Haberler

Adana Demirspor maçında sarı kart gören Muslera'nın hakeme ne dediği ortaya çıktı

Güncelleme:

Adana Demirspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Muslera'nın hakem Abdulkadir Bitigen'e "Fenerbahçe'ye bunun daha netini veremiyorsunuz" dediği için kart gördüğü ortaya çıktı.

Süper Lig devi Galatasaray'ın Adana Demirspor maçında sarı kart görüp cezalı durumda düşen kalecisi Muslera'nın maç içinde hakem Abdulkadir Bitigen'e neler söylediği ortaya çıktı.

MUSLERA KART GÖRDÜ

Maçtaki penaltı pozisyonuna itiraz eden deneyimli eldiven, sarı kart gördü ve bu kartla gelecek hafta oynanacak Sivasspor maçında cezalı duruma düştü.

"FENERBAHÇE'YE BUNUN DAHA NETİNİ VEREMİYORSUNUZ"

Muslera'nın hakem Abdülkadir Bitigen'e " Fenerbahçe'ye bunun daha netini veremiyorsunuz, buna neden penaltı veriyorsunuz" diyerek tepki gösterdiği öğrenildi. Bitigen'in de bu sözler üzerine Muslera'ya sarı kart gösterdiği belirlendi.

Kaynak: Haberler.com / Futbol

Adana Demirspor Fenerbahçe Muslera Adana Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (3)

AYKUT YÜCEL:

İtigen doğruları duyunca zoruna gitmiş belli oldu , kukla hakem örneği böyle oluyor sanırım

49
30
yanıtYanıtla
pentakill lol:

ağlata ağlata şampiyon olacağız. en büyük FENER

0
12
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

Gs ye neden kırmızı kart vermiyorlar Muslera mesela Antalya maçına kırmızı kart görmedin...Karagümrük maçında maden buldular işliyorlar o maçta fb nin penaltısı da verilmedi ama işinize geldiği gibi...Haftalar sonra aleyhinize penaltı verildi mızmızlanıyorlar...

0
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title