Haberler
Güncelleme:

AK Parti'de seçim sonrası ilk MYK bugün toplanıyor! 6 isim topun ağzında

AK Parti'de seçim sonrası ilk Merkez Yürütme Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bugün toplanacak. Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün gece balkon konuşmasında "31 Mart seçimlerinin neticelerini açık yüreklilikle değerlendireceğiz, özeleştirimizi cesaretle yapacağız" sözleriyle sinyalini verdiği seçim değerlendirmesi yapılacak. Kulislere göre AK Parti'de tepkiler 6 isim üzerinde yoğunlaşıyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (137)

Serkan Wash:

belediye seçimleri eşittir cumhurbaşkanı. ne alaka? ne saçma bir yönetim şekli.

845
160
yanıtYanıtla
Fatih Yılmaz:

balık baştan kokar kardeşim

yanıt620
yanıt116
Selahn unak:

En baştaki neden topun ağzında değil???

yanıt1269
yanıt350
Narter Nart:

''Muhakkak ki Allah, adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder; çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğütler veriyor'' (Allah' ın Ayeti) Yanlışlarla yalanlarla doğru olmaz... Değişime önce halkınıza dürüst olmakla başlarsanız; size yarar sağlar... O ayyuka yükselen itibarlara ne oldu... m. cengiz tavırları ile halkın itibarı kazanılmaz... Allah' ın Elçisinin asaletini ve mütevaziliğini örnek alın..

yanıt177
yanıt6
Carsambali:

En bastaki kisi olmasa,Belde bile kazanamazlar..En bastaki olmasa bu kadar oy yine alamazlar..En bastakinin oyu her zaman partisinden 10 puan fazladir..25 senede iktidar olan parti bir secimde kaybetsin ne olacak..Genel secim olali sene dolmadi daha iki defa ust uste CB secimini aldi..

yanıt67
yanıt18
İDO BEY:

Yorgun metal bazılarının değişimi şart sayın başkanım

yanıt34
yanıt7
Ömer:

Artık AKP / MHP yani Cumhur ittifakında yaprak dökümü başlamıştır. 2023 seçimleride sonu olacaktır.

yanıt43
yanıt25
Ömer:

Yeniden Refah 2028' de 1. parti olacaktır. 23 yılın yıkımını cezasını halk çekecektir.

yanıt2
yanıt3
Ömer:

Yandaş ve rantcılar bitiş sürecindeki güçden ayrılacaktır.

yanıt38
yanıt6
Ömer:

Bu halk yalanın, talanın ve dolanın geçde olsa farkına varmıştır.

yanıt77
yanıt16
Ömer:

Kanal İstanbul rantı hezimete uğramıştır. Araplar, vakıflar, dernekler, tarikat, cemaatlar ve rantcılar kaybetmiştir.

yanıt83
yanıt24
Ömer:

Karadenizde gaz, gabarda petrol sona ermiştir.

yanıt60
yanıt22
Ömer:

Tek tesellileri 4 yıl daha başkan olmaları.

yanıt37
yanıt12
ismail bey :

Millet belediyeyi bilmiyor, hukümeti bilmiyor. Emekli maaşını bahane ediyorlar. Sanki emekli maaşını belediye veriyor.

yanıt19
yanıt36
Ömer:

Bu ekonominin sefaletini halk çekecektir.

yanıt38
yanıt3
Ata_Mete:

Necip türk milleti 22 sonra hatasının farkına vardı,vatan millet,bayrak ezan safsatalarıyla nasıl yıllarca ülkenin soyulup halkının yoksullaştırıldığını idrak edebildi!

yanıt45
yanıt2
Hek Tor:

Ben, evet şahsen BEN olsaydım A. İhsan Yavuz'un yerinde, ''Hatanın kimde olduğunu biz de siz de gayet iyi biliyoruz. Bir halkı, en azında yarısını aşırı horlamanın, hafife almanın sonuçlarıdır bu genel başkanım, o yüzden gerekeni yapmaya önce kendinizden başlayın, biz arkadan gönüllü geliriz'' derdim... Ama bunun için AZICIK cesaret ister...

yanıt28
yanıt4
Alkurt:

Beni çağırın kaybetmenizin sebebini söyleyeyim..hemde projelerimle.

yanıt11
yanıt4
Orhan Dik :

Hani 20 küsur yıllık iktidar partisini de yönetiyor ya? Bu belediye seçiminde partizanlık değil sağcıların sandığa bile gitmemesi konusu vardı gerçi fakat sonuçta bu bir demo. Geçen yıldan bu yıla ekonomik koşullar sertleşti.

yanıt4
yanıt0
Arif Terzi:

Varsa bir fatura vatandaş en doğru yere kesecektir.

