Haberler
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Papa'ya 'Gazze' mektubu! Uluslararası hukuk vurgusu yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Fransuva'ya Filistin mektubu gönderdi. Erdoğan'ın kaleme aldığı mektupta "Öldürmenin tüm Semavi dinlerce haram kılındığı bilincine sahip olan insanlık, Gazze'de uluslararası hukukun çiğnenmesine daha fazla müsaade etmemelidir. Savaşta bile dokunulmaması gereken hastaneler, okullar, camiler, kiliselerin bilerek bombalanması karşısında sesini yükseltmelidir" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (50)

haksız mıyım:

:)))

372
18
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

Filistin de bebekler katledilirken asrın liderimiz diyor ki: "VATİKAN'LA İŞ BİRLİĞİMİZİ GELİŞTİRMEKTE KARARLIYIZ"

yanıt448
yanıt44
Vatan Aşığı:

“ ortak insani değerlerimiz ve dünya barışına hizmet etme gayemiz temelinde, barış içinde bir arada yaşama ve karşılıklı anlayış kültürünü yaygınlaştırmak üzere, Vatikan'la diyalog ve iş birliğimizi daha da geliştirmekte kararlıyız. “ dünya barışı adına tüm ülkeler bu maddeler üzerinde Türkiye gibi kararlı bir yaklaşım göstermiş olsaydı işte o zaman bu bebekler katledillmeyecekti. Sn Cumhurbaşkanımızın vurgulamaya çalıştığı bu maddelere farklı anlam yüklemeye çalışıyorsan evet haksızsın.

yanıt46
yanıt101
haksız mıyım:

Vatan Aşığı: Mesleğiniz dansözlük mü, çok güzel kıvırıyorsunuz da o yüzden soruyorum.? :)))

yanıt13
yanıt8
haksız mıyım:

Vatan aşığının mesleği dansözlükmüş... :)))

yanıt88
yanıt31
Vatan Aşığı:

Ben dansözlük yapıyorum o yüzden bu kadar iyi kıvırıyorum.

yanıt95
yanıt10
Vatan Aşığı:

Ben dansözüm...

yanıt78
yanıt5
Vatan Aşığı:

Başkalarının kimliğini kullanarak yorum yapan şahıslar, istediğiniz kadar burada birbirinizle dans edip, yazyıp çizin Ne yorumlarınızda itibar var ne de beğeni puanlamalarınızda.. kişiliğiniz kime ve neye hizmet verdiğini her şeyi ile ele veriyor zaten. Ayrıca Vatan Aşığı olmak kim siz kim. Rumuzumu da size kullandırabildiysem ne mutlu bana :-)

yanıt12
yanıt3
Ata_Mete:

Hangi dilde yazdı acaba,Netanyahu,Biden ve tüm israil destekçilerinin ya da Filistinli mazlumların anlayacağı dildemi?

yanıt2
yanıt2
AdamınBiri:

haksızmıyım senin tek derdin Erdoğan ne filistinli cocuklar umrunda ne da başkası siyasetle en alakasız şeyi bile siyasete bağlayan tiptensin psikologa görün kafayı sıyırmıssın

yanıt4
yanıt1
Tutankamon Hoca:

Ticareti kes okadar

yanıt5
yanıt0
Hsn:

Sizin gibi muhalif trollerden Allah bu ülkeyi korusun

yanıt7
yanıt2
haksız mıyım:

Keloğlan'ın söylediği bir şarkı vardı, o şarkıyı uyuyan güzele dönen TÜRK milletine armağan ediyorum. Uyan, uyan, uyan, uyan, uyan TÜRK MİLLETİ, uyan....

234
28
yanıtYanıtla
Gökhan Akgül:

ACABA TÜRKİYE İSRAİL İLE TİCARET YAPAN KAÇINCI SIRADAKİ ÜLKE. GAZZEYE YARDIM YAPAN 2. ÜLKE İSE AYNI HASSASİYETLE İSRAİL İLE TÜM TİCARİ İLİŞKİLERİDE KESMEK LAZIM. YOKSA İKİ YÜZLÜ DERLER ADAMA...

yanıt76
yanıt23
Abdülkadir selek:

Papa dan medet ummaya gerek yok. Koskoca bir ümmet sizin iki dudağınızın arasına bakıyor.

