Haberler
Güncelleme:

Fatih Erbakan, İstanbul'da adaylarını seçimden çekmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şart sundu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, yerel seçimlerde İstanbul adayını geri çekmek için hükümete 3 şart sundu. Erbakan, İsrail'le ticaretin sonlandırılması, Malatya'daki Kürecik Radar Üssü'nün kapatılması, emekli maaşının ise 20 bin TL'ye çıkarılması durumunda İstanbul adayını yarıştan çekeceklerini duyurdu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (156)

İsa Taş:

Muhalafeti hakkıyla yapan MUHAMMED ALİ FATİH ERBAKAN ??????

1377
534
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

O ne birader İspanyol ismi gibi; kimlik kartına sığıyor muymuş o kadar isim? Önüne gelen koymuş ismi...

yanıt131
yanıt426
Ali Bayek:

Martin Sikertel: e bilader senin isminde çok normal değil. Tellerle ne alıp veremediğin var.fazla zorlama koparırsın.. :)

yanıt299
yanıt24
Martin Sikertel:

@Ali Bayek Martin Sikertel benim ismim değil. Sen bu futbolcuyu tanımıyorsan, ya da Türk sinemasını, komediyi sevmiyorsan; Çakallarla Dans'ı seyretmediysen böyle bilmeden yorum yaparsın işte. Aferin.

yanıt20
yanıt123
Ali Bayek:

beni futbolcu yada filmler bağlamaz alıp kullanıyorsan bu niki sonuçlarına katlanmayı göze almışsındır. Kaldı ki benim gibi bilmeyenler içinde bilenler içinde bir şey ifade etmiyor. sen fatih erbakanın ismiyle dalga geçerken ne amaçla yapmıştın.aynısı senin için yapılınca neden bozuluyosun.

yanıt99
yanıt6
Martin Sikertel:

@Ali Bayek seni bağlayıp bağlamamasına takıldım bak şimdi; bütün gece uyuyamayacağım. Kültürsüzlüğünü daha nasıl yüzüne vurayım acaba? Spordan anlamazsın, film seyretmezsin. Bozulduğum bir şey yok, seninle adaşız, benim adım da Ali. Peygamberimin ismini çok severim. Fatih'i sevmeyen Türk de yoktur zaten sanırım. Ama üçünün bir araya gelmesi biraz şov amaçlı duruyor.

yanıt6
yanıt27
Martin Sikertel:

Sonuçlarına katlanayım, çok fazla ciddiye aldım ne spordan ne sinemadan anlayan, gündemi takip etmeyen bir adamı. Çok ağır sonuçları oldu bir cahilin bana cevap vermesi...

yanıt4
yanıt23
Ömer:

Para, rant ve çıkar herşeyden tatlı.

yanıt21
yanıt1
Ali Bayek:

Martin Sikertel: spordan anlamak sadece futbolsa zevkler renkler değişir başka spor dalları da var bu hayatta senin seviye ölçebileceğin bir terazi değil o. sinemadan ve kültürden anladığın çakallarla danssa zaten kültür kısmı için sana yetişmek zor.Bir insanın nasıl güldüğünden terbiyesini neye güldüğünden akıl seviyesini anlarsın der mevlana çokta güzel söylemiş.Bir insana cahil yakıştırması için adaşlığımızın çok ötesinde bilgiye sahip olman lazım. peygamber hassasiyetin varsa o niki değiştir

yanıt27
yanıt3
Martin Sikertel:

@Ali Bayek zevkler renler mevzusu değil olay; bilmiyorsan, anlamıyorsan internet elinin altında; buraya yazıp durmayı biliyorsun; ismi araştırırsın, gidip de tellerle derdin ne diye alakasız bir yorum yapmazsın. Başka spor dalları var diyorsun ya; voleybolunu da su topunu da takip ederim; profesyonel bowling antrenörüyüm ayrıca, gel Ankara'ya ispatlarım. Sinema ve kültür konusuna gelince, ben elimden geldiğince hepsini seyrederim. Güldüm yazmış mıyım? Hayır. Önce bir okumayı öğren lütfen.

yanıt3
yanıt18
Martin Sikertel:

