Haberler
Güncelleme:

Ahmet Bostancı tahliye edildi, adliye koridorlarında "Yaşasın şeriat" sloganları atıldı

Cuma hutbesinde Atatürk'ün anılmasına tepki gösterdiği için tutuklanan Ahmet Bostancı, bugün Anadolu 13. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tahliye edildi. Bostancı'nın tahliyesinin ardından duruşmanın görüldüğü İstanbul Anadolu Adliyesi'nde kalabalık bir grup tarafından "Yaşasın şeriat" sloganları atıldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (141)

Mustafa Acar:

Ben de kahrolsun şeriat diyorum

7
6
yanıtYanıtla
ADANALI :

yıl kaç olursa olsun yobazlık hep güncellenen bir mekanizmadır.

8
4
yanıtYanıtla
Bulent Turker:

Hadi burada şeriatı isteyen erkeği anlarım. 4 tane kadın alacak ya ondan savunuyor. Kadınlara ne oluyor. Bi adamın 4. karısı olmak mı istiyorsunuz.

7
5
yanıtYanıtla
Arman Usa:

heee bence laikligin getirdigi kati kural tek eslilik zorlarina gidiyor:))))

yanıt3
yanıt1
Cihad Yılmaz:

??? ???? ?????? ?????? Laiklik nerden gelmiş? insandan......şeriat nerden gelmiş? Allah'tan....sizce hangisinin vereceği karar daha hayırlı...Allah'ın kitabı Kur'an'ın kanunumu...yoksa bir damla meniden yaratılmış insanin mi? Yunanistan demokrasisinin laik kitaplarımı?kuranmi? Allah tan korkun...yarın ona dönüp hesap vereceksiniz... ...Allah'tan daha güzel kim hüküm verebilir?tin suresi....laiklik din ve devletin ayrılmasıdır ...Allah'ım dinden ayrılmakta sana sığınırız...

5
7
yanıtYanıtla
suleyman altıntaş:

Olum dininizi bu kadar düşünüyorsanız laiklik olan bir ülkede sizin ne işiniz var ? Şeriat olan bir ülkeye neden gitmiyorsunuz ? Yoksa derdiniz dininiz değil mi ? Derdiniz din ise çoktan gitmeniz lazım.

yanıt1
yanıt3
Mülayim sert:

Şeriat isteyen cahil takımı nedense şeriat olan ülkelerde değil avrupada Amerika'da yaşamak istiyor gitsene o zaman Arabistan'a Afganistan'a

6
5
yanıtYanıtla
onder zengin:

48 tane şeriat ile yönetilen islam ülkesi var. Küçücük israil e bişey yapamıyorlar. Şeriat çözüm değil. Burada saçmalayacağınıza israie savaş gidin burada müslümanlık naraları atmak çok kolay

7
3
yanıtYanıtla
Hizmet Yapi:

bu millet şeriattan ne kadar korkuyor hayret ya

4
6
yanıtYanıtla
Bahadır:

Cumhuriyetin kökeni ne? Nerede ortaya çıkmış. Bir araştırın CAHİLLER...

3
6
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

ahmet bostancı masumdur. ahmet bostancı adamdır. camiler, müslümanın mabedidir. gündelik siyasetin malzemesi değildir.

5
4
yanıtYanıtla
Fatih Siranli:

Nedense bu ülkede ne zaman şeriat dense hep aklıma ingiltere gelir ne alaka diyeceksiniz. Şeriatla yönetilen ülkelere baktığımda İslam ile Kuran ile alakaları yok bırakın en azından insanlar vicdanen islamı yaşasınlar. Laiklik beni camiye gitmeme mani değil ama bu ülkede bir çok genç din simsarları yüzünden ateist oldu malesef özelliklede şeriat diye bağıranlar tarafından. Gerçek islamı herkesin yaşaması ümidiyle gerisi ingiliz islamı geçin gidin bağırarak ancak tarihte örnekleriniz çok.

