Haberler

Squid Game yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Squid Game 2. sezon Netflix'e ne zaman gelir, çıkış tarihi belli oldu mu?

Dünya genelinde büyük bir popülerlik kazanan Güney Kore yapımı 'Squid Game' dizisinin ikinci sezonu merak konusu oldu. Ancak henüz resmi bir açıklama yapılmadı ve izleyicilerin bu konudaki beklentisi devam ediyor. Dizinin yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı ise hala belirsizliğini koruyor. İşte detaylar!

Dizi, 2021 yılında Netflix platformunda yayımlandı ve kısa sürede dünya çapında büyük ilgi gördü. Netflix'in en çok izlenen dizilerinden biri olan Squid Game'in 2. Sezon fragmanı 2023 yılında yayınlanmıştı. Peki, Squid Game yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Squid Game 2. Sezon ne zaman? Detaylar haberimizde...

SQUID GAME 2. SEZON YAYINLANDI MI?

Hem kurgusu hem de karakter gelişimleriyle dikkat çeken "Squid Game", izleyicileri sürükleyici senaryonun içine çekiyor. Squid Game, 2. sezonu henüz yayınlanmadı. 2. Sezon duyurusu 2023 yılında yapılmıştı. İzleyiciler merakla Squid Game'in yayınlanacağı günü bekliyor.

Squit Game yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Squit Game 2. Sezon ne zaman?

Squit Game yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Squit Game 2. Sezon ne zaman?

SQUID GAME 2. SEZONU OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Netflix Türkiye, Squid Game'in 2. Sezon oyuncu kadrosunu paylaştığı bir video yayınladı. Fragmanı ve oyuncu kadrosunu izlemek için linke tıklayabilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Squid Game Güney Kore Dünya Kore Dizi Gündem Teknoloji Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title