Haberler

    Arkadaşının karısını hamile bırakmıştı: Yarım milyar dolarlık servetinin bir bölümünü böyle harcıyor

    Güncelleme:

    DÜNYANIN CENNET KÖŞELERİNDEN BİRİNDESezon boyunca gerçekleştirdiği yoğun çalışmanın yorgunluğunu da sevgilisi ve oğluyla çıktığı uzun tatilde atıyor.

    DÜNYANIN CENNET KÖŞELERİNDEN BİRİNDE

    Sezon boyunca gerçekleştirdiği yoğun çalışmanın yorgunluğunu da sevgilisi ve oğluyla çıktığı uzun tatilde atıyor. Elbette ki dudak uçuklatan lüks yatlarda ve dünyanın cennet köşelerinden birinde.

    SEVGİLİSİ VE OĞLU DA YANINDA

    Pop Idol, The X Factor, Britain's Got Talent gibi yarışmaların yaratıcısı Simon Cowell, uzun bir süredir Barbaros'ta tatilde. Hemen her gün paparazziler tarafından çekilen fotoğrafları da basına yansıyor. 61 yaşındaki Cowell'a tatilde sevgilisi Lauren Silverman ile oğlu Eric de eşlik ediyor.

    YAZ MEVSİMİNİN KEYFİNİ ÇIKARIYORLAR

    Simon Cowewll, Barbados'un mavi sularında kimi zaman yüzüyor, kimi zaman su sporlarıyla ilgileniyor kimi zaman da ailesi ve dostlarıyla yat turlarına çıkıyor. 53 yaşında ilk kez baba olan Cowell'ın tek çocuğu Eric'e olan düşkünlüğü paparazzi fotoğraflarında bile belli oluyor.

    BÜYÜK BİR SKANDALIN KAHRAMANI OLDULAR

    2021 itibariyla 600 milyon dolarlık bir servetin sahibi olan Simon Cowell'ın tatil sırasındaki neşesi ve rahatlığı da gözlerden kaçmıyor. İngiliz televizyoncu Simon Cowell ile sevgilisi Lauren Silverman aslında 2010'lu yılların başlangıcında büyük bir skandalın kahramanları olmuştu. O dönemde Cowell'ın, yakın arkadaşının karısı olan Lauren Silverman ile yaşadığı ilişki ve genç kadının hamile olduğunun ortaya çıkması büyük gürültü koparmıştı

    HAMİLELİK İDDİALARI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞMÜŞTÜ

    Simon Cowell ile o dönemde Andrew Silverman ile tek çocuklu bir evlilik sürdüren Lauren Silverman ile henüz arkadaştı. Cowell ile Silverman çifti, sık sık birlikte çıktıkları yaz tatillerinde objektiflere yansıyordu. Fakat 2013 yılında Cowell ile arkadaşı Andrew Silverman'ın karısı Lauren arasında yasak bir aşk yaşandığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Silverman'ın hamile olduğu söylentisi de dikkatlerin daha fazla onu üzerine yoğunlaşmasına neden oldu.

    ANNESİ, SIRRINI SAKLAYAMADI

    Cowell ile Silverman, bu hamilelik iddiası hakkında sessiz kalmayı tercih etti. Fakat Cowell'ın annesi Julie Brett, oğlunun bir bebeği olacağını fazla gizleyemedi. Simon Cowell, Lauren Silverman ile birlikteliğinden 53 yaşında ilk kez baba oldu. Silverman çifti boşandı. Lauren Silverman ile Simon Cowell, 2013 yılından bu yana, magazin çevrelerinde fazla şans verilmeyen birlikteliklerini mutlu bir şekilde sürdürüyor.

    OKULU YARIDA BIRAKTI, İŞ HAYATINA ATILDI

    TV dünyasının en çok kazanan yapımcılarından biri olan Simon Cowell, İngiltere'de, gösteri dünyasından çok da uzak olmayan bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Babası Eric, müzik endüstrisinde yönetici olarak çalışıyordu, annesi Julie ise dansçıydı. Cowell, 16 yaşına geldiğinde eğitim hayatına kendi isteğiyle son verip kariyer yapmaya başladı.

    ÜNLÜ YARIŞMALARIN YARATICISI

    Simon Cowell'ın yaptığı ilk işk de ünlü bir müzik şirketinin evrak dağıtım odasında çalışmaktı. 1985 yılına gelindiğinde Cowell, İngiltere'de Fanfare adlı bir plak şirketi kurdu. Bir yıl sonra Sinitta'nın So Macho adlı albümünün yapımcılığını üstlendi. Müzik endüstrisindeki başarısı ona 2001 yılında Pop Idol yarışmasında görev almanın kapılarını açtı.

    OĞLUNA, BABASININ ADINI VERDİ

    O yarışmayla edindiği şöhretini 2007 yılıhda Britain's Got Talent ile bir adım ileriye taşıdı. Cowell, dünyanın birçok ülkesinde farklı versiyonları yayınlanan bu yetenek yarışmalarıyla şöhretini de servetini de artırdı. Değeri 100 milyonlarla ölçülen bir TV yapım şirketinin sahibi olan Simon Cowell, hayatını Los Angeles ve Londra arasında sürdürüyor. Cowell, Lauren Silverman ile ilişkisinden babası Eric'in adını verdiği bir erkek çocuk sahibi.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Simon Cowell Barbados Haberler

    Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

    Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

    Bakmadan Geçme

    DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var?
    Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

    Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title