@Ali Bayek bir de niki değiştir diyorsun ya... Ben böyle takdir ettim, o niki seçtim. Karışmak senin haddin değil. Ben de seninle adaş olmamızdan dolayı gurur duyduğum için falan da yapmadım o açıklamayı; senden başka okuyanlar da var ya hani, Peygamberimiz Hz. Muhammed'i, Hz. Ali'yi ve Fatih Sultan Mehmet'i ne kadar sevdiğim, tarafım belli olsun; amaç o.

yanıt3
yanıt16
Ali Bayek:

Martin Sikertel: tamda olay zevkler ve renkler meselesi. kimse sikertel isimli bir futbolcuyu bilmek zorunda değil o kadar isimden tutup en müstehcenini seçtiysen buda başka bir zevkin meselesi senin için. kendi yazdıklarınla çelişmeyi bırak kendi yazdıklarını oku beyhude konuyu uzatıp aynı döngüye sokma bizi. Seçtiğin isim her okuyan için insanların bilinçaltında o müstehcenliği çağrıştırıyor. kültür için daha kültürel sanatsal kişilerin isimlerini seçeceğini düşünüyorum.

yanıt27
yanıt2
Martin Sikertel:

@Ali Bayek, tabii ki kimse bilmek zorunda değil; hemfikiriz. İsimde müstehcen bir şey yok; senin "Armut" dediğin kelime Almancada da var; "fakirlik" demek. Bir de tüm dünya ordularında kullanılan "Tüfek omza" vardır; tüfek Arapçada "Dal" dır, omzun ne olduğunu sen araştır. Arap tören kıtasının karşılamasına denk gelsen bu zihniyetle katil olursun o zaman. Sen müstehcwen diyorsun, ama aklın, beynin müstehcenlikte; için pis. E, ben senin psikoloğun değilim, o kadarına karışamam.

yanıt3
yanıt36
Martin Sikertel:

Yahu 3 senedir yazarım buraya, futbolcunun isminden kendi kendine "Bilinç altı" diye itiraf edip müstehcenlik falan diyen başka kimse çıkmadı. Kardeş gözünü seveyim git şu kendi söylediğin bilinç altındaki dürtüleri falan çöz, kendi başına çözemiyorsan yarım al. Kendine zarar vermen umrumda değil de topluma zararın olmasın.

yanıt3
yanıt24
Martin Sikertel:

@Ali Bayek, olay zevkler, renkler meselesi falan değil. Çoğu şeyde zevk ve renk vardır ama beyaza siyah diyemezsin, siyaha da beyaz diyemezsin. Beyaz beyazdır, siyah da siyahtır; bu kadar nettir. Sen bir futbolcunun adından alakasız, saçma sapan anlamlar çıkartıyorsan; bir de yorumlarında bilinç altı diye itiraf edip ama bunu tüm insanlara malediyorsan ki hiç biri senin gibi düşünmüyor; senin düşüncen, davranışın, ahlakın; her şeyin kirlidir.

yanıt2
yanıt26
Eroğlu:

İmamoğlu övgüleri ile CHP den afiş dilenciliği yapmak mı muhalefeti hakkı ile yapmak? Kıvırmayı da beceremiyor

yanıt14
yanıt6
Kara_kalem:

MARTİN SİKERTEL : ADAM OL EFENDİ OLAN GERÇEK OL ADINI TAM YAZ İNSANLAR BİLSİN SENİN DE KİM OLDUGINU MÜBAREK KİŞLERİN İSİMLERİ SEN GİT AZ ÖTEDE OYNA

yanıt6
yanıt1
Beşiktaşlı:

@Martin sikertel ve @Ali Bayek: ikinizden iyi arkadaş olur bence.

yanıt4
yanıt0
suleyman altıntaş:

Fatih erbakan da halife galiba :D

yanıt2
yanıt5
Martin Sikertel:

@Ali Bayek benim ismim değil, bilmiyorsan bir yazıp araştırsaydın öğrenirdin. Öyle telle falan alakası yok senin pis zihniyetinin zannettiği gibi. Bu arada yorumlarımın diğerleri neden silindi anlamak imkansız. Doğru söyleyeni hakikatten dokuz köyden koruyorlar demek ki.

