Haberler

Kafamda Bir Tuhaflık 3. Baskıya Gidiyor

Güncelleme:

Orhan Pamuk, 17 Ocak günü D&R Kanyon mağazasında 'Kafamda Bir Tuhaflık' isimli kitabını imzaladı.

Yazara kitabını imzalatmak isteyen okurlar saatler önce mağazanın önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Aralık ayında çıkan ve 1. baskısının ardından 2. baskısı da çok kısa sürede tükenen Kafamda Bir Tuhaflık'ın yakın zamanda 3. baskısı yapılacak. Şu ana kadar yaptığı 180 bin satışla Pamuk'un 'bu kadar kısa sürede en çok satan kitabı' olma özelliğini kazanan Kafamda Bir Tuhaflık, böylece yazarın kitapları arasında da ayrı bir yer edindi.

D&R'ın geçtiğimiz hafta sonu konuğu, yeni kitabı ile D&R listesinde bir numaraya yerleşen ünlü yazar Orhan Pamuk oldu. Pamuk, 17 Ocak Cumartesi günü saat: 14:30-16:30'da D&R Kanyon mağazasında okurlarıyla buluştu.

Yapı Kredi Yayınları Kitabevi'nde yapılan ilk imzasında olduğu gibi yine kitabını imzalatmak isteyen okuyucularının uzun kuyruklar oluşturduğu imza gününde Pamuk'un yabancı okuyucuları da bulunuyordu.

Orhan Pamuk, duygularını şu sözlerle dile getirdi: "İstanbul'da çok okurum olduğunu elbette fikren biliyordum ama
okurlarla tek tek karşılaşmak, ne kadar çok ve heyecanlı olduklarını görmek ... Bu yazarı derinden mutlu eden birşey.."

Yapı Kredi Yayınları'ndan çıkan Kafamda Bir Tuhaflık, hem sürükleyici bir aşk hikâyesi hem de Türkiye'nin son 40 yılının genel bir görünümü... Pamuk'un uzun zaman üzerinde çalıştığı kitap, 1970'lerden 2010'lara Türkiye'nin geçirdiği dönüşümü gösterip tartışırken, kişisel öyküleri büyük bir lezzet ve mizahla aktarıyor ve onları temel felsefi, ahlaki sorulara bağlıyor.


Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Yapı Kredi Yayınları Orhan Pamuk Türkiye Kültür Sanat Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi? Bayer Leverkusen Augsburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bayer Leverkusen Augsburg maçı şifresiz mi? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı şifresiz mi? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı şifresiz mi? Werder Bremen Bochum maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Werder Bremen Bochum maçı şifresiz mi? Celtic St.Mirren maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Celtic St.Mirren maçı şifresiz mi? Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title