Haberler

Yerlikaya'dan Vali Vekili Pala' Ya Ziyaret

Güncelleme:

TGF başkanı Hamza Yerlikaya, Vali Vekili Mustafa Pala'yı makamında ziyaret etti.

ürkiye Güreş Federasyonu (TGF) başkanı Hamza Yerlikaya, Vali Vekili Mustafa Pala'yı makamında ziyaret etti.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğünün daveti üzerine Siirt' te bulunan Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) Başkanı Hamza Yerlikaya beraberinde Siirt Üniversitesi Spor kültür daire başkanı Selim Keleş, Siirt İhtisas kulüp başkanı ve Güreş Antrenörü Şakir Kayaalp ve ASKF Siirt başkanı Ahmet Muhtar ile birlikte, Vali Vekili Mustafa Pala' yı makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

TGF Başkanı Hamza Yerlikaya, İl Emniyet müdürümüz sayın Mutlu Ekizoğlu' nun davetlisi olarak Siirt' te bulunduğunu, Siirt Valiliği himayelerinde yürütülen "Siirt Akademi" de incelemelerde bulunduğunu, Akademideki çalışmaların çok güzel bir model oluşturduğunu ifade ederek, Siirt ilinde yaygınlaşan güreş sporunun daha da geliştirilmesi için federasyon olarak destek vereceklerini belirtti.

Vali Vekili Mustafa Pala ise; Güreş sporunun ata sporu olduğunu ifade ederek, Federasyon Başkanının ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirtti.

Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu, sayın Yerlikaya' nın, Ülkemizde Güreş Sporu'nun daha da geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve desteklenmesi konusunda önemli çalışmalar yaptığını belirten Pala, Siirt ilimizde de önemli sporcuların yetiştiğine dikkat çekerek, Valilik olarak spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hamza Yerlikaya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title