Haberler

2 yıllık ilişkiyi itiraf etmişti! Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın'ı öpücüklere boğduğu video ortaya çıktı

Güncelleme:

2 yıldır kendisinden 25 yaş küçük Cansu Taşkın'la aşk yaşadıkları öğrenilen Yılmaz Erdoğan'ın sevgilisiyle fotoğrafları ortaya çıktı. Bir görüntüde Yılmaz'ın sevgilisine sıkı sıkı sarılarak dudağından öptüğü de görüldü.

Kendisinin yazıp yönettiği İnci Taneleri dizisiyle ekranlara geri dönen Yılmaz Erdoğan'ın 2 yıldır kendisinden 25 yaş küçük model Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı ileri sürülüyordu. Yılmaz sessizliğini korurken Taşkın'dan ilişki itirafı geldi. Kısa sürede gündem olan çiftin, geçtiğimiz yaz çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

AŞIKLAR DUDAK DUDAĞA

Cansu Taşkın'ın kız kardeşi Elif Vurgun, Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlarken Taşkın ve Erdoğan'ın da peş peşe görüntülerini yayınladı. Vurgun "Bu yazdan kalan en güzel resmin?" sorusuna Cansu Taşkın ve Yılmaz Erdoğan'la bir karesini paylaşarak cevap verdi. Karede Erdoğan'ın Elvan'dan makas alması dikkat çekti. Elvan, "Cansu Hanım Yılmaz Bey'in hayranıymış" sorusuna da yine çektikleri bir fotoğrafla cevap vererek "Bak ya hayranlık tek taraflı değil gibi sanki" notunu yazdı. Genç kadın son paylaşımında ise Erdoğan'ın genç sevgilisine sıkı sıkı sarılarak dudağından öptüğü bir videoyu paylaştı.

2 yıllık ilişkiyi itiraf etmişti! Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın'ı öpücüklere boğdu video ortaya çıktı

CANSU TAŞKIN: AŞK YAŞIYORUZ, BENİM İÇİN DEĞERLİ BİR İNSAN

Pınar Kerimoğlu'nun programına konuk olan Cansu Taşkın, "Bu olaylar gerçek mi bir aşk var mı aranızda?" sorusu üzerine Yılmaz Erdoğan ile ilişki yaşadığını itiraf ederek "Gerçek... Haberler doğru. Hiçbir zaman özel hayatımı konuşmadım konuşmamaya da devam. Bunu sosyal medyada ön planda tutmadım. Evet doğru hani haberler, sorduğun için söyleyeyim. Yani sonuç olarak biz kötü bir şey yapmadık arkadaşlar bu çok normal değil mi? Çok girmek istemiyorum o konulara, benim için çok değerli bir insan" dedi.

2 yıllık ilişkiyi itiraf etmişti! Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın'ı öpücüklere boğdu video ortaya çıktı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Yılmaz Erdoğan Cansu Taşkın Ünlüler Magazin Haberler

500

Yorumlar (84)

Sabahattin Polat :

Bu yaşlı tekelerin mala yapışıp ve ifşa etmeleri çok iğrenç. Madamdada ne mide varmış.

633
20
yanıtYanıtla
Kadri Sabancı:

parası için oluyor bu işler yoksa ne işi var o kadının onunla

yanıt32
yanıt2
Aysun Doğan:

Biri kiskanmis.

yanıt37
yanıt207
Seçkin Yılmaz:

yaşayın bakalım bu hayatı dünya Sizin olsun

510
17
yanıtYanıtla
mehmet türkel:

JY: Yok olup gidecek senin ataların benim atarım Allah c.c nun merhameti ve affıyla inşallah cennete gidecek.Sizin için özel soba yakılacak hiç üşümeyeceksiniz.

yanıt20
yanıt17
Motto Premium Hotel info:

seçkin birader edepsiz bir görüntü ve yaşam sekli ve tamanen reklam,ama işte yakıştıranlar var...

yanıt14
yanıt1
JY:

OLUNCE HER CANLI GIBI CURUYUP YOK OLUP GIDECEGIZ AHIRET CENNET CEHENNEM HEPSI YALAN DOLAN PALAVRA ARAP MASALI.

yanıt73
yanıt566
Samet Yalçın:

jy cehenneme girince görürsün palavrayı. Ne olur bir şans daha ne olur yalvarırım.

yanıt377
yanıt38
VEFA:

Binbir gece masalları mı?..

yanıt46
yanıt32
Eclipse Moon34:

Dinimizi iyi anlan cennet ve cehennemin kitabımızda nasıl anlatıldığını anlayan bilir ateş kabir azabı veya uydurma cennet vaatleri kitabımızda yoktur tabiki anlayan okuyan idrak eden anlayana ALLAHIM HER ŞEYİN SAHİBİSİN SEN BÜYÜKSÜN

yanıt49
yanıt39
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title