Haberler
Güncelleme:

Ölümlü kazaya karışan oğlunu Mısır'a kaçıran Eylem Tok, dönmek için şart koştu

İstanbul Eyüpsultan'da lüks ciple emniyet şeridinde arızalanan ATV aracını kontrol eden gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. isimli sürücü, yazar olan annesi Eylem Tok'la birlikte Mısır'a kaçtı. Türkiye gündemine oturan olayla ilgili açıklama yapan anne, "Ben her an dönebilirim, şu anda da dönebilirim. Sadece ben çocuğumun güvende olmasını ve adil bir şekilde yargılanmasını istiyorum" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (68)

gngr xxx:

Kimin olsa ydı evladını kaçırırdı şimdi yorumculara bakıyorum hepsi adalet dağıtıyo ????

1
3
yanıtYanıtla
Muhammet Aygün:

Yazar mı bu kadın şimdi . Kana kan ne demek . kaza oldu diye senin çocuğunu yiyeceklermi . Adam gibi geleceksin kan parasını ödeyeceksin paşalar gibi hapiste sürünecek çocuğun sonra çıkacak . Adalet bu seni yazar yapanın .. Senin yazdığını okuyanın ..

3
0
yanıtYanıtla
TC Volkan Çevik:

bence ikisi de müebbet almalı insanlar onlar kaçarken henüz sağ ve yaralılarmış çünkü kasten ölüme sebebiyetten yargılanmalılar

2
0
yanıtYanıtla
Yusuf Algan:

oğlu kadar anasıda şüçlu birde mürekep yalamiş kadın sözde aydın kişi

2
0
yanıtYanıtla
Musa Caliskanoglu:

Suçsuz yere insanlarımızı öldüren katiller en ağır şekilde cezalandırılmalı ki bir daha canlar yanmasın ,aileler dağılmasın , yazar mış ,Türkiyede yazarlar bir üst sınıf oluşturdular da haberimizmi yok.

1
0
yanıtYanıtla
EkSeS:

MIT bunu bulup paketleyip getirip adeletin önüne atsa, ozaman " helal olsun" derim. Öldüren aninda kacabiliyor memleketde .. Her ölümlü kazalarda, OTOMOTIKMEN ANINDA yurtdışı yasağı olması lazım !

1
0
yanıtYanıtla
Uğur Deniz:

Bu neyin kafasında kana kan mış kafan mı güzel kadın , ABD de birini öldürse cocugun kana kan olmayacağı ne malum

0
0
yanıtYanıtla
Orhan Eren:

bu kadin sucluyu koruyup kollama ve destekleme den yargilanmali ve iceri tikilmalidir insanlik adina!

0
0
yanıtYanıtla
Eroğlu:

Bu kadının bundan sonra kitabı filan okunmaz. Aklı kendine yar olmayanın millete faydası olmaz

0
0
yanıtYanıtla
Musa Caliskanoglu:

Bu olaya kaza penceresinden bakılıyor, yerdeki bir taşı alıp birine vurur ölümüne sebep olursanız taş silah sayılıyor,arabada birinin ölümüne neden oluyor o zaman arabada bir silah sayılması gerekir.

0
0
yanıtYanıtla
Motto Premium Hotel info:

ne kadar pişkinsin,utanmada yok,vicdan da yok.adalet diyorsun kendin uygulamışsın.

0
0
yanıtYanıtla
ihsanhan:

herkezin sınavı var hayatta, bu kadının da sınavı oğlu. oğlu yine aynı olayları yapacak bu kadıncaz da analık tabi imkanıda var sonuna kadar kullanacak. imkanı olan her ana aynı şeyi yapar.ama karsı tarafıda dusunmek lazım karsı tarafın anası napsın. çocuğu ölmüş. bırak çocuk ceksin cezasını.zaten o cocuk serbest oldukca yapacak yine aynı şeyleri.

0
0
yanıtYanıtla
alp lohn greene:

ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇTİ BU SAATTEN SONRA BU KADIN VE OĞLU DÖNMEZ. GERİDE KALANLARSA ADALETİN TECELLİSİNE BAKACAKLAR. BU NASIL ADALET ANLAMIŞ DEĞİLİM.

0
0
yanıtYanıtla
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title