Haberler

Ankaragücü futbolcuları olaylı maça Kurtlar Vadisi müziği ile çıkmış

Güncelleme:

Hakem Halil Umut Meler'in yanlış karar verdiği gerekçesiyle Başkan Faruk Koca tarafından yumruklandığı maç öncesi Ankaragücü futbolcularının sahaya Kurtlar Vadisi'nin Cendere müziğiyle geldiği ortaya çıktı.

Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü - Rizespor maçının bitiminde Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, sahaya girerek hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı. Koca'nın arkasından gelen iki şahıs, yumruğun etkisiyle yere düşen Halil Umut Meler'i defalarca tekmeledi. Türk futbolunun kara gecesi olarak tarihe geçen olayla ilgili yenide detaylar da gün yüzüne çıkmaya başladı.

ÖNCE YUMRUK SONRA SONRA TEKME

Süper Lig'in 15.haftasında Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Berabere biten karşılaşmanın ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, koşarak girdiği sahada maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yere düşen Meler, Koca'nın beraberindeki isimler tarafından yerde tekmelendi. Kameralar önünde yaşanan bu çirkin saldırı büyük infiale neden oldu. Olaya yönelik tepkiler çığ gibi büyürken Faruk Koca ve 5 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilenler arasında Koca ve 2 kişi tutuklandı.

KURTLAR VADİSİ MÜZİĞİ İLE STADA ÇIKTILAR

Bu üzücü olaya yönelik soruşturma çok yönlü şekilde devam ederken Ankaragücü oyuncularının sahaya çıkarken stat hoparlörlerinden Kurtlar Vadisi'nin Cendere müziğini çaldığı ortaya çıktı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Hukuk

Halil Umut Meler Kurtlar Vadisi Faruk Koca Ankaragücü Hukuk Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Bilir Kişi:

İyi de her maç aynı şekilde çıkıyorlar zaten. Oturduğum ev, stadın dibinde. Oradan biliyorum.

41
9
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Aha Kurtlar Vaadisinin Bekcisi ASIL BASTA SENi TUTUKLASINLAR Böyle Bir Müzigi Bugüne Kadar Neden Kolluk Kuvetlere Sikayet Etmedin Macami Cikiyorlar Savasami Dün Aksam izledik Gördük

yanıt11
yanıt26
Bilir Kişi:

Erkan, beyin fakirliği var değil mi? Haberde hani ilk defa çalıyormuş gibi lanse edilmiş ya. Anladın mı?

yanıt4
yanıt0
mustafa özkan:

bir ülkede adaleti sağlamazsan anarşi başlar.

38
3
yanıtYanıtla
Blackened:

Josef olayında sahaya girip futbolculara saldıran eskiyayi da davul zurna ile çıkarmışlardı. Ankara'da formayı sırtına geçirip kizilayda fink atan kafası dumanlı tipleri bilen bilir. Kimse kulübün ne suçu var demesin. Sabıka deposu tiplerle dolduruyorlar stadı. Başkanı dahi magandalik pesindeyse kimse kusura bakmasın böyle kulüplerin bu ligde yeri yok!

24
6
yanıtYanıtla
mesut doğruöz:

Her maç bu müzikle çıkılyor zaten. Hakeme atılan yumruk şiddet kabul edilemez doğru kabul ama başkan dahi olsa bir kişinin hareketi için 100 yıllık bir kulübü ve onun taraftarlarını bu denli yargılmayın. Bu gün kadar haber olmayan müzik bugün neden haber olmuş.

14
12
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Futbol sahalarımız kurtlar vadisi olmuş demek ki...

15
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title