Haberler

Bin 776 Emniyet Müdürü ile 10 Emniyet Amiri Emekliliğe Sevk Edildi

Güncelleme:

İç Güvenlik Yasası'nın onaylanmasının ardından Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu, bin 776 emniyet müdürü ile 10 emniyet amirinin emekliliğe sevk edilmesini kararlaştırdı.

Emniyet Müdürlüğünde bin 776 emniyet müdürü ve 10 emniyet amirinin kaderi belli oldu. Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurul,u polisler hakkında emekliliğe sevk kararı aldı.

POLİSLER EMEKLİLİĞE SEVK EDİLDİ

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 6638 sayılı Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu, Jandarma Teşkilat, Görev ve Yetkileri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunun 4 Nisan 2015 tarih ve 29316 sayılı Resmi Gazete'de yürülüğe girdiği hatırlatılarak şöyle denildi:

"Kanunun amir hükümleri gereğince, Emniyet Genel Müdürü başkanlığında 13-16 Nisan tarihleri arasında toplanan Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda; bin 142 Birinci Sınıf, 269 İkinci Sınıf, 184 Üçüncü Sınıf, 181 Dördüncü Sınıf Emniyet Müdürü ile 10 Emniyet Amirinin emekliye sevk edilmeleri uygun görülmüştür"

SİSTEMDEN ÖĞRENİLEBİLECEK

Açıklamada, ilgili personelin emeklilik durumunu Personel Bilgi Sistemi'nden kendi kullanıcı adı ve şifresini girerek öğrenebileceği kaydedildi.

YENİ ÇIKAN YASAYLA EMEKLİ EDİLDİLER

İç Güvenlik Yasası, 'zorunlu emeklilik süreleri henüz dolmadığı halde, belli süreyi dolduran polis müdürlerinin emekli edilmesini' de öngörüyordu. İçişleri Bakanlığı, yasanın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından onaylanmasının ardından Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu'nu topladı. İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Mükerrem Ünlüer başkanlığında toplanan Kurul, beş gün boyunca emekli olacak isimleri belirledi. Hrant Dink soruşturmasında ismi geçen Emniyet İstihbarat Dairesi Başkanı Engin Dinç gibi emekliliği gelen bazı isimlerin ise emekli edilmemesi dikkat çekti.

Kaynak: AA / Güncel

Yüksek Değerlendirme Kurulu Emniyet Genel Müdürlüğü Güncel Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

500

Yorumlar (78)

tarikmobilWeb@haberler.com:

Bu duzeni bu müdürler kurdu siyasetcilerin maşasi oldular o yalakaliklari onlari kurtarmaya yetmedi

119
0
yanıtYanıtla
Vatansever:

Ben çok merak ediyorum, sizlerde ediyormusunuz? Kendinize şu soruyu sormayı hiç düşündünüzmü? ''Bu 17 aralık operasyonu olmasaydı; bu kadar kötü. . fena. . tehlikeli. . darbeci. . Polisler görevlerine devam edeceklermiydi ve o zaman bunlar cici polislermi olacaktı?'' haydi sorun ve yaşananları hatırlayın ve vicdanınızla kimler haklı kimler haksız cevabı bulun.

35
80
yanıtYanıtla
adam:

Tayyip kendi kadrosunu kuruyor;-)

35
53
yanıtYanıtla
elemanMobil-ANDROID:

Çok iyi olmuş . belki yerlerine memurun halinden anlayan insanlar gelir.

72
15
yanıtYanıtla
vatandaşMobil-ANDROID:

hic birşey yapmıyorlardı diyen arkadaşlar biraz dünyadan haberiniz olsun be yapmıyorlardı deyil birşey yapmaya korkuyorlar hemen soruşturma açılıyor çünki

10
66
yanıtYanıtla
Ahmet AslanmobilWeb@haberler.com:

Badem bıyıklı yılışık Devlet ve Milletin değilde akp nin yeni müdürleri hoşgeldiniz aç kurtlar sofrasına sizde doldurun midelerinizi haramla

22
51
yanıtYanıtla
cCcMobil-IOS:

ARTIK YENI TÜRKIYEDE YOLSUZLUKLARIN KÖKÜNÜ KAZIDIKLARI IÇIN . NAMUSLU POLIS MÜDÜRLERINE VE EMNIYET MÜDÜRLERINEDE IHTIYAÇ KALMADI.

23
48
yanıtYanıtla
İyi olmuşMobil-IOS:

Darısı Devletin yakasına kene gibi yapışan tüm fosillerin başına inşallah...

67
2
yanıtYanıtla
KONTUR:

ON NUMARA OLMUŞ DARISI PARA İÇİN KOLTUĞA YAPIŞIP KALAN YAŞLI VE YAŞI ÇOOOKKKTAN GEÇMİŞ TÜM MEMURLARIN VE YÖNETİCİLERİN BAŞINA

52
16
yanıtYanıtla
algı operasyonu 4Mobil-ANDROID:

akp'ye acıyorum :(

27
39
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title