Haberler

6 kız çocuğunu sünnet edilmekten kurtaran polisi taşlayarak öldürdüler

Güncelleme:

Kenya'da sünnet edilmek üzere hastaneye götürülen 6 kız çocuğunu polis ekipleri kurtardı. Bunun üzerine bir grup çete üyesi, polis merkezine giderek kızları geri almak istedi. Kızların teslim edilmemesi üzerine öfkeli grup, polis memuru Mushote Boma'yı taşlayarak öldürdü ve cesedini bir yatağın üzerine koyarak ateşe verdi.

Kenya'da Elgeyo Marakwet şehrinde sünnet için zorla hastaneye götürülen altı kız, polis tarafından kurtarıldı. Ancak çete üyeleri, kızları geri isteyerek polis merkezine saldırdı ve polis memuru taşlayarak Mushote Boma'yı öldürdüler.

Kenya'nın Elgeyo Marakweti şehrinde altı kızın sünnet için zorla hastaneye götürüldüğü ihbarını alan polis, hastaneye baskın yaparak kızları kurtarıp polise merkezine götürdü.

POLİS MEMURUNU TAŞLAYARAK ÖLDÜRDÜLER

Bir grup çete üyesi taş ve sopalar ile polise merkezini basıp polislerden kızları kendilerine teslim etmesini istedi. Polis, kızları teslim etmeyince, kızgın grup karakolda görevli polis memuru Mushote Boma'yi taşlayarak öldürdü. Çete, üyeleri öldürdükleri polisin cesedini bir yatağın üzerine koyarak ateşe verdi.

6 kız çocuğunu sünnet edilmekten kurtaran polisi taşlayarak öldürdüler

KENYA'DA YASAĞA RAĞMEN KADINLARA SÜNNET UYGULAMASI DEVAM EDİYOR

Yasak olmasına rağmen Kenya'nın bazı bölgelerinde kadınların sünnet uygulamasına devam ediliyor. Ancak kadınların sünnet edilmesi ile ilgili polise nadiren saldırı düzenlendi.

Erkek ve kadınları bir araya toplamayı amaçlayan kar amacı gütmeyen Men End FGM Vakfı'nın kurucusu ve genel müdürü Tony Mwebia, "21. yüzyılda insanlık dışı bir eyleme maruz kalan kızları kurtaran bir polis memurunun öldürülmesini şok edici olarak nitelendirdi.

Polisin öldürülmesi başta devlet yetkilileri olmak üzere birçok kesim tarafından kınandı. Polise, saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Hukuk

Sünnet Kenya Hukuk 3.Sayfa Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500

Yorumlar (5)

Senrey26:

hangi dinde var bu saçmalık?

32
4
yanıtYanıtla
Oğuzhan Y:

malesef islamiyet de.

yanıt3
yanıt27
Oğuzhan Y:

Din siyasallaşmaya başlayınca insanların aklıda gidiyor malesef.Bugün kenyada olanlar inşallah bizde olmaz.herkes aklını başına alsın.

6
4
yanıtYanıtla
Mehmet Seker:

LGBTİ yi destekliyen chp den cocuklarinizin sagligi icin uzak durmaniz gerekir.

0
0
yanıtYanıtla
Mehmet Seker:

LGBTİ yi destekliyen chp den üzak durmak gerekir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title