7
2
yanıtYanıtla
Medeni Bingöl:

Bunlar ya beraat ediliyor yada serbest bırakıyorlar Yani Atatürk‘e hakaret etmek artık serbest

9
0
yanıtYanıtla
Alper Cesmeci:

bunlar iste radikal dedigimiz kesim Allahu ekber deyip birbirlerinin kafasini kesen zihniyet

6
2
yanıtYanıtla
Alper Cesmeci:

bunlar iste radikal dedigimiz kesim Allahu ekber deyip birbirlerinin kafasini kesen zihniyet yillardir kardes kardesi bunlar gibi akil yoksunlari Allah icin öldürdük dediler.

5
2
yanıtYanıtla
Musa Caliskanoglu:

Şeriat diye bağıranlarn tamamı ya İngiliz ajanı yada İsrail ajanı,mevcut Cumhuriyetle ve Atatürkle sıkıntısı olanın mutlaka bir yerlerde dışarıya bağı var.

5
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Atatürk olmasaydı ülke yoktu,hatta sen yoktun. İngilizlere anlatırdın derdini. Adamlar kuran yakıyor sesleri çıkmıyor. Nankör herif. Meydanı boş bulan erkekleşiyor.

5
2
yanıtYanıtla
Metin Colak:

kent meydanında karı kız kovalayarak şeriat olmuyor teksaslı

4
3
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Trol herif. Bunlara imkan saglayanlarda er geç cezasını ceker. Nankör provakatör.

5
2
yanıtYanıtla
y d:

Çocuk istismarı, küçük gelinler, cahil toplum, fakirlik, din istismarı vs. Fotoya bakınca aklıma gelenler..

5
2
yanıtYanıtla
bülent güler:

Bu ülkeye şeriat gelmez gelemez . Gelecek olsaydı emin olun bu yüz yıl içinde gelirdi. Şeriat isteyen arkadaşlar a saygı duyuyorum biraz paranız var ise yerleşin İran'a rahst edin. Burası cumhuriyet laik Allah ile kulun arasına abilerin hacıların hocaların girmediği bir ülke olma yolunda devam edecek

5
2
yanıtYanıtla
Luckyboom:

Bugün adliyede slogan atan, yarın her yerde atar. Bu işler böyle, alıştıra alıştıra. Tek adam sistemi de bir günde gelmedi, 20 senede yavaş yavaş geldi. Maalesef siyasetten talimat aldığında jet hızıyla işlem yapan savcıların bu konuda vesayet altında oldukları için elleri kolları bağlıdır. Siz bakmayın cb'nin açıklamalarına, bunlar seçim öncesi çiçek dağıtmalar. Madem anayasal suç işleniyor, sabaha karşı oradaki her bir kişiyi evinden alıp savcılığa sevkedebilirlerdi. Ama yapamazlar.

4
2
yanıtYanıtla
İsa Şimşek:

Kuran yüce ve mübarektir. Lakin şeriat(sözde) ile yönetilen ülkelerde kan ve gözyaşından yoksulluktan savaştan başka birşey yok. Şeriati kendi emelleri doğrultusunda kullanıyorlar. Bunların yüreklerinde Allah korkusu yok. Aynı durumlar ülkemizde de olabilir. Şeriat diye milete zulm ederler. Aklınızı kullanın. Şeriat diyenlere islam hukuku desen bilmez şer-i kelimesini kullansan o ne der. OKUYUN CAHİLLER

4
2
yanıtYanıtla
Muhalif:

Şeriat isteyenlere iyi bakın geneli almanyada yada avrupayla bağlantılılar . Şeriat onlar için euro demek yükselmesi demek .

