Haberler

Seldan Bağcan 8 Mart'ta konser verdi

Güncelleme:

Türk halk müziğinin sevilen ismi Selda Bağcan, Küçükçekmece Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlediği gecede konser verdi.

Türk halk müziğinin sevilen ismi Selda Bağcan, Küçükçekmece Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlediği gecede konser verdi. Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşen konsere binlerce kişi katıldı. Oldukça heyecanlı olduğunu söyleyen Bağcan, "8 Mart benim için önemli bir gün. Özel günlerde konser vermekten haz duyuyorum" dedi.

Küçükçekmece Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü dolayısıyla Selda Bağcan konseri organize etti. Meslekte 50'nci yılını dolduran Selda Bağcan 8 Mart'ta kapsamındaki konserini Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirdi. 'Eşitlik Yolunda 50'nci Yıl' isimli konserde salonu dolduran binlerce kişi şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek unutulmaz bir gece yaşadı.

'Yalan dünya', 'yaz gazeteci yaz', 'anne ben geldim', 'tatlı dillim' gibi unutulmaz parçaları seslendiren Bağcan yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Konser alanına saatler öncesinden gelen hayranları bol bol fotoğraf, video çekerek gecenin keyfini çıkardı.

"8 MART BENİM İÇİN ÖNEMLİ"

Konser öncesi kuliste açıklamalar yapan usta sanatçı Selda Bağcan, "8 Mart emekçi kadınlar günü çalışma saatlerini 8 saate indirmek için protesto yapıyorlar ve o protestoda iki kadın öldürülüyor. O yüzden önemli bir gün ben zaten 14 Şubat, 23 Nisan gibi özel günleri çok severim. Bu günlerde konser yapmaktan çok haz duyarım. Kadına şiddet ve cinayetler için bir şarkımız var bu konserde söyleyeceğim. Şarkımızın adı 'yaz gazeteci yaz' son kısmını güncel olaylara dayanarak değiştiriyorum. Burada da İstanbul Sözleşmesi'nden bahsedeceğim" diye konuştu.

BERGEN İLE HİÇ TANIŞMADIK AMA SESİNİ ÇOK BEĞENİRDİM

Bergen filmini merak ettiğini belirten Bağcan, "Bergen ile hiç tanışmadık ama ben de sesini çok beğenirdim. Ben zaten arabesk söyleyenleri çok beğeniyorum. Bergen filmini çok merak ediyorum. Sinemaya gidemesem bile televizyonlara düştüğünde izlerim. Sinemaya gitme gibi bir lüksüm olmuyor hiç öyle bir vakit yok" ifadelerini kullandı.

HAZAL KAYA'NIN OYUNCULUĞUNU ÇOK BEĞENDİM

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin birinci bölümünü izlediğini aktaran Bağcan, "Aslında ismi 'Pera Palas'ta Bir Gece' olsaydı daha güzel olurdu çok beğendim. Hazal Kaya'nın oyunculuğunu çok beğendim. Beğenmeyen eleştireni de çok ayıpladım. Bir defa olağanüstü bir senaryo içinde Atatürk var ve kurtuluşa giden günler anlatılıyor muhteşem bir senaryosu var" dedi.

SAHNEYE 50 YILDIR ÇIKIYORUM HEP KAPALI GİYİNDİM

Ünlü isimlerin sahne kıyafetlerine yönelik de konuşan Bağcan, "Korkunç buluyorum, biz nasıl bu günlere geldik bilemiyorum. Ben geçenlerde 'son muhafazakarım' dedim gerçekten öyle sahneye 50 yıldır çıkıyorum. Ben 20 yaşında sahneye çıktım ama öyle giyinmedim. Hayatım boyunca sahnelerde hep kapalı giyindim. Çok da fazla yüklenmek istemiyorum onların tercihi o ama ben bu tarz giyinmeyi tasvip etmiyorum. Mayoyla beni ancak plajda görebilirisiniz" diye konuştu.

Gecede Selda Bağcan'ın yeğeni Serenad Bağcan da sahneye çıkarak 3 şarkı söyledi. Bağcan, "Halamla aynı sahneyi paylaşmak benim için oldukça gurur verici bir şey. Emekçi bütün kadınların günü kutlu olsun. Keşke bir şeyleri savaşarak elde etmeseydik de dünyada kadın erkek eşit olabilseydi" ifadelerini kullandı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Selda Bağcan 8 mart Kültür Sanat Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Adana Demirspor UEFA'dan neden ceza aldı, Avrupa'dan men mi edildi? Galatasaray Fenerbahçe tek maç satın alma var mı, GS FB tek maç nasıl alınır? #9917 #128250
Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title