Haberler

Santarelli: Türkiye'deki Süper Final'i kazanacağız

Güncelleme:

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, çalıştırdığı A. Carraro Imoco ile Türkiye'deki Süper Final'i kazanacağına inanıyor. İlk maçta inanılmaz bir performans ortaya koyduk. Onlar çok iyi başladılar. Zor duruma düştük. 2-0'dan sonra toparlandık ve 3-2 kazanmayı başardık. İkinci karşılaşma için önemli dersler çıkardıklarını ifade eden İtalyan antrenör, Türkiye'de Allianz Vero Volley ile oynayacakları Süper Final'de şampiyon olacaklarına inandığını vurguladı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, çalıştırdığı A. Carraro Imoco ile Türkiye'deki Süper Final'i kazanacağına inanıyor.

Eczacıbaşı Dynavit-A. Carraro Imoco yarı final rövanş karşılaşmasının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Santarelli, eşleşme için, "İki farklı maç oynadık. İlk maçta inanılmaz bir performans ortaya koyduk. Onlar çok iyi başladılar. Zor duruma düştük. 2-0'dan sonra toparlandık ve 3-2 kazanmayı başardık." değerlendirmesinde bulundu.

İlk maçtan sonra ikinci karşılaşma için önemli dersler çıkardıklarını ifade eden İtalyan antrenör, "Bu maçta farklı bir yaklaşım sergilemeye ihtiyacımız vardı. Çünkü Eczacıbaşı'na karşı İstanbul'da oynamak kolay değil. Bu maçta ilk iki set bizim için mükemmeldi. Üçüncü sette bazı hatalar yaptık. Dördüncü sette iyiydik. Mükemmel bir maç oynadık ve Süper Final'e yükselmeyi hak ettik." şeklinde konuştu.

Santarelli, Türkiye'de Allianz Vero Volley ile oynayacakları Süper Final'de şampiyon olacaklarına inandığını vurgulayarak, "Finale gelene kadar bunun için çabaladık. Tüm kupaları kazanmaya çalışıyoruz. Şu ana kadar iyi bir iş çıkardık. Ancak bu yeterli değil. Çok fazla mücadele etmeliyiz." dedi.

Dört yıl sonra hiçbir Türk takımının finale yükselememesi hakkında da görüş belirten A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü, "Türk takımları ile İtalya ekiplerinin kalitesi çok yakın. Geçen sene iki Türk takımı final oynamıştı. Bu yıl iki İtalyan takımı finalde. Her şey olabiliyor. Biraz da şansa ihtiyacımız var. Bu tür maçlarda en yüksek performansı göstermemiz gerekiyor. Bu yıl İtalyan takımları Süper Final'de, gelecek sezon ne olur bilmiyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA / Spor

Daniele Santarelli Voleybol Türkiye Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title