925
60
yanıtYanıtla
Seyit Keşli:

fatura mı emekli yi küçük görmenin ve hafife almanın sonucu vede bedeli

yanıt1053
yanıt97
Mabu Mabu:

Sisteme bakın , en düşük ilçe başkanı 100 bin tl. Bu maaşı gören herkes aday olup şansını denemek istiyor. Kimisi 22 yaşında belediye başkanı olmuş. Bunların çoğu 4 sene içinde elle tutulur iş yapmazsam halk tekrar seçmez korkusu ile değil, bir seçilirsem 4 sene koltuktayım(~5 milyon) sonra isteseler de oy vermesinler diyen zihniyetler var. Aynı muhtar adayları gibi. Onlar da 17 bin TL nin hesabını yapıyorlar. Gerçekten bu seçilenleri 4 sene sonra kredi sistemine ve cezaya tabi tutmak gerek .

640
21
yanıtYanıtla
Doğrucu vatandaş:

Bu arada yapılan her iş için alınan komisyonlar da cabası. İş sadece maaşla kalsaydı kimse değil 100 Bin, 500 Bin'e bile çalışmazdı. Ama işin arkası katman katman ballı börek. İşte o yüzden kan gövdeyi götürüyor (mecazi anlamda, sonra mahkemelik olmayayım).

yanıt392
yanıt10
Çağdaş Güney:

Cahil cahil konuşma, belediye başkanı olupta maaş bekleyen mi var Allah aşkına

yanıt108
yanıt175
Benim Kkk:

Millet zaten hepinizi topun agzina koydu topun agzina konanlar birbirini kiysa ne olacak şu cebimden aldim şu cebime koydum diyenin bazarı

276
39
yanıtYanıtla
Narter Nart:

Sadece bu kadar mı!!! Ne aklar ne paklar ne de gerçekçi bir değişim sağlar... Aranızdaki en günahsızları seçin... Bize öyle gelin...

215
21
yanıtYanıtla
Smgoll Sim:

Benden tavsiye. Öncelikle yanınızda ki yalakaları sonra da sosyal medyada ki trolleri def et. Bunlar hem yiyici hem başta size sonra millete zarar ziyan. Yalakalrdan kurtul.

82
1
yanıtYanıtla
Doğrucu vatandaş:

Kimse "Kral Çıplak" demez, diyemez!

yanıt46
yanıt2
Panther Panthera:

Turkiyede Emekliler kadar simarik insan toplulugu dunyada yoktur. Sabahtan aksama kadar cay bahcesinde otur, dedikodu, Ikramiye nedir ya (dunyada ikramiye alan emekli varmi acaba) Bunlari kiz kardesi hic calismadan, Babasi ve Kayinbabasi da calismadan emekli olan biri olarak anlatiyorum.

27
49
yanıtYanıtla
Cabbar aga:

Aynen Avrupa Avrupa der herkes ama Avrupa’da adam 67 yaşında emekli olur o yasa kadar sabah 5 te kalkar akşama kadar çalışır bizimkiler bunu bilmez söyleyincede hoslarina gitmez

yanıt24
yanıt22
ertugrul ceylan:

kedigillerden olan kardeş ben 10500 gün ile 10 sene daha yaşı bekliyorum konu şımarıklık değil konu adalet hak ve hukuk emekli olunca senin tembel sülalen kadar belki bir iki bin lira fazla maaş alacağım sence bu şımarıklık mı adalet mi ?

yanıt4
yanıt0
hacı yorum:

ne kadar boş..bomboş bir yorum..

yanıt1
yanıt0
mustafa özkan:

bence hiç birinin suçu yok,sen dalga geçer gibi emekliye 10 bin ver birde emekli yılı yaptık de,bir sürü öğretmen atama beklesin,suçu kendinde ara biraz reis.

