Haberler
Güncelleme:

Hangi kuruma kaç makam aracı tahsis edilecek? Tasarruf genelgesinde detaylar netleşti

Tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'ne göre; Taşıt Kanunu kapsamındaki hizmetlere ve koruma altına alınanlara tahsis edilenler dışında hiçbir makama taşıt tahsis edilmeyecek. Cumhurbaşkanlığı'na 10, bakanlar, genelkurmay başkanı, kuvvet komutanları, valiler, rektörler ve diyanet işleri başkanına 1'er makam aracı tahsis edilecek. Bakanlıklarda hizmet taşıtlarından en fazla 3 adedi bakanlar tarafından belirlenecek esaslar çerçevesinde makam hizmetlerinde kullanılabilecek. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

ARSLANOĞLU Hakan:

Hükümet hep söylüyor, Yeni yollar yaptık, köprü yaptık şunu yaptık bunu yaptık. iyi de kimin parasıyla yaptılar yine Vatandaşın parasıyla yapıldı. O halde yol ve köprüden geçtiğimizde neden tekrar bizden para alıyorlar ki..

78
17
yanıtYanıtla
Turgut Aydoğdu:

haber bu değil yorumunu ilgili o habere yap aslan

yanıt16
yanıt41
Nuri Aga:

Yap, işlet, devret Aslan.

yanıt13
yanıt9
Alp ALGAN:

Tasarruf ve tedbir amaçlı bir kaç yılığına getirilmiş düzenleme değil de devamlı olarak alışkanlık edinilmiş, tüm kurum ve vatandaşlarca israfın engellenmesi adına hayatımıza uygulanması, kanun düzen haline getirilmiş olmasını da görürüz İnşaAllah.

90
0
yanıtYanıtla
Mustapha Kose:

tamam iyi ama bütün bunların devlete karı ne kadar ? sadeçe bununla bir kemer sıkılmaz ? ba?ka tedbirler alinmasi lazım açil olarak.

42
1
yanıtYanıtla
Gjerj Kastoroiti:

diyabet Ali Erbaş hepsini bir anda harcar zaten çok lazım gibi 2002 den beri içimizden geçtiniz

25
8
yanıtYanıtla
Sukru Senturk:

Arkadaşlar bu tasarruf değildir devlet para basa basa yine de yetişemedi alacak güç olmayınca mecbur

29
3
yanıtYanıtla
Hayri:

60 70 senedir aynı paradigma devam ediyor demirel ecevit zamanları bir dönem ithal mallar yasaklan mış bir dönem döviz yukseliyor alınmasın diye döviz bürolarının önune polis konmuş 2 yılda bir ekonomik kriz tedbirler tasarruf genelgeleri yuksek enflasyon 100 yıl daha aynı sistem devam edcek herhalde

17
4
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Şöyle haberdekine kapak fotosuna baktım da bizden başka hangi devletin böyle ultra lüküs makam araçları var. Kendi ürettiklerimizi bile kullanmıyoruz.

18
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title