Haberler

Muhammed Nur Nahya'den yeni video! Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasındaki diyaloglar bomba

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesini neredeyse birebir taklit eden Muhammed Nur Nahya, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne ilişkin video yayımladı. Paylaşımda Erdoğan ile Kıçıldaroğlu arasında geçen diyaloğa atıfta bulunan Nahya'nın paylaşımı beğeni topladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sesini taklit eden ve sosyal medyada oldukça ilgi gören fenomen Muhammed Nur Nahya, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel bir video yayımladı. Videonun içeriğinde Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında geçen diyaloglara yer veren Nahya'nın paylaşımı büyük beğeni topladı.

"SANA HEDİYE ALDIM"

Paylaşımında Kılıçdaroğlu'nun açtığı ofise de atıfta bulunan Nahya, "Bugünün anlam ve önemi için sana hediye aldım. Ofisinin baş köşesine koyarsın. Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları mazbatası. Baktıkça beni hatırlarsın" ifadelerine yer vermesi dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Haberler.com / Sosyal Medya

Sevgililer Günü Muhammed Nur Sosyal Medya Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Erkan Arslan:

Silivri Soğiktir Buna işlemiyor

15
22
yanıtYanıtla
Tolga Tplg:

Ne alaka adam kötü bir şey mi yaptı. Ülkede özgürlük bar. O senin dediğin diktatörlük eskide kaldı. Artık özgürlük var. Silivri hainle için

yanıt0
yanıt2
8ballpool coinsale:

lan ne kadar komik olmus bravo :)

yanıt4
yanıt1
Oğuzsoyu:

Sesle görüntü birbirini tutmuyor. Dublaj mı denediniz vasat bi video

15
6
yanıtYanıtla
Abdullah Ağaç.:

Bu mizah degil ahlaksız bir video acilen bir savcinin artık bu şahısi adam etmesini rica ediyorum diyorum. Orda küçük düşürücü konuşuyor ve farklı imada bulunuyor. Mesajı okuyan herrkez eikwyet etsin bu sahisi

0
7
yanıtYanıtla
Arif altın:

videoların üst kısmı görünüyor alt kısmı yok neden böyle ?

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title