64
7
yanıtYanıtla
Blackened:

Yorumlara bak lan sanki genel seçim Akpnin hala %35 oyu var ne gitmesi, ne yolun sonu kafanız mı iyi? Evet AKP ve Erdoğan için sert bir uyarı da o kadar da değil la ne içtiniz siz 10 ay önceki hezimeti ne çabuk unuttunuz? Ayrıca AKP giderse tek alternatif CHP mi var sandiniz? Bu mesaji CHP yönetimi "tamam biz olduk" diye alırsa bir sonraki seçim nal toplar.

27
41
yanıtYanıtla
kagan soylu:

Sadece 18 ila 40 yaşı arası oy kullanirsa bir şansınız var emekli hakkını istiyor o kadar istersen kaynak bulursun ama bulamadın kaybettin...

54
11
yanıtYanıtla
HASAN yücel:

en doğru yorum. anlayana.

yanıt20
yanıt2
olcayto mete:

40 yaşında emekli mi olurmuş. tamamen saçmalık. dünyanın hiç bir yerinde 40 yaşında emekli olan yok. eyt yüzünden asıl emekliler düşük maaş alıyor.

yanıt25
yanıt9
Dursun ÖZÇATAL:

Seçim zamanı yanlış zamana denk geldi, ekonomik kriz, enflasyon,emekli maaşları ve memur Emekli tazminatlarının enflasyon karşısında erimesi ,Market manav Et fiyatları vatandaşlarda tepkiye neden oldu ,Bu da sandığa yansıdı,önümüzde 4 yıl var bu eksiklikliklerimizi ivedi giderir tekrar Allahın izniyle her tarafta Lamba yanar her tarafta üç hilal i görürüz inşallah.

14
42
yanıtYanıtla
hakan er:

Bunlar iyi günleriniz daha

46
8
yanıtYanıtla
A Alkan:

1- Belediyelerde artan yolsuzluk 2- emekliye verilneyen zam 3- Göçmen politikası 4-enflasyonla mücadelede yetersiz kalınması 5- atama yönetme işlerinde liyakatsiz kişilerin olması( kızılay başkanı örnek)

53
0
yanıtYanıtla
Güvenilir Adam:

Reyiz mağlubiyetin suçlusu olarak kendini görmüyor galiba.

49
3
yanıtYanıtla
Hakan:

Kazanınca Erdoğan kazandı diyorlar, kaybedince yanındakiler kaybettirdi diyorlar. Şunu bilin; Erdoğan bitti bundan sonra da seçim falan kazanamaz.

42
8
yanıtYanıtla
Köfteci Jardel:

Çeyrek asırdır tek başınıza, padişah kudreti ile yönetiyorsunuz ülkeyi. Biraz müsaade edin de, başka ve genç isimler de yönetsin ülkeyi. Koca ülke, tek bir partiye tahsis edildi. Yeter yıldık usandık. Yeni yüzler görmek istiyoruz. Bu neyin ihtirasıdır böyle? Gidin artık. Bu ucube sistem de komple değişmeli.

41
9
yanıtYanıtla
hacı avcı:

bir akp olarak söylüyorum buradan rant çetesini n temizlenmesi lazım devlet denetleme kurumunu devreye sokulm.asılazım

48
1
yanıtYanıtla
Nevzat Grgn:

Milletin canını o kadar çok yaktınız ki ama bunu göremeyecek kadar kendi dünyanıza gömüldünüz.Şimdide Nedeni anlamaya çalışıyorsunuz.

44
2
yanıtYanıtla
Özgür Köşe:

Pahaliliga dur demezsen olacağı buydu

40
5
yanıtYanıtla
Adem Çiftci:

emekli ceza verdi adam hala anlamadı

33
1
yanıtYanıtla
serkan can:

Bu secim kaybının en büyük nedeni ekonomik zorluklardır bunun içinde emeklisi kiracısı isvereni işçisi vs dir..