4
2
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

bu cahillikle nasıl bu yaşa geldiniz anlamak mümkün değil. şeriat hukuk kelimesinin eş anlamlısıdır. ülkemizde zaten şeriat var. islam şeriatı ile tek başına ülke yönetemezsiniz. hiç bir şey bilmiyorsanız osmanlıda görülen davaları inceleyin. her dava şeri hukuka göre görülmemiştir. memlekette okumuş olan da cahil okumamış olanda, sağcı da solcu da..

5
1
yanıtYanıtla
Kendine Müptezel:

Gazi Mustafa Kemal Paşam Sen ne büyük lidersinki MEZARİNDA BİLE DERT OLUYORSUN VALLAHİ

4
2
yanıtYanıtla
isa Dizman:

kişiye özel koruma kanunu ve samimiyet ?? anlat sen.

3
3
yanıtYanıtla
Tng Trk:

cezaya bak. ha adam öldürmüş ha......

1
4
yanıtYanıtla
er ak:

simdi iki ogrenci toplanda yurtta slogan atsa yemekleri elestirse dove dove iceri atarlar. bu adamlar adliye koridorunda devlete meydan okuyor. anayasaya karsi geliyor ama savcidan polisten tik yok. demek ki turkiye isgal edilmis. insanlar uyanmali artik. avrupa kacanlarin cogu da akp li bu arada.

3
2
yanıtYanıtla
Demir Acer :

Bunu saliveren hakiminin savcısının ben... Eğitim şart millet aya biz 524 yılınam

3
2
yanıtYanıtla
Abdulkadir Y:

Biz bin yıldır şeriatla yönetiliyoruz şeriat için savaşıyoruz şeriatın kurallarına göre şehit oluyoruz bayrağımıza rengini veren islama yani şeriata göre şehit olanlarınızın kanları şu şeriat isteyen müslümanları Arabistan'a yollayan zihniyete sesleniyorum biz arabistana gitmeyiz ama sizi layık olduğunuz yere gönderecez merak etmeyin az kaldı. Selçuklu ailesi.

1
2
yanıtYanıtla
ayten sağdıç:

SERİATTAN KAÇIP AVRUPAYA GİDERLER ORDADA ŞERİAT İSTERLER RAHAT BIRAKIN ARTIK AFGANİSTANA GİDİN

2
1
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Şeriat çağ dışı bir anlayıştır. Ayrıca birkaç işçi, öğrenci veya demokrasi yanlısı birkaç kişi slogan atsa yüzlerce polis başlarına konardı. Bu olayda POLİS NEREDE?

1
1
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

İSRAFIN ÇOCUKLARI

2
0
yanıtYanıtla
Alkurt:

Laiklik nedir, devlet baskisi olmadan herkes özgürce ibadetini yapmasi.Cumhuriyet ise, halkin hür iradesi, secme secilme, özgürce ibadet etme.Peki seriat nedir,Kuranin icindeki Allah in sözleri ayetleridir, Hirsizlik yapma, kamu mali calma, yetim ve yoksulun hakkini yeme..vs..Haa insanin uydurdugu seriat ise, Afganistandaki seriatttir. Afganistan seriati gelse dayakla ibadete götürülürsünüz farkinda degilsiniz, cok istiyorsaniz gidin Afganistana. TÜRKIYE Cumhuriyeti ilelebet yasayacaktir.

2
0
yanıtYanıtla
Murat Eker:

Ne de çabuk provokasyonlara geliyorsunuz siz hiç akl etmez misiniz

2
0
yanıtYanıtla
mustafa ekici:

Yorumlara bakıyorum da dine saldıran çok gavur var

0
0
yanıtYanıtla
GÜVEN01:

Atatürk işi gücü bırakıp milli mucadeleyi başlattı. İsterse işgal güçlerinin komutanı olur yer içer yatardı. Bazı yenilikler yapılmış olabilir.. değişim sartti.ama herkesin kimliğinde İslam yaziyordu. İmamsiz camii yoktu . Allah Allah diye savaştı..Annesi basi kapalı ve müslüman di.. cahil insanlara anlatmak zorr. Şeriat gelse bizim ülkede çok suçsuz insan idam edilir kolu bacağı kesilur..

