Haberler

Dünyanın en büyük elmacık kemiklerine sahip Anastasia Pokreshchuk: Estetik olunca mutlu oluyorum

Güncelleme:

Dünyanın en büyük elmacık kemiklerine sahip Anastasia Pokreshchuk, Haberler.com YouTube kanalında sunucu Melis Yaşar'ın konuğu oldu. 4 yıl önce estetik ameliyatlara başlayan Pokreshchuk, sadece sevdiği için ameliyat olduğunu belirtti.

Dünyanın en büyük elmacık kemiklerine sahip Ukraynalı model ve sosyal medya fenomeniAnastasia Pokreshchuk Haberler.com stüdyosunda sunucu Melis Yaşar'ın konuğu oldu.

"ESTETİK OLUNCA MUTLU OLUYORUM"

Ameliyat süreçleriyle ilgili bilgeler veren Anastasia Pokreshchuk, "Beden için ameliyatlarıma 4 sene önce başladım. 2020 yılında. Sadece sevdiğim için ameliyat oluyorum. Ameliyatlarda benim için acı veren bir durum yok. Böyle şeylerde çok sakin oluyorum. Daha önceki videoları izlerseniz, ameliyattaki uyuşturucu etkisi geçtikten hemen sonra dans ediyorum, zıplıyorum. Benim için hiç problem değil. Göğüs ve kalça ameliyatı, liposakşın, six pack ve bişektomi yaptırdım. Yaşlanmaya başladım. Şimdi 35 yaşında oldum ve çok genç değilim. Genç olmak için gerdirmeye başlayacağım." dedi.

Anastasia Pokreshchuk: Estetik Olunca Mutlu Oluyorum



Haberler.com / Melis Yaşar - Magazin

Ameliyat YouTube Magazin Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title