Haberler

Nuh Bektaş kimdir? CHP Erzurum Oltu Belediye Başkan Adayı Nuh Bektaş kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Nuh Bektaş kimdir? CHP Erzurum Oltu Belediye Başkan Adayı Nuh Bektaş kaç yaşında, nereli? CHP'nin Erzurum Oltu Belediye Başkan Adayı olan Nuh Bektaş hakkında merak edilenler gündeme geldi. Nuh Bektaş'ın kaç yaşında olduğu ve nereli olduğu gibi detaylar vatandaşlar tarafından araştırılıyor.

Siyasi arenada heyecan her geçen gün daha da artıyor. 31 Mart yerel seçimi için nefesler tutuldu. Bu süreçte en merak edilen konulardan biri de partilerin il ve ilçeler için belirlediği adaylar. Vatandaşlar, seçime giderken kendileri için en doğru kararı vermek üzere adayları araştırmaya devam ediyor. CHP Erzurum Oltu Belediye Başkan adayı ise Nuh Bektaş. Nuh Bektaş nereli, kaç yaşında? İşte ayrıntılar…

NUH BEKTAŞ KİMDİR?

Nuh Bektaş 31 Mart 2024 yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum Oltu Belediye Başkan adayıdır.

NEREDE OY KULLANACAĞIM?

Nerede oy kullanacağınızı, seçim dönemlerinde sandık seçmen listeleri kesinleştikten sonra e-Devlet kapısı üzerinden, www.ysk.gov.tr adresinden "Nerede Oy Kullanacağım" bölümünden YSK mobil uygulamasından öğrenebilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Erzurum Oltu Gündem Yaşam Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title