Haberler

Ali Ağaoğlu'nun 1 milyon dolarlı doğum günü pastası topa tutuldu

Güncelleme:

İş dünyasının renkli isimlerinden Ali Ağaoğlu, 68 yaşına ayak bastı. Ofisinde 1 milyon dolar şeklinde pasta sürprizi ile karşılaşan Ağaoğlu, "Hayatımın en pahalı pastası oldu" diyerek espri yaparken kullanıcılar ise iş insanını eleştiri yağmuruna tuttu.

Kendisinden yaşça küçük kişilerle yaşadığı aşklar ve yaptığı sansasyonel açıklamalarla bilinen Türk iş dünyasının renkli isimlerinden Ali Ağaoğlu, 68 yaşına girdi.

SÜRPRİZ SONRASI KAHKAYI BASTI

Esprili kişiliğiyle tanınan Ağaoğlu'nun doğum günü için iş insanı Ferruh Taşdemir'in eşi Eftelya Taşdemir de kendisi gibi renkli bir sürpriz hazırladı. İş insanı için 1 milyon dolar şeklinde pasta yaptıran Taşdemir, pastayı Ağaoğlu'nun ofisine getirdi. Pasta sürprizi karşısında şaşıran Ali Ağaoğlu, "Hayatımın en pahalı pastası oldu." diyerek espri yaptı.

Ali Ağaoğlu'nun milyonluk doğum günü pastası topa tutuldu

PAYLAŞIM SONRASI ELEŞTİRİLER GECİKMEDİ

Pastanın sosyal medya platformlarında paylaşması sonrası eleştiriler de gecikmedi. Kullanıcılar, yeni yaşına giren Ağaoğlu için "Şeyma Subaşı bunu beğendi", "Para yanlış kişilerde", "Görgüsüzlükte nirvana" ve "Zenginler espri yapmasın" şeklinde yorumlarda bulundu.

Ali Ağaoğlu'nun milyonluk doğum günü pastası topa tutuldu

Ali Ağaoğlu'nun milyonluk doğum günü pastası topa tutuldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ferruh Taşdemir Ali Ağaoğlu Haberler

500

Yorumlar (161)

Koyun davaroglu:

Ali bey milliyetçi,muhafazakar, vatansever adamdır.cekemeyen anten taksın.adamin parasi var harciyor size ne,isterse dort bayanda alır, şömine de para da yakar.

8
33
yanıtYanıtla
girilmez:

haklısında bu kadarda yalanmaz ki

yanıt5
yanıt6
AĞAOĞLU MUHASABE:

Öğleden sonra şirketimize uğrayın sn davaroğlu zarfın içinde 200 tl verilme talimatı geldi yağcılık parası olarak size

yanıt7
yanıt3
vatansever:

vay vayyy koyun kardeş senin gibileri bu memlekete lazım iste o zaman bu memleket uçar beee

yanıt0
yanıt0
almanyadan bir genç kardeşiniz:

Almanyada çalışıyorum sonradan geldim bizim fabrikanın sahibi alman patronu işçi kıyafetleri giyip depoda mal getir götür yaptığını gördüm, resmen adam ben üretim yapayım diye bana palet ile mal taşıyordu 200 kişi çalışıyor fabrikada her ay en az500 bin euro maaş ödeyen bir adamdan bahs ediyoruz gavurlar böyle alçak gönüllü böyle milli düşünürken bizim bu tipleri görünce allah belasını versin diyorum ülkeyi bunlar bu hale getirdi. Fabrikada 2 tane lüks araba var birisi patronun diğeri türk işçi

32
4
yanıtYanıtla
Muzaffer bozkurt:

Görgüsüz. boğazında kalsın inşallah. bir garibana beş kuruş yardım etmeyen böyle zenginler bir milyonluk pasta zıkkımlıyor görgüsüzlük değil ne dir

26
6
yanıtYanıtla
Ağaoğlu:

Kardeşim sadakanın filtrenin makulü gizli yapılandır. Göstere göstere gariban doyurulmaz. Nereden biliyorsun benim garabiban doyurmadığımı zekat vermediğimi?

yanıt5
yanıt9
Kim ki o:

Ağaoğlu sana filtre tak demiyorlar fitre zekat sadaka ver hatta boşver onları çalışanların haklarını ver yeter

yanıt7
yanıt3
vatandas:

Kaç kişi onun sayesinde ekmek yiyiyor.boş yapma kazanıyor parasını yiyiyor millete para dagitacak hali yok

yanıt4
yanıt7
REALİST:

sana da kalmaz be ali baba bu toprağın birde altı var orada nasıl bir saltanat bekliyor acaba bizleri onu merak ediyorum

27
2
yanıtYanıtla
Tüm 161 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title