Haberler

19 Yaş Altı Kadın Milli Futbol Takımı Avrupa Şampiyonası 2. Tur Maçlarına Hazırlanıyor

Güncelleme:

19 Yaş Altı Kadın Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası 2. tur maçları öncesi Antalya'da bir araya geldi. Milli takımın teknik direktörü Aytürk Kıyıcı, takımın hazırlık süreci ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

19 Yaş Altı Kadın Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası 2. tur maçları öncesi Antalya'da bir araya geldi.

Kamp ve yapacakları maçlarla ilgili Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesine açıklamalarda bulunan milli takımın teknik direktörü Aytürk Kıyıcı, şubat ayında 3 karşılaşma oynadıklarını belirterek, "İlk maçımızı Belarus ile oynayıp sonrasında Slovakya ile 2 kez karşılaşmıştık. Resmi maçlarımız öncesinde belirlediğimiz oyun stratejilerimizi gerçekleştirmek, oyuncularımızın son durumlarını görmek ve birlikte oynama alışkanlığı ile beraber milli maç tecrübesi kazandırmak hazırlık kampında önceliklerimiz olmuştu." değerlendirmesinde bulundu.

Kıyıcı, Faroe Adaları ve Ermenistan maçları öncesinde oyuncular ve teknik ekiple hazırlık kampı sürecini analiz ettiklerini vurgulayarak, "Şimdi bu iki karşılaşmaya odaklandık. Faroe Adaları da bizim gibi ilk turda A Ligi'nde yer alırken, Ermenistan ise B Ligi'nde maçlarını tamamlamıştı. Kurada 1. torbadan gruba dahil olduk ancak rakiplerimiz de elbette yüksek konsantrasyon ve mücadele gücü ile sahaya çıkacak. Geçtiğimiz aralık ayında 2. tur kuraları çekilip gruplar belirlendiği günden bu yana rakiplerimizin analizini yapıyoruz ve oyuncularımıza aktarıyoruz. Önümüzdeki periyotta ise son hazırlıklarımızı gerçekleştirerek Faroe Adaları ve Ermenistan'ı yenip, A Ligi'nde mücadele etmek istiyoruz. Bunu başaracak güce sahibiz." görüşlerine yer verdi.

Faroe Adaları ve Ermenistan ile karşılaşacak

Organizasyonda 3 takımlı grupta yer alan ay-yıldızlılar, B Ligi 6. Grup'ta 3 Nisan Çarşamba Faroe Adaları, 9 Nisan Salı günü ise Ermenistan ile karşılaşacak. Grubun diğer maçında da 6 Nisan Cumartesi günü Faroe Adaları ile Ermenistan mücadele edecek.

Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde oynanacak müsabakaların tümü saat 16.00'da yapılacak. B Ligi'nde yer alan altı grubun birincisi ve en iyi dereceyi elde eden ikinci takım, 2024-2025 1. tur için A Ligi'ne yükselecek.

Kaynak: AA / Spor

Antalya Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title