Haberler

Canlı Döviz Kuru | Dolar ne kadar, yükseldi mi? 8 Ocak Dolar ne kadar oldu, kaç TL?

Güncelleme:

8 Ocak 2023 tarihindeki dolar kuru merak konusu oldu. Güncel döviz kuru ve 1 doların kaç Türk Lirası olduğu sürekli gündemde yer alıyor. Dolar kaç TL oldu ve 1 dolar ne kadar oldu sorularına yanıtlar aranıyor. Güncel döviz kuru fiyatları ve detayları haberler.com üzerinden takip edilebilir. Dolar ve Euro'nun güncel değerleri hakkında detaylar haberimizde. Dolar ne kadar? 8 Ocak Dolar ne kadar oldu, kaç TL?

Dolar kaç TL ve 1 dolar ne kadar olduğu merak ediliyor. Güncel döviz kuru fiyatlarını takip etmek için haberler.com'dan ulaşabilirsiniz. Dolar kaç TL? 1 dolar ne kadar? 8 Ocak 2023 dolar kaç TL? sorularına yanıt aranıyor. Merak edilen dolar kaç TL ve 1 dolar ne kadar olduğu araştırılıyor. Dolar kaç TL? 1 dolar ne kadar? 8 Ocak 2023 dolar kaç TL? Detaylar haberimizdedir…

DOLAR KAÇ TL?

Dolar/TL, haftaya değer kazancıyla başlamasının ardından 29,8940 seviyesinde seyrediyor.

EURO KAÇ TL?

Euro yüzde 0,1 artışla 32,7230'dan satılıyor.

STERLİN NE KADAR?

Sterlin/TL yüzde 0,1 primle 38,0080'den satılıyor.

Canlı Döviz Kuru | Dolar ne kadar, yükseldi mi? 8 Ocak Dolar ne kadar oldu, kaç TL?

EURO VE STERLIN'DE SON DURUM

Cuma günü yükseliş eğiliminde hareket eden dolar/TL, günü yüzde 0,28 artışla 29,8423'ten tamamladı. Dolar/TL, yeni haftaya da yükselişle başlamasının ardından saat 10.30 itibarıyla yüzde 0,2 değer kazancıyla 29,8940'tan işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL yüzde 0,1 artışla 32,7230'dan, sterlin/TL yüzde 0,1 primle 38,0080'den satılıyor. Dolar endeksi ise şu sıralarda yüzde 0,1 azalışla 102,3 seviyesinde bulunuyor.

ANALİSTLER NE DİYOR?

Analistler, ABD Merkez Bankasının ( Fed ) faizleri beklenenden daha geç indirebileceğine yönelik öngörülerin artmasıyla yatırımcıların temkinli davrandığını belirterek, bu hafta ABD'de açıklanacak enflasyon verilerinin varlık fiyatları üzerinde oynaklığı artırabileceğini söyledi. Dünya genelinde önemli merkez bankalarının, enflasyonla mücadele kapsamında yaklaşık son 2 yıldır sürdürdüğü şahin politikaların sonuna gelindiğine yönelik beklentilerin güçlü kalmaya devam etmesine karşın faiz indirimlerinin büyüklüğü ve zamanına ilişkin belirsizlikler sürüyor.

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda, Fed'in ocak toplantısında politika faizini sabit bırakacağına kesin gözüyle bakılırken, mart toplantısında ise yüzde 65 ihtimalle ilk faiz indirimini gerçekleştireceği öngörülüyor. Öte yandan, bu hafta yurt içinde uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in cuma akşamı açıklaması beklenen Türkiye değerlendirme raporunun yanı sıra Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (TCMB) 11 Ocak'ta JPMorgan'ın New York'taki merkezinde düzenleyeceği Yatırımcı Günlerinin ilk toplantısı yatırımcıların odağına yerleşti.

Bugün yurt içinde hazine nakit dengesinin, yurt dışında ise Avro Bölgesi'nde işsizlik oranı ile perakende satış verilerinin takip edileceğini belirten analistler, teknik açıdan dolar endeksinde 101 ve 100 puan seviyelerinin destek, 103 ve 104 puanın direnç konumunda olduğunu kaydetti.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Gündem Finans Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title