Haberler

Arabistan'da Tuba Büyüküstün Çılgınlığı! İsmi 14 Bin Kişiye Verildi

Güncelleme:

Suudi Arabistan'da dünyaya gelen 13 bin 958 kız çocuğuna, Tuba Büyüküstün'ün "Kara Para Aşk" dizisinde oynadığı "Elif" karakterinin adını verdi.

"SaudiNews" sitesinde yer alan araştırma haberine göre, Suudi Arabistan'da geçen yıl 132 bin 467 çift evlenirken, dünyaya gelen 183 bin 272'si kız 376 bine yakın çocuğa en fazla verilen isimler belirlendi. Bu kızlardan 13 bin 958'ine popüler dizi ve sinema oyuncusu Tuba Büyüküstün'ün Engin Akyürek ile birlikte 'Kara Para Aşk' dizisinde canlandırdığı Türkiye'de 'Elif Denizer' olarak tanınan karakterin Arap dünyasındaki ismi 'Ellen' adı verildi. Erkeklere ise, 23 Ocak 2015 tarihinde ölen Suudi Arabistan kralı Abdullah'ın ismi 26 bin 684 isim ile ilk sırada yer aldı.

ÇOK SAYIDA ARAP KANALINDA YAYINLANIYOR

Suudi Arabistan'da sosyal medyada geçen yıl en fazla 'Ellen' isminin verilmesinin MBC4 başta olmak üzere çok sayıda Arap kanalında Tuba Büyüküstün'ün rol aldığı dizinin etkili olduğu yorumları yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuba Büyüküstün Engin Akyürek Kara Para Aşk Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (17)

wakit:

aptallar topluluğu

6
12
yanıtYanıtla
DAM ÜSTÜNDE SAKSAĞAN:

ÜLEN ZATEN ELİF İSMİ ARAPLARDA FAVORİDİR . BU KARIYLA NE İLGİSİ VAR

11
3
yanıtYanıtla
arapcaMobil-ANDROID:

ha arap ha akp fark nerde? sizler bilirsiniz

2
8
yanıtYanıtla
VATANIMIZ TÜRKİYEMİZ:

SEVMEK ZORUNDA DEĞİLSİN BÜKEMEDİĞİN BİLEĞİ ÖPECEKSİN HERZAMAN DOĞRUNUN YANINDA OL GİTTİĞİN YOL YOL DEĞİL DÖNÜP DOLAŞIP GELECEĞİN DOĞRU OLAN AKP ZİHNİYETİDİR AKP Yİ SEVMİYORSAN ÜLKENİ SEVMİYORSUN DEMEKTİR ÜLKEYİ SEVMİYORSAN BU ÜLKEYİ TERKEDE BİLİRSİN AÇIK KAPI ENGEL YOK.

yanıt7
yanıt2
COK SUKUR MUSLUMANIM:

defolur gidersin guzel ulkemizden gidene gule gule

yanıt0
yanıt0
Boz kurt Mobil-IOS:

Ne boş bir haber herkes zaten diziyi izleyince Elif koydu ondan önce kimse bu ismi vermiyordu kızına :) töbe yarabbim

8
0
yanıtYanıtla
):

Arapça ismi biz vermiş olmayalım

4
0
yanıtYanıtla
psikolog:

Erbaa, , yi güzelce kontrolden gecirdim, , cok saglikli ve imanli cikti, , herhangi bir bir virüse rastlamadim, bence proplem ve sikinti erbaa, yi begenmiyenlerdedir, ,

3
0
yanıtYanıtla
Doktor:

Ya bunu manşet yapında ne olursa olsun Elif zaten Arapça ve birçok musluman ülkesinde bu isim veriliyor. isim osmanlıda kullanılıyordu, karacaoglan şiirlerine bakın.

3
0
yanıtYanıtla
maşallah:

Allah bağışlasın çok güzel kız. doğal güzel. ekrandaki boya küpleri gibi değil.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title