Haberler

İstanbul'da Saldırı Hazırlığındaki 2 Bombacı Yakalandı

Güncelleme:

İstanbul'da bir AVM'ye saldırı hazırlığında olan 2 kişi, MİT ve emniyetin ortak operasyonuyla yakalandı.

İstanbul'da bir AVM'ye yönelik bombalı saldırı hazırlığında olduğu iddia edilen PKK/YDG-H üyesi 2 kişi, Gaziosmanpaşa'da bir parkta son hazırlıklarını yaparken suçüstü yakalandı.

MİT ve İstanbul Emniyeti'nin ortak operasyonuyla yakalanan şahısların bir südredir takip edildiği ve bir AVM'ye bombalı saldırı düzenleyerek sansosyonel eylem yapacağı belirtildi.

BOMBA MALZEMELERİ BULUNDU

Gözaltına alınan iki şüphelinin çantalarında, fitil ateşlemeli, parça tesirli el yapımı bomba bulundu. Uzman ekipler, bombayı imha etti. Yakalandıktan sonda sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorguları için emniyete götürüldü. Yakalanan kişilerin sansasyonel eylem hazırlığında oldukları ve alınan ön ifadelerinde bir AVM'ye yönelik saldırı planladıkları ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürerken şüphelilerin emniyetteki sorgularının sürdüğü bildirildi.

ÖRGÜT YALANLADI

YDG-H örgütüne yakın bir Twitter hesabı ise bu girişimi yalanladı. Hesaptan, '' "İstanbul AVM Saldırısı Manşeti"Tamamıyla Dezenformasyon Düzmece Bir yalandan ibaret olup Gündemi değiştirmeye yönelik bir Oyundur.'' tweeti atıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Gaziosmanpaşa İstanbul Güncel Haberler

500

Yorumlar (109)

Bytürk:

tabiki yalandır. pkk''nin böyle bir eylem yapmaya ihtiyacı mı var ki , pkk ordulaşmış bir oluşumdur , göğüs göğüse çarpışarak eylemlerini etkili kılabilir. inanmayanlar rojavadaki ve güney kürdistandaki hpg gerilallarının destanını sınıra gidip gözleriyle görebilir.

14
96
yanıtYanıtla
Hussi TussimobilWeb@haberler.com:

Tiyatro. Senaryo kötü. AKP savaş çıkarmak istiyor. HDP gerçektende savaşın tekrar başlamaması için elinden geleni yapıyor.

10
81
yanıtYanıtla
Blackbebe Mobil-IOS:

Bu ülkeyi bölemiyceksiniz hainler

60
5
yanıtYanıtla
türk:

kürtleri fişleyin kesin çözüm bu

22
34
yanıtYanıtla
SİZİN VATAN SEVERLİĞİNİZ BÖYLEMİ:

İŞİDİ DESTEKLEYEN ŞEREFSİZLER NERDE İŞİD GELDİ İSTANBULUN GÖBEĞİNDE BİR POLİSİ ŞEHİT ETTİ NEDEN KİMSEDEN SES ÇIKMIYOR KADIN DAĞISTANLI İŞİD ELEMANI İŞİDLE FOTOLARI VAR AMA NEDENSE ŞEREFESIZLERDEN SES ÇIKMIYOR

21
27
yanıtYanıtla
ExKonyaliMobil-ANDROID:

hadi len pkk mis kim inanir gundem degistirmekten baska bir sey degil

10
32
yanıtYanıtla
Cudi:

Yalanın da bu kadarı. TCnin bir takım yöneticileri, Tıpkı BOKO HARAM-ÇOCUK KAÇIRMA olayında olduğu gibi. Küresel anlamda bir terör olayı olduğunda, ''Bunun bir benzerini de PKK yapıyor''Propagandasıyla, Uluslararası PKK meşruyetini karalamaya çalışıyor. ''Fransada terör olayı oldu, dergi basıldı. '' PKK de avm basıyordugibi. . Dikkat edin hep aynı şeyler. ''PKK de çocuk kaçırıyor'', ''PKK Avm basıyor'', Bu haber özel bir birlik tarafından servis edilmiş çok aşikar.

19
18
yanıtYanıtla
Serevsiz milyetciler Mobil-IOS:

Bu sıte yalan makınısa gıbı ne bıcım habercılık bu pkk yapmaz yalan konusupta ınsanları kıskırt mayın

9
28
yanıtYanıtla
ErdexanmobilWeb@haberler.com:

Bu isit işidir

3
31
yanıtYanıtla
cevahir:

herşeyin altında pkk mı var kendi içinizdeki hainleri bulun. .

17
15
yanıtYanıtla
Tüm 109 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title