bade İşçil Instagram Magazin Haberler

500

Yorumlar (4)

selen:

Bu adamin basini yaktin bu adam bosandiktan sonra bir daha asla evlenmez adamin dunyasi karardi.

19
3
yanıtYanıtla
selen:

Ya bi bade ne kadar fena ve paragoz biri cikti boyle sirf zengin diye adamla evlen sonra cocuk yap istediklerini elde ettikten sonrada bosan cikar amacli yapilan evliliklerin hepsi boyle kisa suruyor tamam herseyi anladikta daha evleneli 3 yil falan oluyor bosanma davasinda adamin butun mal varligini istiyor sanki para kendisinin esin sayesinde mal varligin oldu onlarla yetinmesini bil adamin parasi senden once vardi senin onlari istemeye hakkin yok boyle kadinlarla evlenilmez bunlar ancak insani somurur insan evlenmeye korkar oldu hersey oldu para bade rahat bbirak adami adamin dunyasinia kararttin bu

16
1
yanıtYanıtla
Altug:

kadinlarin bazilari evlilik araciligiyla modern dolandiricilik yapiyor. . vasifsiz birisi oldugu halde kara kafali klasik bi Turk e benzemedigi icin zengin bi adamin biraz ilgisini cekiyor, hemen evlenip cocuk yapip sonra da bosanma davasi aciyor. . bide adamin butun parasini istiyor. . hayat kadinlari bile daha durusttur. . su yasima geldim evlenmeye cesaretim yok. . asagida birisi daha soylemis bu tipler erkekleri evlilikten sogutuyor diye hakli cidden. . insan kime guvenecegini sasirdi.

3
0
yanıtYanıtla
Sevinc:

birden ana,ata ile de inciklik olur ancaq yeni valdeyin axtarmiriq,gerek heyat yoldasi da dogmamiza cevirek ki,inciklik olanda yenisini axtarmayaq

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title