Haberler
Güncelleme:

23 Nisan kutlamalarında "Puta tapmayın" diye bağıran şahıs gözaltına alındı

Kayseri'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu öncesi R.K. isimli şahıs, "Ey Müslümanlar puta tapmayın" şeklinde bağırdı. Olaya hızla müdahale eden polis ekipleri tarafından gözaltına alınan R.K., akıl sağlığının yerinde olmadığını belirtti. R.K., rapor alınması için Kayseri Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (119)

Baykal Palandoken:

Haddi aşmamak lazım. Övülmeye layık olan ALLAH TIR. Saygım var Atatürk'e fakat ilahlaştırıyorsunuz bence. Amacını aşıyor bazı şeyler dikkat edin müslümanım diyenler bunun hesabını veremezsiniz düşünün.

1
3
yanıtYanıtla
Hülagü Han:

bir uyansanız herşey gün gibi açık aslında birde tapmak ile anmak arasındaki farkı idrak edebilecek basiretleri olsa mesele olmaz

yanıt0
yanıt0
taner ipek:

E halen ataması yapılmamış mı ehuehu

3
0
yanıtYanıtla
Mustafa Kinali:

Sen duaet babanin adı hans degil

2
1
yanıtYanıtla
Mehmet Kahraman:

dua okuyanı görmeyince ne yapıyorlar diye karar veremedi galiba

2
1
yanıtYanıtla
aydg:

O Z abime de bir yanıt vereyim. canım kardeşim en son okuduğu kitap ayşegül tatilde olanların burada Atatürk'ün hayatı yalandı cümlelerini bizler komik buluyoruz. sen akşamları Türk dizileri izleyip entrikalra kendini kaptırmaya devam et. bir tane yazılı resmi kaynak göster ya şu cümlen için. hayatına dair resmi belgeler var mesela, tarih kitapları onlara dayanarak yazıyor hayatını. aksini iddia eden sen, kaynak belirtya. yazık!

1
0
yanıtYanıtla
Davut YALANCI:

Arkadaş, sanırım kendi tarikat ya da cemaatine katılımın artması için Atatürk'e saygı göstermek yerine bize tapın diyor. Biraz daha dini duyguları gözeterek sizi sömüreyim diyor

1
0
yanıtYanıtla
Selim Adanalı:

tutuklayanlara soruyorum; adam doğru söylüyor, mertseniz, yiğitseniz, dürüstseniz hadi yalan deyin

1
0
yanıtYanıtla
ibrahim ergül:

Demokrasi diyip, özgürlük diyip, taliban gibi davranmak ancak ülkemize yakışmıyor. Herkes şiddete başvurmadan düşüncesini dile getirebilmelidir. Yoksa ülkemizdeki rejiminin sürekli tenkit ettikleri aşağılayarak oraya gidin dedikleri irandan, talibandan ne farkı olurki?

0
0
yanıtYanıtla
Enver zincirkıran:

adam doğru söylemiş

0
0
yanıtYanıtla
Lütfi Erdonmez:

Bu tipler hep deli oluyor nedense

0
0
yanıtYanıtla
Fondaşsavar:

Asıl soru şu Atatürk bu konularda ne isterdi? Kabrini Yunan tapınağı gibi yapılmasını mı isterdi yoksa Sultan Alpaslan gibi bir Türbe mi yapılmasını isterdi?

0
0
yanıtYanıtla
Kara Ibrahim:

adam yanlış şeyler söylemiyor Kemalistler. saygı duruşunun bir anlamı yok Atatürk'ü seveceksiniz yine sevin. sevmemek bir seçimdir. ama heykel önünde yapılan tanzim sevgi saygı duruş tapınmakta olanlara birebir benziyor. hiç akletmez misiniz?

0
0
yanıtYanıtla
Ali Teke:

Murat Çelik çayırda çok gezmişsin.

0
0
yanıtYanıtla
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title