Haberler

Playstation 5 ne zaman çıktı? Playstation 5 hangi tarihte, ne zaman tanıtıldı?

Güncelleme:

Sony Interactive Entertainment tarafından geliştirilen Playstation 5 ne zaman çıktı? Merak ediliyor ve internet üzerinde sık sık araştırılıyor. Peki, Playstation 5 ne zaman çıktı? Playstation 5 hangi tarihte, ne zaman tanıtıldı?

Playstation 5 ne zaman çıktı? Sorusu, Playstation 5'in çıkış tarihini merak etmekte olan kullanıcılar tarafından internet üzerinde sorgulatılıyor. Playstation 5 Piyasaya sürülme tarihini merak eden kullanıcılar arama motorları üzerinde araştırmalarını aktif olarak sürdürmekte. Peki, Playstation 5 ne zaman çıktı? Playstation 5 hangi tarihte, ne zaman tanıtıldı?

PLAYSTATİON 5 NE ZAMAN ÇIKTI?

PlayStation 5, Sony Interactive Entertainment tarafından geliştirilen bir video oyunu konsolu olarak 2019 yılında duyuruldu ve 2020'nin sonlarında piyasaya sürüldü. Piyasaya sürülme tarihi 2020'nin sonları olarak planlanmıştır. Sistem, Ray Tracing ve 4K destekli AMD GPU içermekte, ayrıca 3D Ses için yeni bir donanım sunmaktadır. Bu özellikleri sayesinde PlayStation 5, yüksek performans ve çeşitli oyun deneyimleri sunarak oyunseverlere geniş bir yelpaze sunmaktadır. PlayStation 5'in çıkış tarihi 2020'nin sonlarına denk gelmektedir.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Playstation Sony Oyun Gündem Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title