148
71
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Hangi ümmet mesela.Suudiler mi, Birleşik Arap Emirlikleri mi, Katar mı kim?

yanıt79
yanıt0
faruk merttürk:

Kim takar Yalova Kaymakamını.

yanıt32
yanıt2
FUAT SÖYLER:

Vahki vah. Müslümaların acizliğine bak. Papadan yardım ister hale düştüler. 3 Milyar müslümanın olduğu dünyada bir avuç siyonistle başedemeyip, papadan yardım istemek tam bir acizliktir.

160
19
yanıtYanıtla
faruk merttürk:

Gelde bu saatten sonra hak din İslam'ı çocuklara anlat.

yanıt35
yanıt17
faruk :

belkide papaya kpeklerini kontrol et, sonra ağlama demek istemiştir. sonuçta isralin yaptığı insanlık suçudur ve tüm din ve ırklar buna karşı çıkmalıdır.

yanıt10
yanıt9
faruk merttürk:

Aynı van minıt gibi demi :))

yanıt18
yanıt2
faruk merttürk:

Tüm dinler başka hak din başka degil mi?

yanıt0
yanıt0
faruk merttürk:

Güya kalpleri feth edecektik ama dünya alem bizden nefret ediyor. Tüm dinler bir yana İslam bir yana ama bunların hepsi lafta. Neyse ya konuşmanın faydası yok. Papa çözer bu işi.

yanıt4
yanıt0
ERGIN YANCAR:

Şahsınıza ve inancınıza uygun bir mektup ve davranış olmuş!

91
32
yanıtYanıtla
Yakup SGZ:

Reis ver yetkiyi Gör etkiyi Gavurdan medet umulmaz Artık Fatih Erbakan tüm dünya mazlumlarının ümidi haline gelmiştir

54
52
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Her fırsatta yerden yere vurduğun medeniyetten medet ummak ustelik en çokta siz yerden yere vurdunuz

57
14
yanıtYanıtla
Abdullah KARAMAN:

Vaybe bir zamanlar yabancılar dünyadaki sorunların çözümü için bizim İslam halifesine mektup yazarlardı şimdi ise biz onların papazına mektup yazıyoruz. neredeeeeen nereyee. demek ki 100 yıl önce kurtuluş savaşı vermemişiz sadece kandırılmışız.

51
19
yanıtYanıtla
faruk merttürk:

Halifesiz Kur'an bı işe yaramıyor mu?

yanıt2
yanıt10
Abdullah KARAMAN:

Faruk bey siz okulda öğretmensiz sadece kitaplardan mı okuyup meslek sahibi oldunuz? öğretmen şart. ha iyi öğretmen olur kötü öğretmen olur artık şans.

yanıt6
yanıt4
faruk merttürk:

Abdullah bey, İslam kalplerde değil mi? Zaten peygamber kılavuz olmadı mı? Kur'an ve Peygamberden başkalarinin bu yola zarar verme ihtimallerini daha önce gördük yaşadık.

yanıt6
yanıt2
ibrahim ergül:

Müslüman milletin başsız bırakanları, islam alemini sahipsiz ve darmadağın edenleri Allah kahretsin her iki cihanda azaplari ateşleri bol olsun. Bir zamanlar Avrupa'daki lerin imdat istediği bir millet iken şu düştüğümüz zillete bakarmisin.

25
10
yanıtYanıtla
faruk merttürk:

Kur'an tek başına bi işe yaramıyor mu yani?

yanıt6
yanıt9
Cengiz:

Recep ARTIK orada kimse kalmadı bilgin olsun

19
3
yanıtYanıtla
AdamınBiri:

ya topraklar evleri? dogdukları yerleri? vatanları ? israilin amacı insanları kaçırıp Filistini almak zaten :D gidenler bazı çocuk ve kadınlar. vatan kolay bırakılmaz. sen Türkiye yi bırakıp gidermiydin?

yanıt0
yanıt2
VATOZZ:

Çok yazık...

