Haberler

Deprem mi oldu? Şanlıurfa'da deprem mi oldu? Deprem hissedildi mi?

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde saatler 10.06'yı gösterirken bir deprem meydana geldi. Derinliği 6.6 kilometre olarak belirlenen depremin büyüklüğü ne kadar? Sarsıntı nerelerden hissedildi? Şanlıurfa'da meydana gelen deprem, yerel halk arasında tedirginlik yarattı. Birçok kişi deprem olup olmadığını araştırıyor. Depremin büyüklüğü merak ediliyor. Peki, Deprem mi oldu? Şanlıurfa'da deprem mi oldu? Deprem hissedildi mi?

Şanlıurfa'da deprem mi oldu? AFAD'ın duyurduğu depremin büyüklüğü ne kadar? Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı'nın son bildirimi nabızları yükseltti. Suriye'nin sınır bölgesinde belirlenen deprem korkuya neden oldu. AFAD'ın bildirdiği depremin büyüklüğü ne kadar? Deprem tam olarak nerede gerçekleşti?

DEPREM Mİ OLDU?

Deprem kuşağında yer alan Türkiye'de yaşanan sarsıntılar vatandaşları tedirgin ediyor. AFAD son olarak Şanlıurfa'dan bildirdi. Bu aktarıma göre deprem Akçakale ilçesinde meydana geldi. Suriye'nin sınır bölgesinde yer alan bir konumda yaşanan sarsıntının büyüklüğü 3.9 olarak açıklandı. Derinliği 6.6 kilometre olarak ölçülen sarsıntı paniğe neden oldu. Yaşanan depremle ilgili henüz başka bir detay açıklanmadı.

Deprem mi oldu? Şanlıurfa'da deprem mi oldu? Deprem hissedildi mi?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Şanlıurfa Akçakale Deprem Gündem 3.Sayfa Gündem Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title