Haberler

Ayşe Hatun Önal'ın Elbisesinin Etiketi Görününce Rezil Oldu

Güncelleme:

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur'un düğününe katılan elbisesinin etiketinin dışarı çıktığını söyleyen gazetecilere "Gerçekten mi? Düzeltsenize hainler" sözleriyle sitem etti.

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur'un düğününe katılan Ayşe Hatun Önal'dan gazetecilere sitem. Düğüne katılan Ayşe Hatun Önal, elbisesinin etiketinin dışarı çıktığını söyleyen gazetecilere "Gerçekten mi? Düzeltsenize hainler" sözleriyle sitem etti.

DÜĞÜNDE SAHNEYE ÇIKTI

Önal, düğünün finalinde sahneye çıkıp 'Kırcan mı Belimi?' şarkısını söyleyeceğini anlatıp, yakında çıkaracağı yeni albümünün iddialı olduğunu söyledi.

"BUNALIMA GİRDİM"

Çok çalıştığını ve albümün iyi olması için bunalıma girdiğini anlatan şarkıcı "Çok çalışıyorum üç aydır bunalımdayım. Kulağımda en iyi geleni bulmaya çalışıyorum. Bu hafta bütün şarkılar bitecek. Normalde single çıkacaktı ama albüme karar verdim. Bomba değil, bombalar var." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Dalkılıç Merve Boluğur Ayşe Hatun Magazin Haberler

500

Yorumlar (43)

Kürt:

Daş gibi Kürt kızları gibi

4
26
yanıtYanıtla
CANAKKALEDE BiZ NiCiN SAVASMISTIK,,,,?:

iste sömürge bakanligi ve kralicenin görmek istedigi türk nesli ve halki bu tiplerdir, bunu basarmak icin ingilizler yüzyillar boyu ugrasmislar ve nihayet menfür emellerine ne yazikki ulasmislardir, türk kadinini ve kizlarinin üstündeki elbiselerini cikarttirip kendilerine benzetmislerdir. bu duruma bakinca canakkalede 7 düveli yenmekle övünmenin hicbir anlami yoktur.

10
2
yanıtYanıtla
Sevda:

Şunlara bu piyasada prim yaptırıyoruz ya yazıklar olsun bize. Yemin ederim bunlardan tiksiniyorum artık.

12
0
yanıtYanıtla
Sıfırcı Naim:

çokm canım acıyor çeksene elini sen sikilmezsin ayşe. . .

7
4
yanıtYanıtla
Asya Almanya:

Kesin bir kere giyip aldigi magazaya geri verecekti etiketini cikarmadigina gore. :) Hepsi ac bunlarin cogunun, zengin numarasi yapiyorlar.

11
0
yanıtYanıtla
Komplikatör:

Eski manken neticede elbise tanıtmak onların işi, belki tasarım sahibi git tasarımı orada tanıt diye para verdi

yanıt3
yanıt3
32:

KEMİKLİ KADINMIŞ

9
1
yanıtYanıtla
O.D.U.N Adam:

Bu dünyadaki kadınlardan sadece bir tanesi hariç gerisi hiç bir işe yaramaz. O kadın Ayşe Hatun

0
10
yanıtYanıtla
Xxx:

Kadin kemik benim gibi baliketi olacek

9
0
yanıtYanıtla
EVRİM ARAŞTIRMACISI:

SİTE YETKLİLERİ BU TİP HABERLERİ GÜNDEM HABERLER İÇİERİSİNE YERLEŞTİRMEYİN, İNSANLARA, ŞEHİTLERİMİZE, SAYGILI OLUN. TÜRKİYE İLE DALGA GEÇMEYİN. İNSAN OLUN İNSAN. . . .

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title