Haberler
Güncelleme:

Esra Ezmeci'de ağızları açık bırakan itiraf: Kayınvalidem yanımda müstehcen görüntüler izliyor

Esra Ezmeci'nin programına başvurarak yardım isteyen Göksu, eşinin çalışmadığını aynı evde yaşadıkları kayınpederinin alkolik olduğunu kayınvalidesinin de müstehcen görüntüler izleyerek kendisine zorla göstermeye çalıştığını söyleyerek sitem etti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

GÖKHAN UZUNALİ :

Ülkenin gelmiş, geçmiş ve inanıyorum ki gelecek dahil en avan en boş ve gereksiz gündüz kuşağı programı bu Ezmeci'nin sunduğu program. Müge ile Esra ile filan uzaktan yakından benzerliği yok...Avanlık akıyor yayında

120
3
yanıtYanıtla
Yunus Kaya:

Ülkenin geldiği yere bak arkadaş

60
3
yanıtYanıtla
Sebati Can:

Kocası yanlış yapıyorsa bunun bütün ülkeye ifşa edilmesi ne kadar doğru? Ayrılırsan ayrıl, boşanırsan boşan ama yanlışı her yerde anlatma!

40
2
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Bu televizyon programlarında şu konu konuşmalı.. "Türkiye hükümeti herkese 10 veya 20 metre kare toprak verirse ve herkes kendisine çamur ile ufacık bir ev yapıp içinde yaşarsa.. acaba nasıl olur ? Araç olarak ise golf arabalarının üzerine güneş paneli takılması nasıl olur ?"

13
19
yanıtYanıtla
Motto Premium:

ya yeter artık RTUK denen varla yok arası,şunları bır silin artık,yasaklayın bu kanalları.

23
1
yanıtYanıtla
AYHAN BAYRAK:

Boya kutusu Esra

18
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title