33
1
yanıtYanıtla
SEMİH YILDIZ:

İNSAN BİR UÇAĞA BİNER VE UÇAĞI KAPTANIN KULLANMASINI İSTER. YOLCULAR TOPLANIP OYLAMA YAPIP HERHANGİ BİRİNİ PİLOT SEÇERLERSE, UÇAĞIN AKIBETİ BELLİDİR. İŞTE ŞİMDİKİ HALK PİLOT SEÇEN YOLCULAR GİBİDİR. BİLDİĞİNİ ZANNEDER... DEVLETİ İDARE EDENLERİ AKİL OLANLAR SEÇMELİ. HALK MUHTARINI SEÇSİN YETER.

17
16
yanıtYanıtla
Sansasyonel Salvo:

Ne diyorsun sen ? Bu işler şakaya gelmez .

yanıt9
yanıt2
Ahmet ULu:

20 19 dan 21 20 den 22 21 den 23 22 den 24 23 den iyi olacak diye diye yalanlarla geldik ama her geçen gün daha kötüye gidiyoruz. 2028 e kadar çıkış yok o da bi umut. 2002 deki Akp öncesine razıyım tezek ve kuyruğa razıyım yeterki Akp sattıklarını yerine koysun.

25
6
yanıtYanıtla
Ömer Ttn:

Torpille belediyede işe girenler düşünsün , Doğuda ki bölücüler yine bölücü partiyi seçmiş, asıl dusunulmesi gereken bu.

23
6
yanıtYanıtla
Atilla İlhami:

Efkan Ala isabetli olmuş. Ama daha gitmesi gereken Fatma Şahin, Özlem Zengin gibi niceleri var. Yetmez ama evet.

24
3
yanıtYanıtla
Musa Gerçekçi:

Demokratik ulkelerde seçim kaybından hemen sonra, iktidarın başındaki istifasını verir ve yeni bir oluşumun onu açılır . Bütün vebal lidere aittir..

22
3
yanıtYanıtla
ismail salkım:

var ya giderim ha diyen ozhaskeyi de gönder

24
1
yanıtYanıtla
Ağa Aytaş:

Gerçekten emeklilerle inanılmaz dalga geçildi her bir emekli en az 3 kişiyi ilgilendirdi ve bunun faturasının ne olacağını dikkate almadılar ve Gazze kazanmadı emekli aç iken saraydaki komşular da rahat uyuyamazdı.

22
2
yanıtYanıtla
İlker Floryali:

Ekonomik çöküntü bu gerilemenin en önemli sebebidir.

22
1
yanıtYanıtla
Mustafa Usta:

Bu işte suçlu aranıyorsa ilk önce baştaki bir aynaya baksın.Sorun bende mi yoksa başkasında mı? Sen emekliyi adam yerine koymazsan,liyakata değil torpile önem verirsen,muhalefeti ve sana destek vermeyeni düşman görürsen,zamlara dur demezsen yolun sonu görünür.

22
1
yanıtYanıtla
Hasan Aykuş:

Kardeş zammı hep devlet mi koydu sanki. Piyasayı birileri uçuruyor. Bu Türk milletinin dürüstlüğünü kaybetmesinden ve insafsızlığından kaynaklı bir durumdur. Herkes tuttuğunu nokta nokta....

yanıt2
yanıt9
Ghost BLue:

Hasan Aykuş evet mazota benzine lpg ye de vatandaş zam yapıyor dimi yakıta gelen zam fiyatlara yansıyor bunu anlamamak için cahil olmak lazım 1 lira artması demek 1000 litrede bin TL demek bunu nerden alacak ?? bide ayda 3 4 TL oynadığını varsayarsak sen düşün

yanıt2
yanıt0
Emin Tunç:

Makamı millet verir ,millet alır Kademeli emeklilik gelecek,başka çaresi yok bu işin.

18
5
yanıtYanıtla
Cengiz Asiliskender:

Sorun sende Reis Senden izinsiz bir şey olmaz Basiretsiz insanlara görev verilmez

18
4
yanıtYanıtla
yk:

Partiler zenginlerin birbirlerini agirladiklari yerler olmadiklari zaman bu iş olur.