yanıt1
yanıt6
Güvenilir Adam:

Martin kardeşim muhammet Ali adını nasıl aldığını öğrenmeni isterim.

yanıt6
yanıt0
Alparslan Aydoğan:

radiyallahü anh demeyi unutmuşsun

yanıt1
yanıt0
Martin Sikertel:

@Beşiktaşlı, arkadaş sanırım beni iktidar partisi yanlısı ya da sempatizanı birisi sanıyor; ya da belki ben öyle düşünüyorum. Benim eleştirdiğim sadece bu kadar fazla isim verilmesi oysa ki, üniversitede arkadaşım vardı Halim Selim Mustafa Teoman diye, hakikatten nüfus cüzdanına zor sığdırmışlar, sınav kağıdına ismini her yazışında küfür ederdi. Arkadaş olmak konusuna gelince; neden olmasın, 20 yıl önce yıldızımın barışmadığı, dövmek istediğim insana şu anda kardeş diyorum.

yanıt4
yanıt2
Martin Sikertel:

@Güvenilir Adam, az çok biliyordum ama tavsiyeniz üzerine bilgimi tazeledim, tekrar okudum; güzel de oldu. Sağolun.

yanıt3
yanıt0
dadaş:

İBB’nin 2018 yılı gelir toplamı 18 milyar 424 milyon 947 bir lira, borç stoku 20 milyar 214 milyon 619 bin lira oldu. İBB’nin yurtiçi ve yurtdışı bankalara, bağlı ortaklıklara, kamu kurum ve kuruluşlarıyla beraber iştiraklerine olan toplam borcu 21 milyar 922 milyon 536 bin 951 TL’ye ulaştı. 2019 yılında Sözcü gazetesinin internet haberi başlık ''İmamoğlunu bekleyen milyarlık borç'' nün haberi hele bir de şimdi bakın o borç ne kadar diye bu borç tam 4 katı artmış peki nerde bu paralar ???

yanıt1
yanıt1
Halil yılmaz:

İyi de pazarlık yaparken Gazze demiyordu. Hangi illeri hangi ilçeleri vereceksiniz diyordu. Koltuk pazarlığı yapıyordu. İstediğini alabilseydi Ak parti ile ittifak yapacaktı. Şimdi seçime iki gün kalmış konuştuğuna bak.

yanıt1
yanıt0
Martin Sikertel:

Kara_kalem birisinin bana "Adam ol" diyebilmesi için kendisinin adam olması lazım. Yazan kişi adam olmayıp da adam gibi adama "Adam ol" deyince saçma oluyor. Adım Ali, yazmışım ya yukarıdaki yorumlarda. Senin de adın Kara, soyadın Kalem mi peki; senin de adın yazmıyor o açıdan hani. Mübarek kişiye ya da isimlerine bir sözüm olmadı benim; olamaz. Farklı tarafa çekme konuyu; provake etme. Yazdıklarım gayet açık, seçik ve net; anlayamıyorsan bir daha oku.

yanıt3
yanıt0
Martin Sikertel:

Az ötede oyna diyene bak gelmiş benim yazdığımın altına kendince cevap veriyor, kendisi yırtık eldivenden çıkar gibi çıkıp oyun oynuyor... Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.

yanıt1
yanıt0
İbrahim Demirel:

Martin, adam en azından babasının koyduğu ismi kullanıyor ve çok da güzel bir isim. Sen kimin koyduğu ismi kullanıyorsun ?

yanıt0
yanıt1
Martin Sikertel:

Ben de babamın koyduğu ismi kullanıyorum İbrahim; bak iki kere yazmışım üste; adım Ali. Ben ismine kötü falan da demedim ayrıca zat'ın; sadece fazla ve kalabalık olduğunu söyledim.

yanıt1
yanıt0
Martin Sikertel:

@Halil yılmaz, gayet açık, net ve yüzde yüz doğru bir şey yazmışsın, ağzın bal yesin.

yanıt2
yanıt0
Martin Sikertel:

