Haberler

Arap Turistler 'Kara Para Aşk' Setini Bastı!

Güncelleme:

Tuba Büyüküstün, dizi çekimleri esnasında Arap hayranlarının sürpriziyle karşılaştı. Saatlerce çekimi izleyen turistlere set görevlileri müdahale etmek zorunda kaldı.

Tuba Büyüküstün, "Kara Para Aşk"ın önceki gün Bebek'te yapılan çekimlerinde Arap hayranlarının sürpriziyle karşılaştı.

SOĞUK HAVAYA ALDIRMADILAR

Soğuk hava ve yağmura aldırmadan saatlerce çekimi izleyen Arap turistler ünlü oyuncuyu alkışlayıp övgüler yağdırdı. Set görevlileri müdahale etmek isteyince engel olan Büyüküstün, hayranlarına teşekkür etti.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Tuba Büyüküstün Kara Para Aşk Bebek Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (20)

Evrim:

En geç 1998''de avrupa birliğine tam üye oluyorduk. Geldiğimiz noktaya bak. İstiklal caddesinde sakalı kirli suratlı sürü şekilde araplar.

17
56
yanıtYanıtla
El kürmancoMobil-IOS:

Akp sayesinde Türkiye Araplaştı gitti yakında Türarabistan ismini almazsak hiç şaşırmayın

26
40
yanıtYanıtla
cengavermobilWeb@haberler.com:

Her pisliğin kaynağı avrupadır.Önce fransız ihtilaliyle milliyetçilik yayıldı sinra sanayi inkılabıyla sömürge imparatorlugu kuruldu.Mustafa kemal batıdan etkilenerek laiklik getirdi.Tekkeleri kapattı.Anan baban atan olsa islama karşı geleni savunmayacaksın.Şimdi avrupa islamifobi getiriyor.Allah rızası için kardeş olalım bir olalım.Rabbimizin huzuruna çıkacağız.

41
7
yanıtYanıtla
galip:

her yer arap zaten. . . . amerikada 3 arap ölür demedik kalma türkiyede türk kızı öldürülür kimseden ses çıkmaz. . . . ne arapmerakı varmış ya.

19
22
yanıtYanıtla
ahmet Mobil-ANDROID:

Ne turisti hepsi Suriyeli multeci..keske turist olsalardı

36
1
yanıtYanıtla
Ne diyorsun:

Yazıklar olsun sözde İslam Ülkesinden geliyorsunuz. Camilere gideceklerine Osmanlının eserlerini ziyaret edeceklerine Gitmişler dizi setini ziyaret etmişler. . .

24
6
yanıtYanıtla
SivaslıMobil-IOS:

Evrim sen şimdi oturduğun yerde sıcacık koltuğunda kolayca yorum yapabiliyorsan o kirli sakallı Dediğin şerefli Ecdadımız sayesinde dir. Haddini bil. Milletin sakalına örtüsüne dil uzatma. Rabbim ecdadımızın mekanlarını cennet eylesin. Âmin

25
4
yanıtYanıtla
Rum oglu rumMobil-IOS:

Bu ülkede yasıyorsak hepımız Türk vatandasıyız ırkcı üstünlüklere yer yok kğrtcülük yapan kuzey ıraga defolsun artık tolerans yok

11
10
yanıtYanıtla
Ertugrul arinçMobil-IOS:

Sana türksün diyen yok türklük bir şereftir herkes türk olamaz

11
9
yanıtYanıtla
MIZRAK:

Bu kadına dikkat edin. . UNİCEF temsilcimiz. . . İsrail seneryosuna hizmet ediyor. . Araplara taktı. . eee misyonerlik faaliyeti göstermesin mi ?. . Aziz milletim ; uyan artık. . . Öküzlere iyi bak. . buzağılar ortadoğuya her koldan saldırıyor. .

8
7
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title