Haberler

Yüksekova'da Gerginlik

Hakkari'nin Yüksekova İlçesinde Polis ile Vatandaşlar Arasında Gerginlik Yaşandı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde polis ile vatandaşlar arasında gerginlik yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, Yüksekova Güngör Caddesi üzerinde bulunan Tuna İş Merkezi'nde tuvalet ihtiyacını gidermek isteyen bir polis memuru ile iş merkezi sakinlerinden Seyfettin Kartal isimli esnaf tartıştı. Polis memuru ile Kartal arasındaki tartışma gerginliğe dönüştü. Çıkan kavgada Seyfettin Kartal kafasından yaralanırken, iş merkezi önüne toplanan vatandaşlar polis memuru ve arkadaşlarının uzaklaşmasına izin vermedi. Bölgeye takviye ekipler gönderilerek geniş güvenlik önlemleri alınırken, gözaltına alınan İslam Düzce isimli şahıs çevredeki esnafın ve vatandaşların araya girmesi ile serbest bırakıldı.

Bu arada, olay yerine toplanan bir grubun polislerin bulunduğu alana buz parçaları atması üzerine havaya ateş açıldı. Uzun süren gerginliğin ardından olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, toplanan vatandaşlarla konuşarak ortamı sakinleştirmeye çalıştı.

Öte yandan, olaylar nedeniyle ilçedeki esnaf kepenk indirirken, Hükümet Konağı önüne askeri zırhlı araç ve çok sayıda askeri personel getirildi.

(SY-MET-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title