@suleyman altıntaş ooo, peşine takılıp giden, bir şeyler yapabileceklerini zanneden tayfa var ya... Buna birazcık daha gaz verseler, sen halifesin deseler ona da kaptırır kendini, inanır yarın. Seçimlerden sonra çıkacak ak koyun, kara koyun ortaya. Sonları yine hüsran olacak; ama yine akıllanmayacaklar, yine tartışacaklar, yine umut besleyecekler. Yazık; kısır bir döngü.

yanıt1
yanıt0
Özkan Bulut:

Vallahi gerçekleri haykirmis helal olsun işte bu yüzden yeniden refah partisi

1060
317
yanıtYanıtla
Ercan Sevinc:

Emekli maaşları konusunda yanlış 15 bin dese neyse şuan bunu 20 bin yapan bütün sistemi bozar

450
731
yanıtYanıtla
Ali Bayek:

hükümetin emekliye para yok diye veremediğini mi sanıyorsun emekliye reva görmüyor kardeşim. sen niye hakkın olandan vazgeçip azına razı oluyorsun.. Tepedekiler yesin sen saf gibi hakkını arama idare et.Hakkını aramayan da vebal altındadır unutma. Futbol kulüplerinin milyarlık borçları silinsin futbolcular zevk sefa içinde eğlensin içsin dolaşsın. imtiyazlı holdinglerin her sene dünya kadar vergi borçları silinsin, vatandaşa hakkını vermeye gelince sabredin.sende fazla istemeyelim de tövbe tövbe

yanıt444
yanıt120
Osman Öner:

Mültecilere 40 milyar dolar harcayıp gerekirse bir 40 milyar dolar daha harcarız diyordu bu bozmuyor

yanıt460
yanıt93
faruk merttürk:

Sistemde cukkan var galiba Ercan. Sistemi çok biliyormuş gibi konuşan söt oğlan.

yanıt161
yanıt47
orhan yaldız:

5 Milyon memura seçim nedeniyle 8000 TL seyyanen verdiğinde sistem bozulmadı emekliye gelincemi sistem bozuluyor

yanıt288
yanıt60
man over:

Mültecileri şutlasa onlara harcadığı para emekliye yeter artar bile.

yanıt98
yanıt20
Murat Kolukısa:

Sanki sistemi senmi kurdun

yanıt107
yanıt22
Turgay Cosgun:

Helal olsun Sayın Fatih Erbakan Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin ??????

790
250
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Babasının kemikleri sızladı , böyle yanar döner oğlu olduğu için

yanıt306
yanıt694
Ancinsan Toranaga:

Ne oldu tüm cehapelidemlikler jr Erbakancı oldunuz hayrola

yanıt2
yanıt8
Serhan Soylu:

Siyaset tacirleri..M.Akşener 22 bin olsun. Ö. Özel 25bin olsun. AKP o halde 30 bin verelim oylar bizim olsun. Sonuç, ekstra vergilerle ezilen asgari ücretli, ekonomik yıkıma sürüklenen ve bir süre sonra 30 binin dahi hiçbir cazibesi kalmayan TÜRKİYE..

yanıt2
yanıt0
sivri:

çınar saraç sen kimsin de adamı yargılamaya çalışıyorsun denyo

yanıt107
yanıt47
Nurullah Aydın:

hani bi söz vardır bekara karı boşamak kolay derler şimdi o misal o koltuğa oturunca öyle kolay değil yoksa reis hemen yapar

yanıt28
yanıt68
Ömer:

Sayın Erbakan böyle bir hataya düşme sakın.

yanıt33
yanıt12
Musa Mut:

Koyunlara yem vermeyi de kessin

315
104
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Koymaktan yorulduk yeter da tamam

yanıt103
yanıt161
gökhan yıldırım:

beni ilgilendiren kismi emekliler kısmı, gerisi hikaye....

