Haberler

Atatürk Havalimanı'nda Tokat rüzgarı

Güncelleme:

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Tokat kültürü ve yöresel lezzetleri tanıtıldı. Tokat Tanıtım Günleri'nde Tokat kebabı, keşkekler ve diğer yöresel ürünler sergilendi. Ayrıca, sivil toplum kuruluşları İsrail'in Filistinlilere zulmünü protesto etti.

Atatürk Havalimanı'nda Tokat rüzgarı

Tokat kültürü ve yöresel lezzetleri Atatürk Havalimanı'nda görücüye çıktı

İSTANBUL - İstanbul Atatürk Havalimanı fuar alanında adeta Tokat rüzgarı esti. Tokat'ın damak çatlatan yöresel lezzetleri ve kültürünün tanıtıldığı fuar yoğun ilgi gördü.

Tokat'ın yöresel lezzetleri ve kültürel değerleri İstanbul'da görücüye çıktı. Tokat Konfederasyonu öncülüğünde Tokat dernekler federasyonları ve sivil toplum kuruluşları tarafından organize edilen Tokat Tanıtım Günleri kapılarını ziyarete açtı. 22 Ekim Pazar akşamı saat 20.00'ye kadar ziyarete açık olan Tokat Tanıtım Günleri'nde, Tokat kebabı fırınlara atıldı, kazanlarda keşkekler pişirildi.

Fuar alanında Erbaa ilçesinin yaprağı, kuşburnu marmelatı, organik balı, el açması yoğurtmaç ile patatesli, kıymalı ve peynirli gözlemeleri stantlarda yerini aldı. Vatandaşlar fuarın ilk gün olmasına rağmen yoğun ilgi gösterirken, Tokat özlemi çekenler ise memleket hasreti giderdi.

Tokatlı kadın kooperatifleri ise kendi ürettikleri yöresel ürünleri de kültür bölümünde açtıkları stantlarda sergileme fırsatı buldu. Fuara gelen ziyaretçiler Tokat'ın yöresel lezzetlerini tattı.

Öte yandan, fuar alanında Tokatlı sivil toplum kuruluşları İsrail'in Filistinlilere zulmünü yürüyüş ile protesto etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Atatürk Havalimanı İstanbul İsrail Tokat Turizm Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title