Haberler

Eren Holding, Bitlis'te 32 derslikli Özel Eğitim Uygulama Okulu yapacak

Güncelleme:

Eren Holding, Bitlis'te yapılacak olan 32 derslikli Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun protokolünü imzaladı. Bitlis Valisi Karaömeroğlu, Eren Holding'e teşekkür etti.

Eren Holding, Bitlis'te 32 derslikli Özel Eğitim Uygulama Okulu yapacak.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren, yönetim kurulu üyeleri İsmail Eren ve Ziya Eren, Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı (BETAV) yönetim kurulu üyeleri, Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette, ilgili kurum müdürlerinin de katılımıyla kentte yapılması planlanan öğrenci yurdu, otel, okul, araştırma hastanesi yatırımları hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Eren Holding'in kentte yapacağı 32 derslikli Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun protokolü de Vali Karaömeroğlu, Ahmet Eren ve İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür tarafından imzalandı.

Vali Karaömeroğlu, kentte yaptıkları yatırımlardan dolayı Eren'e teşekkür etti, okulun Bitlis'e hayırlı olması dileğinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Eren Holding Bitlis Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title