79
262
yanıtYanıtla
Karakutu:

Egoist sadece kendi çıkarını düşünen bir toplum olursa devletten ne beklenebilirki?

yanıt127
yanıt17
Berham Duygulu:

Allah filistin ahını senin burnundan getirsin

yanıt3
yanıt1
Martin Sikertel:

Beni de ilgilendiren bir yatım bir katım olsun; senede 200 gün tatil yapayım, maaşım da 200 bin lira olsun, gerisi hikaye. İnsan kendini düşündüğü zaman isteklerin, beklentilerin sonu gelmiyor değil mi? Ne güzel dünya be; kendisinden başka hiç bir şeyi düşünmeyip de ülkenin ve diğer insanların sıkıntılarına hikaye diyebilen birileri var bu ülkede. Biliyorum, içimden gelenleri yazsam yayınlanmayacak. En kibarca ve tüm içten dileklerimle yazıklar olsun. O cümlenin altında yatanları da anla artık.

yanıt22
yanıt16
Engin Pat:

Bencil insan budur,ilk insan gibidir

yanıt11
yanıt1
Martin Sikertel:

@ Engin Pat; ilk insana kurban olsun. İlk insan kendisini geliştirmiş, duyguları gelişmiş, sadece kendisini değil de başkalarının dertlerini, acılarını paylaşmayı öğrenmiş. İlk insandan bu yana binlerce sene geçmiş, ilk insan öğrenmiş de 2024 senesinde yaşayan bir varlık dünyanın sadece kendisinden ibaret olmadığını öğrenememiş. Bu devlet de gitmiş böylesi birisine emeklilik hakkı tanımış. Derler ya kavun değil ya dibini koklayıp alayım diye; öyle işte.

yanıt4
yanıt6
Sinan Bulduk:

O hikaye dediğin kısımdan daha beter olasın , ruhsuz , iman yoksunu..

yanıt1
yanıt1
GÜMÜŞ ÖZYILMAZ:

Fatih Erbakan çok haklı...İsrail'le antlaşma yapulmasin emekliye güzel maaş verilsin

281
39
yanıtYanıtla
Ali Dogru:

Allah aşkına kaçıncı asırda yaşıyoruz Büyük şehirlerde Muhtarlığı kaldırın verilen para Yazık günah emekliye gelince yok Adam 40 sene bir Ödemiş maalesef ona yok Muhtar elini kolunu sallıyor 17,5 milyon para alıyor bu Adalet mi

132
11
yanıtYanıtla
Ayhan Kökemli:

40 sene pirim ödeyen emekli nerdeymiş?30 a bile can kurban.Bu ülkede 25 senede emekli olan çok.Hatta bir şekilde denk getirip 20 senede bile.

yanıt12
yanıt7
Köfteci Jardel:

Ne haklısı? İnançlar ve duygular ile dış politika ve devlet işleri yürütülür mü? Resmen şantaj yapmış. Ucuz popülizm derler buna.

32
94
yanıtYanıtla
Osman görmez:

2002 yılından beri Akparti'ye oy veren biri olarak artık oyum Yeniden Refah Partisine 14 Mayıs seçiminde de oyumu Yeniden Refah partisine vermiştim.Akparti halktan koptu zengin zümrenin partisi oldu

82
17
yanıtYanıtla
Tarık Tarık:

Hepsi bir yana, emekli maaşlarının mevcut ekonomik şartlar içinde 20 bin tl olamayacağını çok iyi biliyor fatih efendi ve bu yüzden kabul edilemeyecek şartlar sunuyor. Rahmetli babası başbakanken israil le askerî işbirliği anlaşmasını yenilemişti. Bazı uluslararasi ilişkiler her zaman şahısların uktesinde olmayabiliyor. Bu işler öyle sallamaya olmuyor fatih efendi.

28
69
yanıtYanıtla
Mustafa Uzun:

2013 te iptal edilen kanun iptal edilmeseydi bugün en düşük emekli 18700 tl alıyor olacaktı. Kanun:En düşük emeklinin maaşı asgari ücretin %110 undan aşağı olamaz.

yanıt19
yanıt5
Poyraz:

Şu çıkışın bile asla geleceğinin olamaycağını gösteriyor. Siyaset bu değil

17
75
yanıtYanıtla
cem vural:

Adamın dediği çok mantıklı. O zaman 2 parti girsin seçime.

74
3
yanıtYanıtla
Only:

Türkiye'deki tek muhalefet partisi. Helal olsun. Bu şekilde devam et. İktidar ne yanlış yapıyorsa bunların hepsini medya yoluyla halka duyursunki iktidar partisi de dize gelmiş olsun.

