Haberler

Hakan Bilecen kimdir? Halk Tv konuğu Hakan Bilecen kaç yaşında, nereli? Hakan Bilecen biyografisi!

Güncelleme:

Halk Tv'de hafta içi her gün yayınlanan, İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programının bugünkü konuğu Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen oldu. Halk Tv konuğu Hakan Bilecen kimdir ve Hakan Bilecen kaç yaşında, nereli olduğu merak ediliyor. Peki, Halk Tv konuğu Hakan Bilecen kimdir? Hakan Bilecen kaç yaşında, nereli?

İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programının bugünkü konuğu Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen oldu. Birçok konu hakkında yorumlarda bulunan Hakan Bilecen kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Hakan Bilecen kaç yaşında, nereli, kimdir soruları araştırılıyor. Halk Tv konuğu Hakan Bilecen kimdir? Hakan Bilecen kaç yaşında, nereli? Hakan Bilecen biyografisi! Detaylar haberimizdedir…

HAKAN BİLECEN KİMDİR?

Hakan Bilecen, 1 Ocak1987 yılında Kilis'te doğdu. İlköğretim, orta öğretim ve lise eğitimini Kilis'te tamamladı. Ufuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi bölümünden mezun olarak 2015 yılından beri Avukatlık görevini icra etmektedir. Cemile Bilecen ile Evli ve Özay Berra ve Defne Bilecen olmak üzere 2 çocuk babasıdır.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

İsmail Küçükkaya Hakan Bilecen Kilis Gündem Gündem Yaşam Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title