Haberler

Kucağında bebeği varken kurşunlanan kadının katili tanıdık çıktı

Güncelleme:

Diyarbakır'da biri 8 aylık, diğeri 3 yaşında 2 çocuğuyla birlikte yaşadığı evinde 4 kurşunla vurularak öldürülen Deniz K.'nin erkek kardeşi Sezer K.tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Olay önceki gün saat 21.30 sıralarında Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi Gevran Caddesi'ndeki Timuçin Apartmanı'ndaki dairede meydana geldi. Biri 8 aylık, diğeri 3 yaşında 2 çocuk annesi olan Deniz K. (27), evinde kurşun yağmuruna tutuldu. 4 kurşun isabet eden genç kadın kanlar içinde yere yığılırken, silah seslerini duyan apartman sakinleri polisi aradı. Eve gelen polis ve sağlık ekiplerince Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Deniz K., doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Anneleri kurşun yağmuruna tutulduğu sırada evde olan 2 çocuk ise koruma altına alındı.

MÜZİKHOLDE ÇALIŞTIĞINI TESPİT ETTİ

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, genç kadının, kız kardeşleri R.K. ve F. K. ile yaklaşık 3 yıl önce Van'da yaşayan ailesinden kaçarak, Diyarbakır'a geldiğini belirledi. Deniz K. ile kardeşi R.K.'nin bir müzikholde çalıştığını tespit etti.

YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

Elde edilen bilgi ve deliller ile 2 kardeşin anlatımları, cinayette 'töre' şüphesini ortaya çıkardı. Polisin bilgisine başvurduğu kardeşlerden R.K.,"Kardeşim Sezer, müzikhollerde çalıştığımız için bize kızıyordu. O yapmış olabilir" dedi. Araştırmalarını bu yönde yoğunlaştıran polis, cinayeti, Deniz K.'nin erkek kardeşi Sezer K.'nin (21) işlediğini belirledi. Bu gelişme üzerine savcılık, Sezer K. hakkında yakalama kararı çıkardı. Polis, katil zanlısını arıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır Yenişehir Haberler

500

Yorumlar (23)

Adinizi YazinALMANYALI:

Elleri der görmesin, Kardeinin basini öne egmeye utanmamissmi? Adama acirim simdi

4
44
yanıtYanıtla
bıngıldaksız şahsa:

madden manen yanında olma kız diye okutma meslek sahibi etme sonra namus diye öldür hamile kadını ucağında bebek varken. sen insan mısın yorum yapan bılgıldaksız

yanıt0
yanıt1
öö:

öldürenin aileside yanlız kalacak bakalım o ne iş bulacak.

yanıt0
yanıt0
:

yanlış ve boş yorum

yanıt2
yanıt0
devlet yokmu lan başımızda!:

kara para aklayan tırreklerin mezesi olmaktan kurtarmış; zaten asla geleceği olmazdı!

yanıt2
yanıt2
alman naber? nerdesin şimdi?:

almana

yanıt0
yanıt0
amedli:

la bu nasıl bir zihniyet

yanıt7
yanıt3
BAŞINA GELİNCE ANLARSIN,,:

sen insan olamazsın, ,

yanıt6
yanıt4
ADINI YAZ Y:

Olan gene anne sıcaklığından uzak büyüyecek çocuklara oldu. . ve çocuklarıyla ayakta durabilmek için çaba harcayan kadınada . . çok yazık. . . . .

48
0
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

ALÇAK HERİF, KARDEŞİYMİŞ BİRDE, , ASIN GİTSİN. . . . . . .

29
8
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title