63
12
yanıtYanıtla
halit kaktüs:

Erbakan'ın kasetini merakla bekliyoruz..

44
29
yanıtYanıtla
Mehmet Badem:

Hadi len sende

10
60
yanıtYanıtla
Berham Duygulu:

Sende tandır ekmeği gibi çift taraflısın

17
52
yanıtYanıtla
birol gökçe:

Bence 12 vurmuş Fatih Erbakan .. ??????

58
10
yanıtYanıtla
Adıyamanlı Kutalmış :

Doğru lafa ne denilir. Eyvallah.

59
6
yanıtYanıtla
Mustafa Koyukan:

kendin cumhurbaşkanı olsan bunları hemen yapacaksın sanki.

15
48
yanıtYanıtla
Sezgin Sezgin:

Babası başa geçtiği an emekliye memura tarım ürünlerine anında zam vermedi mi.. cumhuriyet tarihinin en iyi zamlarını tak diye verdi

yanıt44
yanıt7
Smgoll Sim:

Adamı sev sevme. Sözde Müslümanlar yıllardır din üzerinden gazze Filistin üzerinden oy alıyor. Hadi adamın istediklerini yap o zaman. Güya Filistin i çok düşünüyorsunuz ya. Hadi. Ama yapamazlar. Çünkü Filistin umurlarında dahi değil.

53
4
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Binde 2-3 civarında oy alacağını kendisi de biliyor; sadece biraz fazla pohpohlanıp şişirildi ve gaza getirildi. Az da olsa bir gurur kalıntısı var sanırım; zaten kazanamayacağım çekileyim ama ama halk beni iyi bilsin; belki gelecek seçimlerde bana birazcık katkısı olur düşüncesi... Gelecek seçimde yaşarsak ve ben görebilirsem yine bir yol olmayacak senden ve partinden. Bir seçim daha olsa yine olmayacak; yine olmayacak. Yazıktır, kitleleri peşine takıp oyalama, kandırma.

14
41
yanıtYanıtla
Mehmet Appak:

Seçim günü sonuçlar geldiğinde yüz ifadeni ve bu dediklerini tekrar etmini görmek isterdim.

yanıt14
yanıt6
elif:

Önemli olan kaç oy aldığın değil safının belli olmasıdır. Bence de artık iktidar ana muhalefet gitsin yeni yüzler görelim

yanıt2
yanıt0
Mehmet ali:

Helal olsun dayıoğlu , şu duruşunu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de gösterseydin bugün bambaşka bir Türkiye ye uyanırdık..

47
7
yanıtYanıtla
Harun EROĞLU:

Bu hükümet bu şartları yapmaz. Yapamaz demiyorum, yapmaz diyorum

46
4
yanıtYanıtla
Okan Alçıtepe:

helal sana içimizi okumuşsun makul şartlar bence

40
7
yanıtYanıtla
Berham Duygulu:

Emekliler bu ülkenin sonunu getirecek bu ülke emeklilerden oluşmuyor gerekirse kaybedin zam vermeyin filistin umurlarında değil tek dertleri para pul

18
24
yanıtYanıtla
Murat Erzine:

Sayın Dr Erbakan helal olsun sana adamsın tam destek

33
9
yanıtYanıtla
Malatyam44:

doğru yolu buldun sanki

34
8
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Rahmetli babası değil Türkiye'nin; dünyanın gelmiş geçmiş en büyük makine mühendislerinden biriydi. Çok zeki adamdı, her insan gibi ufak tefek kusurları olsa da büyük adamdı, Allah rahmet eylesin. Peki babasını tanımasak kim bilirdi, kim sallardı Fatih beyi? Konuştukları fazlasıyla doğru, başım gözüm üzerine, ama çapı yok, olmayacak... Üç tane büyük şehirden herhangi birisini alırsa burada özür dileyeceğim hepinizden. Büyük şehirleri geçtim; tüm şeghirlerimizden yüzde on çıkartırsa yine özür...

