Haberler

FOX TV neden isim değiştirdi?

Güncelleme:

Uzun yıllardır yayın hayatına devam eden FOX TV'nin adı değiştirildi. Sosyal medyada yapılan paylaşımların ardından FOX TV satıldı mı sorusu gündeme geldi. Arama motorlarında FOX TV neden isim değiştirdi, merak edildi. Detaylar haberimizde...

Son dönemde gündemde olan Fox TV'nin logo değişikliği konusu merak konusu oldu. Kanalın ismi ve logosunda yapılan değişiklikler, satış iddialarını gündeme getirdi. Peki, FOX TV neden isim değiştirdi?

FOX TV KAPANIYOR MU?

Disney grubun FOX'u satın alırken isim hakkını belli bir süre almasından dolayı kanal, isim değişikliğine gitti. Sürenin sonunda dünyanın birçok yerinde izlenen kanalın adı değişti. Gelişmeyi duyuran RTÜK üyesi İlhan Taşçı, X hesabından yaptığı paylaşımda "FOX TV logo değişikliğine gitti artık Now TV oldu. RTÜK değişiklik istemini yerinde bularak onayladı" ifadelerini kullandı.

FOX TV SAHİBİ KİM?

FOX, The Walt Disney Company'nin sahibi olduğu Fox Networks Group (Walt Disney Doğrudan Tüketiciye ve Uluslararası/Disney Türkiye)'nin Türkiye'de yayın yapan televizyon kanalıdır. 22 Nisan 1993'te yayın hayatına başlayan İhlas Holding'in yayın kuruluşu olan TGRT'nin yayın haklarının devredilmesinden sonra aynı frekans üzerine 24 Şubat 2007 tarihinde kurulmuştur. FOX, şu anki resmi logosunu 9 yıldır, ekrandaki logosunu ise 15 yıldır kesintisiz olarak kullanmaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fox Tv Fox Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA 10 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Zeynep hakkında konuşan kişi kim? 10 Mayıs hangi burç? 10 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 10 Mayıs tarihi hangi burç olur? Hailey Bieber hamile mi? Justin ve Hailey Bieber'ın bebekleri mi olacak? CUMA NAMAZI NASIL KILINIR, KAÇ REKAT? Cuma namazı farz mı, sünnet mi? Cuma namazı kılınışı! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 10 Mayıs Cuma Survivor yeni bölüm! 10 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? 10 Mayıs Cuma günü ders işlenecek mi, grev var mı? Bugün (Cuma) ders var mı, okullar tatil mi? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 10 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? BDDK başkanı kimdir? Hafize Gaye Erkan'ın BDDK Başkanı olacak mı? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 10 MAYIS CUMA 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Resmi Gazete bugün (10 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! CUMA HUTBESİ 10 MAYIS | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 10 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Bugün okul var mı? 10 Mayıs Cuma bugün okullar tatil mi? Bugün okul yok mu, neden yok? OKC Thunder Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 10 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title