Haberler

Yayman'dan dağ ceylanları üreme istasyonunda inceleme

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, dağ ceylanlarının üreme istasyonunda incelemelerde bulunurken, "Hatay'ın tabiatını korumak bizim için çok önemlidir" dedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, dağ ceylanlarının üreme istasyonunda incelemelerde bulunurken, "Hatay'ın tabiatını korumak bizim için çok önemlidir" dedi.

Hatay'ın Kırıkhan ilçesine 20 kilometredeki Suriye sınırında İncirli ve Sucu mahalleleri arasında kalan yaklaşık 7 bin hektar dağlık arazide kendilerine yaşam alanı oluşturan Hatay dağ ceylanlarının üreme istasyonu Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ve beraberindeki Hatay Vali Yardımcısı Mahmut Ersanlıoğlu, Hatay Tarım Orman İl Müdürü Ergün Çolakoğlu, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Alpaslan Altıntaş, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz tarafından ziyaret edildi.

Milletvekili Yayman, incelemenin ardından yaptığı açıklamada, "Kırıkhanımızın simge hayvanlarından bir tanesi olan ceylanlarımızı valimiz ve orman bölge müdürümüzle incelemede bulunuyoruz. Hatay Türkiye'nin gerçekten tarihsel bakımdan açık hava müzesi ve tabiat varlıkları bakımından en zengin flora ve faunaya sahip yerleşim yerlerinden bir tanesi. Buradaki hem bitki çeşitliği hem de hayvan çeşitliği ile Türkiye'nin nadir illerinden biri. Bizde bugün dağ ceylanları için bir aradayız. Hatay'ın tabiatını korumak bizim için çok önemlidir. Gerçekten toprağı, tabiatı, ağaçları, çiçekleri koruma altına almamız lazım. Bu konuda halkımızı bilinçlendirmemiz gerekiyor" dedi. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Yayman Milletvekili AK Parti Güncel Haberler

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Kobani Davası'nda tahliye kararlarına itiraz

Kobani Davası'nda tahliye kararlarına itiraz

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Bakmadan Geçme

Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? #9917 Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? #9917 Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? #9917 Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? #9917 Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi? Bayer Leverkusen Augsburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bayer Leverkusen Augsburg maçı şifresiz mi? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı şifresiz mi? #9917 B.Dortmund Darmstadt 98 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı şifresiz mi? Werder Bremen Bochum maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Werder Bremen Bochum maçı şifresiz mi?
Yıllarca öz babasının istismarına uğrayan küçük kızdan dehşete düşüren video

Yıllarca öz babasının istismarına uğrayan küçük kızdan dehşete düşüren video

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title