11
27
yanıtYanıtla
Suat Saldıran:

Hiç bir şartı olumlu deyil bizde isteriz amma olmayacak duaya amin demek le olmuyor Sana oy veren de senin gibi olsun

10
28
yanıtYanıtla
Adem Sevindik:

Kutluyorum,Adamın dibi kendim için birşey istiyorsam namerdim demiş sırf Milletim için istiyorum parti ve şahsi çıkarlarını gözardı etmiş

28
9
yanıtYanıtla
Ali Çelik:

Helal olsun

26
5
yanıtYanıtla
Rakım Yücel:

Bunlar imam ogluna calışıyor sürüden ayrılanı kurt kaparmış

9
20
yanıtYanıtla
Ahmet Güven:

Adam adam Allah’ına kurban olurum

18
7
yanıtYanıtla
sır balıkçı.17:

Nereden nereye O' emekli için 20 bin diyorsa Reis maaşlar 34 bin der bak görürsünüz ıstanbul söz konusu, vesselam.

16
8
yanıtYanıtla
Mustafa çelik:

Adam adam

15
5
yanıtYanıtla
Hasan Aygün:

Yaw kurban ol o taşıdığın soyadına bir kere ittifak kurdun hiç mi ders çıkarmadın

5
15
yanıtYanıtla
hakan er:

Tam bir zeka abidesi eeee nede olsa babasının oğlu..

11
6
yanıtYanıtla
Lütfi Erdonmez:

Çok güzel doğru dobura bir teklif helal sayın erkakan

12
4
yanıtYanıtla
Goker Deveci:

Desene milleti kandirmak nede kolay

8
8
yanıtYanıtla
Emre Alemdar:

Helal olsun Fatih Erbakan yolun doğru bu yolda ilerle kimseye boyun eğme dik dur halk senin Arkanda Rahmetli babanın yolunda ilerledikçe seni en yukarlara cikaricak bu halk Allah'ın izniyle

10
4
yanıtYanıtla
adem karabıyık:

Hükümeti yapamayacağı şeyler üzerinden kötü sıkıştırmış.

10
2
yanıtYanıtla
Aziz Şatıroğlu:

Tüm siyasilere örnek olman dileğiyle, Başarılar dilerim Gün gelecek Milli görüş, dolayısıyla Türkiye kazanacak...

8
4
yanıtYanıtla
Dadaş Erzurumlu:

Allah razı olsun izindeyiz

6
5
yanıtYanıtla
Aydin Erdem:

Kusura bakmada Erbakan bende eyt emeklisiyim biraz fazla atıyorsun çok atma sırça köşklerinde oturupda rahmetli Erbakan verdi demeyin madem verdi 28 Şubat dan sonra neden millet oy vermedi sana bin oyum olsa bir vermem biz refah partisi ne senin gibiler için oy vermedik babanı taklit etmekle olmuyor biraz da kişiliğini zekası ni taklit et

5
6
yanıtYanıtla
necmettin durmaz:

sen chp ve dem'le yola devam et rahmetli babana yaptıklaı beni hala üzüyor

5
6
yanıtYanıtla
Kara_kalem:

TÜM BU ŞARTLARI YAPMAK Mİ KİŞİSEL DENGESİNİ DAHİ BOZAR HÜKÜMET KANADININ TİCARETİ KESMEK DEMEK GELECEK DÖNEMDE GEMİCİKLER İŞSİZ DEMEK

7
3
yanıtYanıtla
metheone :

Şimdi 40 yaşında emekli olan adama, benim yeni işe başlayan gencim yıllarca maaş ödeyecek, kısmet olursa ancak 65 yaşında emekli olacak. Aradaki 25 yıllık farkın hakkını kim ödeyecek?

5
5
yanıtYanıtla
Eroğlu:

Troller diyor, troller mi İmamoğlu güzellemeleri yapıp, CHP bin kapısında afiş dilenciliği yapıyor?

3
6
yanıtYanıtla
Harun Harun:

En düşük emekli aylığını 20 bin yaparsanız benim emekli aylığımı da otomatikmen 40 bin yapmanız gerekiyor. Bunu karşılayabilecek misiniz? Ben prim öderken en düşük alanlardan iki kat yüksek prim ödemişim.

7
2
yanıtYanıtla
1 2 3
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title