19
1
yanıtYanıtla
Serdar Geçim:

Daha düne kadar milli sihayı, Gabar'da milli rafineriyi hay'âl edemeğen rejimlerin elinde Türkiye deney tahtası idi: Bu millet daha ne kadar ve nelere katlanabilir nev'inde minval üzere, angarya içinde idi. Millet hâla aynı. CB gönüllü, lafla Besmele tahakkut etmez dedi, inisayatif aldı. Yumurtayı içerden kıramağan yavruyu büyük bir şefkat ve titizlikle dışardan kırarak hayata kavuşturmağı kendisine ikbal bilmiş seferber olmuş hamaratça çalışmakta. Zarureten Papa'nın da vicdanına hitap edecektir

3
14
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Yani birader...

yanıt5
yanıt1
Ozgur Free:

Kurtla Kuzuyu Yiyip, Çobanla Ağlamak...

15
1
yanıtYanıtla
Can null:

Kendi kanun tanımaz millete çağrı yapar :) :) :) :)

10
1
yanıtYanıtla
Servet BÖLÜK:

Papadan medet umuluyor. Ne günlere kaldık!!!

10
0
yanıtYanıtla
Esma Özkan:

Filistin'e yardım et et et et sonra babadan bedel ötüp yaz Allah'tan isteme papazdan iste ah sen yatacak yerin varsa öbür dünyada ofisten insanlar ve kandırıp Türk insanları kandırıp da nasıl öbür tarafta hesap vereceğim onu merak ediyorum

8
1
yanıtYanıtla
Tırpan:

Savaşta bile önce karşı tarafa teslim ol diye elçi gönderilir. Türkiye üzerine düşeni yapmaya çalışıyor. boş boş siyaset yapan saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz. Karşımızda sadece İSrail yok. AB var ABD var. hıristiyan dünyası var. Ve siz RTE den hepsine birden kafa tutmasını bekliyorsunuz? Karnı yokken açız edebiyatı yapanlarla mı gireceğiz bu savaşa?

1
7
yanıtYanıtla
Ahmet Koca:

Çok söze gerek yok. Allah Kuran'da ne diyor biz insanı yücelttik bir yere getirdik. Ama o haddini aşdığı için. Onu aşağılıkların aşağısına indirdik.

6
1
yanıtYanıtla
Realist:

Yazik...

6
0
yanıtYanıtla
Kadir Süküt:

Buyrun o çok sevdiğiniz reisiniz kimlerin kapısında,reis sever milletim benim düşüncelerini söylüyor diye insanları vatan hainliği ile yargılamayın cahil beyninizi çalıştırın gerçekleri görün.ne demiş şair,anlayana davul zurna saz anlamayana sazı sıkıştırsan az...

4
1
yanıtYanıtla
Slappingnoob:

Filistin bilgesi ve israilin tum bolgesi ingilizlere ve Amerikalilara ait Turkiyenin girmeye tipasi yetecegini zannetmiyorum oraya buraya soyluyorlar ama zannetmiyorum ancak iliskileri minimuma indirebilir daha ilerisi savas gibi zor gozukuyor.

4
0
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

Yaw reis, şu hristiyan ve yahudilerden meded beklemeyi ne zaman bırakacaksın, 22 yıl oldu yaşın 70 oldu. ??

2
1
yanıtYanıtla
Vodafone KARDELEN:

kimseye bunu anlatamadık zaman isbat edecek dedik vede ediyor

0
0
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Devletin sağlık güvencesi altındaki vatandaşlarla yabancı uyruklu göçmenlere SGK tarafından verilen hastane hizmetinin bedeli 207 Milyar lirayı , Recete gideri de 205 milyar lirayı aşmış. Vatandaşım mı , göçmenler mi , gazze mi ...

0
0
yanıtYanıtla
gngr xxx:

Bu mektubu chp genel başkanı yazsa denilmedik laf hakaret kalmazdı kendisine yanlış bulmuyorum yazılabilir ve yazılmalıda çünkü dünya sadece bizden ibaret değil ve dünya barışı için yapılacak her gayret ve eyleme destek verilmelidir bu çifte standardı kendi içimizde vicdani boyutta değerlendirmek gerek ahmet yazıyosa doğru yapmış mehmet yazarsa kötu olmamalı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title