Haberler

Yumurta Akı ile Gelen Güzellik

Güncelleme:

Magazin dünyasının ünlü isimleri Osmanlı saray kadınlarının güzellik sırrını keşfetti.

Oyuncu Burçin Terzioğlu, cilt güzelliğini yumurta akı ve buza borçlu olduğunu açıkladı. Osmanlı'da saray kadınlarının keşfettiği bu yöntemi bir süredir Terzioğlu gibi Ebru Şallı ve Aydan Şener de uyguluyor. Sabahları uyandığında yüzüne yumurta akı ve buz sürdüğünü söyleyen Terzioğlu, "Çekimden önce yumurta akı ve buz cildime çok iyi geliyor. Alışkanlık oldu" diye konuştu.

Gün içinde yüzüne nemlendiriciden başka bir şey sürmediğini söyleyen Terzioğlu şöyle konuştu:

MAKYAJ YAPMIYORUM

"Günlük hayatta hiç makyaj yapmıyorum. Ancak çekimler yüzünden cildim saatlerce makyaja maruz kalıyor. Temizlemek için organik ve alkolsüz ürünleri tercih ediyorum" dedi. Sağlığına ve formuna da dikkat ettiğini belirten Terzioğlu, "Dönem dönem rejime giriyorum. Çok iddialı değilim ama doğal güzellik konusunda biraz şanslıyım. Yüzümün makyaja pek ihtiyacı yok" diye konuştu.

AYDAN ŞENER

Mutfakta yemek yaparken kalan malzemeleri asla boşa harcamam. Diyelim ki yoğurt kaldı, alır yüzüme sürerim. Karbonatla yumurta akı cilde çok iyi geliyor. Kivi varsa, cildim C vitamini alsın diye onu soyar yüzüme sürerim.

EBRU ŞALLI

Ebru Şallı da pürüzsüz cildini yumurta akına borçlu olduğunu söyleyenlerden. Yıllar önce yumurta akının faydalarını keşfettiğini ve cildine çok iyi geldiğini söyleyen Şallı, kitabında da yumurta akını tavsiye ediyor.

Hazırlanışı ve uygulanışı

Yumurtanın akını ayırıp bir kaseye alın. İçerisine süt ve bal ilave edip iyice çırpın. Yumurta akı bembeyaz olacak şekilde karıştırdıktan sonra dairesel hareketlerle cildinize masaj yaparak uygulayın. 20 dakika bekletip ılık su ile yıkayın. Haftada 2 kez yapabilirsiniz.

Kaynak: Bugün

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Burçin Terzioğlu Aydan Şener Ebru Şallı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title