Haberler

"Yeni Türkiye'nin Kodları" Kartepe'de Konuşuldu

Güncelleme:

Kartepe Belediyesi tarafından Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde "Yeni Türkiye'nin Kodları" konulu bir konferans düzenlendi.


Moderatörlüğünü Turgay Güler'in yaptığı konferansın konuşmacıları ise Ak Parti Ağrı Milletvekili aday adayı Savcı Sayan ile Prof. Dr. Mehmet Çelik oldu. Yeni Türkiye'nin iç meselelerini birbirini tamamlayacak şekilde özetlendiği ve büyük Türkiye'nin de dünya coğrafyasındaki yerinin anlatan konuşmacıları Kartepelilerle buluşturan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, "7 Haziran 2015 seçimleri, eski Türkiye'yi özleyenlere en büyük şamarın vurulacağı seçim olacaktır" dedi.

Kartepe ilçesinin değerlerini sahiplenmek, ilçenin renklerini keşfetmek için Şimdi Kartepe Zamanı diyen Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, kültür sanat etkinlikleriyle de hemşerilerini buluşturmaya devam ediyor. Kartepeliler, Moderatörlüğünü Turgay Güler'in yaptığı konferansta Ak Parti Ağrı Milletvekili aday adayı Savcı Sayan ile Prof. Dr. Mehmet Çelik'ten Yeni Türkiye'nin kodlarını dinlediler.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in ev sahipliğinde Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen"Yeni Türkiye'nin Kodları" adlı konferansına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Dr. Ali Yeşildal, Kartepe İlçe Müftüsü Mustafa Nurgün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Sami Demirci, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, Ak Parti İl ve İlçe yöneticileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve siyasete ilgi duyan vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Bugüne kadar Türkiye'nin iç meselelerini kazasız atlatıldığını ifade eden Savcı Sayan, Türkiye üzerine oyun oynandığını, muhalefeti dizayn edenlerin iktidarı da dizayn etmeye çalıştığını kaydetti. Hiç bölünmeye gerek yok diye Sayan, "Türkiye'yi batının uşağı yapamayacağım diyen Recep Tayyip Erdoğan sayesinde ülkemiz komşularının düştüğü duruma düşmedi. Türkiye saf kan bir at gibi dimdik ayakta" dedi.

"One minute" çıkışını hatırlattığı Erdoğan'ın son 6 yıldır Türkiye'nin ipini çekmeye çalışanlara karşı tek başına mücadele verdiğini hatırlatan Moderatör Güler de, Türkiye'nin söz konusu Süleyman Şah Türbesi'ne yönelik bir terör saldırısı tehlikesini bertaraf ettiğini anlattı. Diğer olaylarda olduğu gibi Erdoğan'ı bitirmek için hazırlanan senaryonun da TSK ve MİT'in başarılı operasyonu ile önlendiğini vurgulayan Güler, "Dertleri toprağı oraya getirdik değildi. Dertleri o projelerini gerçekleştirememeleriydi" dedi.

Türkiye'nin büyük coğrafyadaki yerini anlatan Prof. Dr. Mehmet Çelik de, ülkemizin geleceğinin Ortadoğu'ya bağlı olduğunu ifade etti. Yıllardır söylenen Büyük Ortadoğu Projesi'nden bahseden Çelik, "Büyük Ortadoğu Projesinde şu anda su basması tamamlanmak üzere. Şöyle Ortadoğuya bir bakın. Bu Ortadoğu'daki gelişmeleri gören bir adam var. Bütün bu oyunları bozuyor. Bu adamı bugüne kadar götüremediler. Recep Tayyip Erdoğan, siyasi istikbal hesabı olmayan bir insandır, bir genel başkan değildir, bir başbakan değildir. Ümmetin içerisinden çıkan bir liderdir. Ne yaparsanız yapın edin. Tayyip Erdoğan direksiyona otursun, başkan seçilsin ve ancak başkanlık sistemi ile bu meseleyi götürebilir" dedi.

Kültür ve sanat etkinliklerinin süreceğini ifade eden Başkan Üzülmez, Yeni Türkiye'nin Kodlarının çizildiği, Tayyip Erdoğanlı Türkiye'nin anlatıldığı mesajların verileceği yeni toplantılarda buluşma dileğinde bulunurken, "7 Haziran 2015 seçimleri, eski Türkiye'yi özleyenlere en büyük şamarın vurulacağı seçim olacaktır" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Necip Fazıl Kısakürek Recep Tayyip Erdoğan Turgay Güler Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title