Haberler

Yıldırım'da Çocuklar Sporla Büyüyor

Güncelleme:

Sporda 'marka şehir Yıldırım' hedefiyle hizmetlerini sürdüren Yıldırım Belediyesi, gelecek nesillerin sağlıklı ve spor yaparak yetişmesi adına önemli bir tesisi daha ilçeye kazandırdı.

Yıldırım Belediyesi tarafından Yıldırım Spor Kompleksi'nde inşa edilen Çocuk Cimnastik Merkezi'nin açılışı, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali tarafından gerçekleştirildi. 300 metrekare alana inşa edilen ve içerisinde tırmanma duvarları ile temel cimnastik eğitimi aletleri bulunan tesiste 4-10 yaş grubu çocukların eğitim alarak sporla büyümeleri sağlanacak. Açılış törenine Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanvekili Şükrü Köse, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Yıldırım Belediye spor Kulübü Başkanı İlhami Aydın, Yıldırım Belediye Meclis üyeleri, belediye bürokratları, muhtarlar, sporcular, STK temsilcileri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

YILDIRIM'DA ÇOCUK OLMAK AYRICALIK

Açılış töreninde konuşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, en önemli yatırımın insana yapılan olduğunu ve bu bilinçle hizmetler ürettiklerini söyledi. Açılışı gerçekleştirilen 'Çocuk Cimnastik Merkezi' ile yılda 3 bin çocuğun fiziksel aktivitelere katılmasına olanak sağlanacağı bilgisini de veren Başkan Edebali, "31 mahallemizdeki YIL-MEK okul öncesi sınıflarında 2 bin 264 çocuğumuz eğitim görüyor. Her ay 10 bine yakın çocuğumuza 'Alo Tiyatro' projesi sayesinde tiyatro izletiyoruz. İlçemizdeki 6. sınıf öğrencilerine de Bursa'yı gezdirerek tarihi öğretiyoruz. Onlar bizim geleceğimiz ve yarının yöneticileri. Sanatı, kültürü, bilimi bilen nesiller olarak yetişmeleri gerekir" diye konuştu.

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK SPOR KOMPLEKSİ YILDIRIM'A YAPILACAK

Gençlerin hayata hazırlanırken spor alanlarına ihtiyaçları olduğunun da altını çizen Başkan Edebali, " Türkiye'nin en büyük spor kompleksini Yıldırım'a kazandıracağız. İlçemiz çok daha fazla sayıda önemli uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yapacak" dedi. Yıldırım'da spor konusunda ciddi bir potansiyel olduğunu da belirten Başkan Edebali, "Bunu ortaya çıkarmak ve çocuklarımızı Türk sporuna kazandırmak istiyoruz. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan vazgeçerek spor yapmalarını sağlayacağız. Yıldırım'da geleceğin sporcuları yetişecek. Bunun için de Türkiye'nin en büyük spor kompleksini yakında Yıldırım'a kazandıracağız ve daha da büyük müsabakalara ev sahipliği yapacağız" ifadelerini kullandı.

Açılışta konuşan Büyükşehir Başkanvekili Şükrü Köse ise, Yıldırım'ın sporda büyük bir atak içinde olduğunu belirterek "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla gece gündüz Yıldırım'a hizmet eden Başkanımız İsmail Hakkı Edebali'ye kazandırdığı bu tesis nedeniyle teşekkür ederim. Spor sayesinde sağlıklı yetişecek nesillerin yetişmesinde verdikleri emekten dolayı kendisini kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri ve sporcular, Çocuk Cimnastik Merkezi'ni gezerek bilgi aldılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Hakkı Edebali Süleyman Şahin Şükrü Köse Türkiye Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title