0
0
yanıtYanıtla
Kaan Kenar:

Şeriat diye sizlere din tüccarlığı yapıp beyninizi yıkıyorlar ve beğenilere bakınca bu çok belli oluyor keşke GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK bir 10 sene daha yaşasaydı en azından ülkede din tüccarlığı değil gerçek dinimiz yaşardı

0
0
yanıtYanıtla
Alkurt:

Laiklik nedir, devlet baskisi olmadan herkes özgürce ibadetini yapmasi.Cumhuriyet ise, halkin hür iradesi, secme secilme, özgürce ibadet etme.Peki seriat nedir,Kuranin icindeki Allah in sözleri ayetleridir, Hirsizlik yapma, kamu mali calma, yetim ve yoksulun hakkini yeme..vs..Haa insanin uydurdugu seriat ise, Afganistandaki seriatttir. Afganistan seriati gelse dayakla ibadete götürülürsünüz farkinda degilsiniz, cok istiyorsaniz gidin Afganistana.Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yasayacaktir.

0
0
yanıtYanıtla
Alkurt:

Laiklik nedir, devlet baskisi olmadan herkes özgürce ibadetini yapmasi.Cumhuriyet ise, halkin hür iradesi, secme secilme.Peki seriat nedir,Kuranin icindeki Allah in sözleri ayetleridir, Hirsizlik yapma, kamu mali calma, yetim ve yoksulun hakkini yeme..vs..Haa insanin uydurdugu seriat ise, Afganistandaki seriatttir. Afganistan seriati gelse dayakla ibadete götürülürsünüz farkinda degilsiniz, cok istiyorsaniz gidin Afganistana.Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yasayacaktir.

0
0
yanıtYanıtla
Senrey26:

Başkalarının hakkına hürriyetine fikrine saygı duymayanlar kendi haklarına hürriyetlerine fikirlerine saygı bekleyemezler. Özgürlüğe saygısı olmayanın özgürlüğe hakkı yoktur.

0
0
yanıtYanıtla
Senrey26:

şeriata yaşasın diyenede alın şeriatınızı başınıza çalın lanet olsun diyenede aynı ifade özgürlüğü sınırları içinde bakılıyorsa sorun yok. şeriata aşık olup kendi özel hayatını yaşamak haktır ama başkasına benim gibi yapacaksın demek zorbalıktır. mesele şeriat değil kendisi gibi olmayana kin duymak bana yasaksa herkese yasak olmalı ben yapamıyorsam kimsede yapamalı ben özgür değilsem kimsede olmamalı zihniyeti. farklı görüşlere düşmanım tahammülüm yok şeklindeki nazi benzeri bağnazlık.

0
0
yanıtYanıtla
Umut Calkın:

Ben bu insanları anlamıyorum Allah Kur'anı Kerim de ilimi bilimi adaleti huzuru refahı hak ve hürriyeti insan hakları kadın haklarını vs.daha bir çok yasayı göndermiş ve açıklayıcı olsun diyede Peygamber göndermiş hala bunlar neyin peşindeler ya hele bu kadınlar onları diri diri gömülmekten kurtaran birine düşman kesilmişler.şeytan bunlar için daha etkili olmuş ama işn sonu kötü

0
0
yanıtYanıtla
Ihsan B:

Seriyat allahtandir. Karsi cikan seytandan bir farki yoktur

0
0
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

SERIATINIZ KADAR BASINIZA TAS YAGSIN GERRiCi YOBAAZZZ COCUK SAPUKLARI SiZi iPTE SALLAMA VAAKTi GELDi GECiYO HAYDE CHP TOPARLAN BUNLARI DEF ET GiTSiNLER ARAP CöLLERiNE

0
0
yanıtYanıtla
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title