Haberler
Güncelleme:

Antalya'da kıyıya vuran cesetlerin sayısı 9'a yükseldi! Bileğindeki "Atatürk" dövmesi dikkat çekti

Son 1 ayda 8 cesedin kıyılarına vurduğu Antalya'da sabah saatlerinde korkutan bir gelişme daha yaşandı. Şantiye işi yapan işçilerin ihbarı sonrası polis ekipleri sudan 25-30 yaşında bir erkek cesedi çıkardı. Kıyıya çıkartılan cesedin üst kısmının çıplak olduğu ve bileğinde "Mustafa Kemal Atatürk" yazılı dövme olduğu tespit edildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (22)

Dr.Kimbel:

Atatürk dövmesi hayatina mal oldu desene tarikat öldürmüs olabilir

420
363
yanıtYanıtla
Export 86:

Senin de beyin ölümün gerçekleşmiş

yanıt243
yanıt43
Tolga Babacan:

Dr. Kil Seninde Deniz suyu fazla beynine kacmis

yanıt139
yanıt180
Oğuzsoyu:

iftirada Bu seviyeye geldiniz mi yahu?

yanıt46
yanıt54
Tutankamon Hoca:

Bende böyle düşünüuyorum artık ayyuka cıktı tarikatler ama oy yuvası dokunmuyorlar

yanıt1
yanıt1
Kemal Gocer:

Gülmekten öleceğim valla ne diyosun birader sen bak bir sürü insanda sana inanmış , ne içiyorsanız birazda bize söylede bizde içelim.

yanıt0
yanıt0
haksız mıyım:

bileğinde dövme yerine, kalbinde Allah korkusu olsa yüzde 99 başına bu gelmezdi. nasıl mı? onu iman edenler anlar. İman, korur. hem azgınlıktan, hem ümitsizlikten. yazık ediyor kimileri kendine

155
388
yanıtYanıtla
Vscorpion:

Yoruma bak çay demle, Sen ve senin gibi ALLAH ismini kullanarak başka değerlere saygısızlık yapanlar , İslamı ve gerçekten inananları kötü itici tanıtıyor ve zarar veriyorsunuz! ALLAH senin zannetiğin gibi merhametsiz ve affedici değil , Ya hiçbir şey bilmiyrosun yada bildiklerini kötü olumsuz yönde yorumluyorsun.

yanıt173
yanıt49
mehmet:

sen insan değilsin. kadere ve imana inanmak. islamın şartı kadere inanmıyorsan zaten müslümanda değilsin. o zaman bu yorumu yapma hakkını sana kim verdi ecnebi.

yanıt62
yanıt43
haksız mıyım:

ulan yorumuma yorum yapan işe yaramazlar. size nasıl battıysa yazdıklarım artık kudurdunuz. evetttt. şimdi duymak istemediğinizi cehennemin dibinde duyacaksınız. vakit varken yolunuzdan dönün

yanıt35
yanıt155
kallanpa kurtoglu:

O yüzdenmi öldürdünüz

yanıt4
yanıt0
Abdullah Deyerli:

Bileğindeki dövmenin hiç bir haber değeri yok

182
217
yanıtYanıtla
Bükücü:

Yabancı veya Türk olduğunun tespit edilmesi açısından yazılmış olabilir

yanıt100
yanıt7
Onder Yildiz:

Teşhis edilebilir yakınları tarafından.Low iq insanlar anlayamaz ama haber değeri olup olmadigina.

yanıt16
yanıt1
Özer Gül:

Atatürk dövmeli suriyeli mi diyorsunuz?

66
18
yanıtYanıtla
habar mabar:

suriyede türk vardır

yanıt5
yanıt13
Volkan Demirkan:

Sende Bud Spencerin dövmesini yaptırırsın gözüm, kıskanma. ATA olmasaydı sen yoktun. Önce bunu öğreneceksin, din kitabda değil, kalbde!!!

12
8
yanıtYanıtla
Halil Yarbaşı:

Gençlerimizi içki ve uyuşturucu belasına bulaştıranları Allah bildiği gibi yapsın Uyuşturucu ve içkinin etkisi ile denize düşüp cesetleri aylar sonra karaya vuruyor

11
9
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Muhtemelen gece ateş suyunun çekip sahilde kafayı bulup denize girdi ve cavladı, mülteci olma ihtimali yok gibi ..

1
11
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Üzücü bir haber. Bu tür olayların yer alması demek.. bizimde başımıza gelebilir demek. yani İHTİMAL vardır anlamına geliyor olabilir MANA ve HİÇLİK seviyesinde. Yani aslında biz haber okuyor olsakda.. ve ölen kişi bir yanabcı olsada.. aslında TEHLİKE nin İÇİNDEYİZ sayılabilir MANA ve HİÇLİK seviyelerinde.

1
9
yanıtYanıtla
O Z:

Kedidir kedi!

0
9
yanıtYanıtla
Ant BENSON:

Mevcut bölgede son zamanlarda intihar ve ölüm vakaları artış göstermiştir. Gün geçmiyor ki bir kriminal hadise ile karşılaşılmasın. Sahil şeridinde 24 saat gözlem yuvası oluşturulması, polis ve jandarma tedbiri alınması, vatandaşların bölgeye kontrollü girmesi şart, ayrıca mevcut yasal düzenlemenin yapılarak vaka miktarlarının son derece azaltılması gerekiyor. Hatta bizim tarafımızda olmaması bir lüzumlu durumdur.

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title