22
0
yanıtYanıtla
Ali Dogru:

Allahaşkına verilen paralara yazık Emekli,30.sene 40,sene birim yatırdı birde muhtar olmak için insanlar birbirlerini vuruyor kaçıncı hazırda yaşıyoruz emekli ye gelince para yok Bir MHP milletvekili çıkmış emekli simit satsın diyiyor sayın Devlet Bahçeli inşallah gerekeni yapar milletvekiline bir insan 10.binliriya nasıl gecinebilir inşallah bu Adaletsizlik düzedirler yoksa oylar Fatih Erbakana bundan sonra

18
3
yanıtYanıtla
Mustafa Usta:

Fatih erbakanı kücümseyenlere ders olsun.seçmenle inatlasılmayacagını anladın Fakat geç anladın.

yanıt21
yanıt2
Only:

Ak Parti'nin yenilenmesi lazım. Başkan Erdoğan savunma sanayisi hariç diğer tüm yatırımları iptal etmesi lazım. Belediyelerin gelişi güzel para harcamasının önüne geçmek için belediyeler tarafından yapılan ihaleler bakanlıkça kontrol edilecek ve fazla ödenek isteyen belediyelere soruşturma açılacak. Kara para aklama on önüne geçilmesi lazım.

18
2
yanıtYanıtla
Deniz Tutar:

gerileme değil yanlız hezimet... sebebi ise emekliyi açlığa mahkum bırakmak, akp lilerin millete tepeden bakması, devlet büyüklerinin rahatsız edici şekilde şaşalı yaşantısı, tasarrufu devletin kendisinden değil de hep vatandaştan beklemesi, vekillerin 250.000TL. maaş alıp meclis lokantasında 100TL. ya karnını doyurabilmesi, ve bu tür şeyleri dile getiren insanların vatan hainliği, namkör vb. suçlamalara maruz kalması...

19
1
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

O kadar insani emekli yaptiniz, al sana. Daha halen sukretmiyorlar, Bayram ikramiyesi ne alaka, ya, Boyle birsey dunyada yok, Kimse Noel icin ikramiye almiyor. Kimse hic calismadan emekli olmuyor, Benim kardesler, baba, kayin baba emekli, hayatlarinda el isinde calismadilar, halen begenmiyorlar. sacma

6
14
yanıtYanıtla
Ghost BLue:

Sence sadece sorun emekli mi ???

yanıt4
yanıt0
Medeni Bingöl:

Gerilemenin sebeblerini yöneticilerden aramayin Popülist naaralar artık yemiyor

20
0
yanıtYanıtla
Semih:

Sizin tuzunuz kuru sanki işsiz, parasız kalma korkunuz mu var, şucu bucu denip sizin hiç ekmeğiniz elinizden gitti mi?

18
1
yanıtYanıtla
alper zerey:

kopekseviciler listede yok

14
4
yanıtYanıtla
AYHAN BAYRAK:

Adam akıllı yorum yapın reise saygılı olun

3
15
yanıtYanıtla
Sa Sa:

Eğer muhalefet şeffaf, çalmadan, adalet li bir şekilde yaklaşım sağlarsa, kamuoyu na kulak tikamazsa bir daha yenilgi almaz, Ak parti şansıni kaybetti, ağzıyla kuş tutsa bir haha kazanamaz, kazanması rakibinin hata yapısıyla olur

12
4
yanıtYanıtla
Mehmet ışıklı:

Gerilemenin sebebi ne olabilir Memleket ne halde Millet cevabını verdi siz kafanızı yormayın

15
1
yanıtYanıtla
Ayşegül Öztabak:

Muhtarları şehirlerden kaldırın ekonomik külfet azalsın.

14
0
yanıtYanıtla
Mustafa Kemal KAVAKER:

Emekliyi fitre,Zekat'a muhtaç hale getir 22 senede fatura kesecek adam ara ne güzel.

12
0
yanıtYanıtla
Alfakurt:

Günah keçisi aramayın hepiniz suçlusunuz.

11
0
yanıtYanıtla
Hakan:

Tepki oyları ve 6 kişi için değildi, bir kişi içindi.

10
0
yanıtYanıtla
Halil SEZER:

Değişim şart

9
0
yanıtYanıtla
Telephone Telefone:

Bir akp li olarak söylüyorum rantın artik bitmesi lazim. Cok buyuk tehlike var bu rant hirsizlik islerini milletin bitirmesi lazim. Ulkemiz guclu ulke hepimize yeter

8
1
yanıtYanıtla
Murat Yıldırım:

Ahmet aydını unutmayın Adıyaman neden kaybedildi diye bir sorun

8
1
yanıtYanıtla
1 2 3
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title